• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 863)
يکشنبه 4/11/1388 - 18:53 -0 تشکر 177836
متن مناظره حسینیان و بروجردی در برنامه رو به فردا

در ابتدای این مناظره حجت‌الاسلام حسینیان با بیان این نکته که "جریانات مختلف باید سخن بگویند و این مردم هستند که در نهایت قضاوت خواهند کرد"، اظهار داشت: در مناظره‌ها ملاک‌هایی باید رعایت شود لذا بهتر است که اگر نظام مورد اتهام واقع می‌شود حق دفاع نیز برای نظام قائل شوید؛ در این مناظره‌ها حرفهایی زده شده است مثل راه‌آهن شیراز که همه خلاف واقع بود چرا که مشخص است که قطار این مسیر هفته‌ای یکبار به استانهای همجوار در حرکت است.
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: در مناظره‌ها برخی ادعا کرده‌اند که شورای نگهبان آنها را رد صلاحیت کرده در حالی که خلاف واقع گفته‌اند، فردی که در انتخابات رأی نیاورده این سخن را می‌گوید وی در تهران کاندیدا شد و رأی هم نیاورد از این رو حق بود که شما با شورای‌ نگهبان در این رابطه تلفنی صحبت می‌کردید تا نظام زیر سؤال غیر واقعی نرود.‌
در ادامه این مناظره، بروجردی با اشاره به سابقه طولانی دخالت بیگانگان در کشور خاطر نشان کرد: موضوع کودتای 28 مرداد و دخالت‌های بعد از انقلاب از یکسو و از سوی دیگر دخالتهای قدرت‌های هم‌پیمان آمریکا در کشورما کاملاً آشکار شده به طوری که کنگره آمریکا سال گذشته بیش از 60 طرح علیه ایران تصویب کرد که یکی از این طرحها 55 میلیون دلار در اختیار سازمانها، شبکه‌های ضدانقلاب و خارج‌نشینان برای توطئه علیه نظام می‌گذارد.
رئیس کمیسیون امنیت مجلس افزود: اینها همه دخالت در امور ایران است ولی برخی بر این مسئله تردید دارند؛ در حوادث اخیر قبل از روز انتخابات تلاشهای گسترده‌ای برای زمینه‌چینی حوادث پس از انتخابات صورت گرفت که از جمله این زمینه‌چینی‌ها می‌توان به تأسیس شبکه بی‌بی‌سی فارسی که مشخص بود هدفی سیاسی برای تقابل با نظام دارد اشاره کرد و از این رو موضوع بسیار روشن است.
بروجردی تاکید کرد: وقتی که شعار مشخصی در یک شب از تلویزیون‌های ضد انقلاب به ویژه بی‌بی‌سی و تلویزیون آمریکا پخش می‌شود و شب بعد هم این شعارها توسط عده‌ای فریاد زده می‌شود، همه همنوایی برخی عوامل داخلی با عوامل خارجی را می‌رساند.
وی افزود: به لحاظ تصمیمی که نظام در باره عدم مصاحبه با شبکه بی‌بی‌سی گرفته است به خاطر دارم در دهه اول انقلاب و شاید معاونت اولی حبیبی مصوبه شد که مسئولان به دلیل عداوت طولانی انگلیس با کشورمان با این شبکه مصاحبه نکنند.
این نماینده مجلس ادامه داد: البته علت این موضوع به معنای مشکل در اعلام مواضع نیست چرا که ما همواره مواضع خود را از تریبون‌های مختلف اعلام کردیم بلکه علت بها ندادن به رسانه‌ای که با نظام ضدیت دارد است از این‌رو یک روزنامه‌نگار هم نباید به اینگونه شبکه‌ها بها داده و باید به احترام مردم با آنها مصاحبه نکند.
حسینیان در ادامه این مناظره در پاسخ به این پرسش که "آیا سران فتنه با سازمان‌های جاسوسی بیگانگان در ارتباط هستند یا خیر" اظهار داشت: بنده یک تحلیلگر هستم لذا اینکه آیا واقعاً سران فتنه با سازمان‌های جاسوسی آمریکا ارتباط داشتند یا نه را باید نهادهای اطلاعاتی بیان کنند ولی ما مجموعه داده‌هایی را کنار یکدیگر گذاشته و نتیجه‌گیری می‌کنیم.
وی یادآور شد: زمانی که به وقایع قبل و بعد از انتخابات از جمله عوامل داخلی و خارجی نگاه گسترده‌ای می‌کنیم، مشاهده می‌شود که هماهنگی به نظر سازماندهی‌ شده‌ای در خصوص حوادث پس از انتخابات صورت گرفته است.
رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی که همیشه با نظام در عناد بوده و خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی هستند در این حوادث مواضعی دارند که کسی دخالت بیگانگان برای براندازی نظام را نمی‌تواند انکار کند.
"رادیو بی‌بی‌سی در همان ساعات اولیه پس از پایان رسمی انتخابات اعلام می‌کند که موسوی و احمدی‌نژاد هر دو ادعای پیروزی دارند. این در حالی است که هنوز هیچ مقام رسمی‌ چنین خبری را اعلام نکرده است، در ادامه نیز بسیاری از سایت‌ها، خبرگزاری‌‌ها و روزنامه‌های آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی این خبر را به عنوان شاه کلید اعتراض دامن می‌زنند.
حسینیان افزود: در این بین هم اوباما یک مرتبه اعلام می‌کند که ما باید از معترضین در ایران حمایت کنیم البته از سوی دیگر نیز آن وزیر اسرائیلی می‌گوید که ما نمی‌توانیم نسبت به معترضین بی‌تفاوت باشیم لذا وقتی همه این اخبار را کنار یکدیگر می‌گذاریم می‌بینیم که حوادپ پس از انتخابات کار مهندسی شده‌ای است.
وی خاطرنشان کرد: زمانی تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی برای راهنمایی و هدایت شورش‌ها تأسیس شد. از سوی دیگر سردبیر این تلویزیون نیز شخصی به نام رمضان‌پور است که معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات بود.
وی ادامه داد: استودیو این شبکه نیز در ستاد میرحسین موسوی کشف می‌شود واز آنجا مصاحبه می گذارد لذا ما چگونه نتیجه تحلیل‌مان این نباشد و نتیجه‌ای غیر از اینکه دخالت‌های بیگانگان با حمایت برخی عوامل داخلی صورت گرفته است، نگیریم.
این نماینده مجلس یادآور شد: البته این را هم باید گفت که دولت میرحسین موسوی همان زمان بخشنامه کرده بود که هیچ‌یک از مسئولان دولتی حق مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی را ندارد پس چطور دوربین‌های این شبکه در ستاد وی کشف می‌شود.
حسینیان به ملاقات خاتمی با انجمن سورس اشاره کرد و افزود: البته حضور خاتمی در انجمن سورس و ملاقات با وی موضوعی نیست که انکار شود چرا که خود اعضای این انجمن موضوع را تأیید کردند،‌ جین‌شارپ هم که بانی انقلاب‌های مخملی در دنیا است مقاله‌ای نوشته و بیان کرده است که تصمیم دارم به معترضان در ایران کمک کنم.
وی افزود: شارپ با یک کتاب ، انقلاب مخملی در یوگسلاوی به پا کرد. همین شارپ دستورالعمل صادر کرده و خطاب به معترضان در ایران می‌گوید که از رنگ سبز استفاده کنید و شعارهای اوایل انقلاب را نیز فریاد بزنید.
"امام (ره) می‌فرمودند که گاهی وقت‌ها انسان خود متوجه نیست که دشمن با واسطه دارد او را هدایت می‌کند، از این رو سردبیر روزنامه‌ای که معاند با نظام است و مقاله برای برخی روزنامه‌های داخلی می‌فرستد نیز دلیل دیگری است که انسان را حداقل در مورد این افراد به شک می‌اندازد. "

حسینیان در ادامه این برنامه که پنجشنبه شب با حضورعلاء الدین بروجردی رئیس کمسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بطور زنده اجرا شد، اظهار داشت: شعارهای الله اکبر بر پشت بام ها بعد از انتخابات سر داده شد در حالی که حدود یک سال قبل، داریوش همایون همین را پیشنهاد را ارایه داد.
وی افزود: کسی مانند جین شارپ و داریوش همایون وزیر سابق اطلاعات و عناصر داخلی همه هماهنگ با هم یک حرف را تکرار می کنند. من نمی خواهم کسی را متهم کنم اما ما نباید شک کنیم وقتی که سردبیر روزنامه ای که از معترضین است به اصطلاح از جناح اصلاح طلبی است و فعلا با جمهوری اسلامی معارض شده در لندن نشسته و مقالات و سر مقالات خود را می نویسد و در ایران چاپ می شود و بعضی از آقا زاده ها وقتی فرار می کنند نیز به لندن پناه می آورند.
این نماینده مجلس ادامه داد: آنها می توانستند به فرانسه یا به کشور دیگری بروند. این ها به هر حال مجموعه داده هایی است که یک تحلیلگر واقع نگر را لااقل به این شک می اندازد که موضوع اهمیت دارد و بطور جدی باید مورد تحقیق و کنکاش قرار گیرد.
بروجردی پنج شنبه شب در ادامه مناظره با حسینیان درباره اقدامات خود در مجلس در مواجهه با مسایل پس از انتخابات گفت: ما از هفته اول حوادث به عنوان کمیسیون تخصصی مجلس وارد گود شدیم و رفتیم پیش همین افراد، با تک تک نامزدها در باره آنچه که در حال اتفاق بود، صحبت کردیم. چون اول علایم، علایم خوبی نبود. اینکه بیگانه ها دخالت می کنند؛ اینکه به یک کشور آرام با سابقه 30 ساله دیگر نو نهال نیست؛ امروز جمهوری اسلامی یک درخت تنومند است به همین دلیل با این بادها نمی لرزد.
خون پاک صدها هزار شهید سرمایه گذاری ملت ما است؛ این نظام عظیم جمهوری اسلامی ایران در دنیا به وجود امده و بنیان گذار ان حضرت امام بودند؛ امروز مقام معظم رهبری هدایت گراین کاروان هستند.
بالاخره هر انتخاباتی یک برنده دارد یک بازنده؛ غیر از این نمی تواند باشد. در هر انتخاباتی اگر بازنده اعلام بکند که تقلب شده است؛ به طرفداران خود اعلام کند که برای گرفتن حق توی خیابان بریزد؛ اصلا این انتخابات را بگذاریم کنار؛ به انتخابات قبل بر گردیم.
در دوره اول انتخابات؛ اقای هاشمی هم ده میلیون رای داشتند اگر این ادبیات را استفاده می کردند چه اتفاقی می افتاد یعنی دعوت می کرد از کسانیکه به او رای دادند؛ بیایند در خیابان؛ طبیعی است که دچار مشکل و آشوب وتنش می شدیم. این ها نکات مهمی است. این تذکرها به شخص آقای موسوی داده شد.
وی افزود: یا جناب آقای ناطق نوری که صحبت کردیم؛ ایشان گفتند که من شنبه بعد از جمعه انتخابات به ایشان زنگ زدم و گفتم بنده به عنوان وزیر کشور و کسی که جنس مسایل امنیتی را می شناسم این تذکر را می دهم این دعوت شما، تردید نکنید جامعه را دچار تنش می کند؛ دچار درگیری و آشوب می کند. ممکن است افرادی کشته شوند.
به هر صورت آنچه اتفاق افتاد؛ بدون تردید حوادث ناگواری بود که براحتی می توانست اتفاق نیافتد. چون ما قبل از این انتخابات 9 انتخابات دیگر داشتیم . در همه انتخابات رقبا حضور داشتند بالاخره در دورانی هم که اصلاحات پیروز شد جناب آقای خاتمی رییس جمهور شدند. قبل از تمام شدن کار جناب آقای ناطق نوری تبریک گفتند و مساله در یک بلوغ سیاسی مبتنی بر شئونات ملی به پایان رسید و مشکل حل شد.
بروجردب گفت: من معتقدم که مجموعه فضا سازی بیگانگان، مجموعه افرادی که در داخل کشور ما مرتبط با این جریان ها بودند؛ قطعا در این جریانات تاثیر گذار بودند و گرنه در یک روند عادی برای یک شخصیت ملی چنین حوادثی غیر قابل قبول است.
حسینیان در ادامه این برنامه گفت: نباید در مسایل سیاسی و اجتماعی با محافظه کاری و اقدام های مصلحت جویانه؛ کارها و بحران ها را مانند آتش زیر خاکستر نگه داریم.
حسینیان افزود: ما در 30 ساله انقلاب تجربیات فراوانی داریم که باید این تجربیات را برای خودمان یک عبرت پند آموز و یک الگو و درس قرار دهیم. ما در بسیاری از مسایل لاپوشانی کردیم نرفتیم ریشه یابی کنیم متاسفانه روحیه مصلحت جویانه بعضی از مسئولین را ریشه یابی نکردیم و با ریشه برخورد نکردیم ، لااقل نمونه بارز آن جریان 18 تیر پیش آمد؛ ریشه یابی نشد.
معاونین وزارت کشور که این جریان آشوب گرانه را هدایت می کردند و واقعا چند روز برای جمهوری اسلامی یک بحرانی را ایجاد کرد؛ ریشه یابی نشد. افراد اصلی و سران این فتنه شناسایی شدند اما دستگیر نشدند؛ با آنها برخورد نشد و البته عده ای هم اصولا مسولیت اطلاعاتی داشتند خواهان پیگیری و شناسایی هم نبودند. ولی به هر حال پیگیری نشد و این مساله از ریشه خشک نشد. آتش زیر خاکستر نگهداری شد این مار زخمی هر چند وقت یکبار سر بر اورد بعدش چه اتفاقی افتاد؟ همان جریان خروج از نظام را مطرح کرد که تعداد بسیاری از مسولین آن زمان دولت استعفا دادند، مساله تحصن در مجلس پیش آمد که همان ها هدایت کردند.اطلاعات دستگیری ها را نگاه کنید همان هایی که جریان 18 تیر را راه اندازی کردند دستشان البته در این فتنه اخیر مقداری رو شده عده ای از انها دستگیر شدند عده ای از انها تعقیب هستند. عده ای از انها فرار کرده اند و به لندن رفتند دارند زندگی می کنند و مسایل را از انجا هدایت می کنند.
مردم هم باید بخواهند این مساله را که این قضیه فتنه اخیر ریشه یابی شود. خدا می اند آرزوی ما این است که همه زیر پرچم جمهوری اسلامی باشند همه تابع جمهوری اسلامی باشند؛ همه به این مردم کنند. بجای اینکه ما به این بحث ها و مجادلات پر ضرر بپردازیم؛ همه تلاش کنیم راه گشای راه مردم باشیم و مشکلات مردم را حل کنیم. ولی نمی توانیم چشم خود را نیز روی هم بگذاریم و بگوییم که حالا یک اتفاقی افتاد صلوات بر گذشته هر کسی بیاید دو باره از اول؛ شما قطعا بدانید که اگر این مساله فتنه ریشه یابی نشود وسران فتنه زنجیره های نزدیک به سران فتنه زنجیر هایی که متصل هستند. لااقل من نمی گویم که جاسوس هستند با هماهنگی رادیو های بیگانه دارند خودشان را هماهنگ می کنند. تظاهرات و شورش هر روز پشت سر هم قرار می دهند دو هفته بالاخره خساراتی که به این مردم وارد شد؛ شما از طرف مردم واقعا مجاز هستید که بگویید که این راه را باز بگذارید برای بازگشت. بله ما باید تفکیک قایل شویم. ولی اجازه دهید که مساله فتنه ریشه یابی شود و ریشه ها خشکیده شود و اگر خشکیده نشود شما مطمئن باشید در زمانی نه چندان دور دوباره این مار هفت سر؛ سر بر می آورد شروع می کند به نیش زدن و زهر خودش را به جامعه پراکنده می کند.
حسینیان در ادامه این گفته مجری برنامه مبنی بر اینکه شما تکلیف خودتان را با این جریان روشن کردید معتقد هستید محکم و بدون تردید؛ این ها قرار نیست توبه ای کنند قرار نیست بازگشتی کنند؛ گفت: توبه مربوط است به خدای خودشان. امام فرمود اگر شاه توبه کند توبه او پذیرفته نیست. مانند توبه فرعون می ماند. مردم را و عده ای را بالاخره به کشتن داده اند. بهترین عزیزان ما بچه های بسیج هستند در این جریان حدود ده نفر بچه های بسیج به شهادت رسیدند؛ عده ای هم محافظه کاری کردند یک جلسه ختمی هم برای این ها گرفته نشد. آن وقت چطور می خواهید شما از این ها بگذرید. این همه خسارتی که وارد شد نزدیک به یک ماه مردمی که باید کاسبی می کردند هر روز یک بساطی را پهن کرده بودند و این ها فرماندهی و مدیریت می کردند. آبروی نظام جمهوری اسلامی رفت.

 

 

 

دوشنبه 5/11/1388 - 23:19 - 0 تشکر 178135

سلام چه جالب معمولا مناظره رو به صحبت بین دوجناح اطلاق میکنند اینها بیشتر به یک گفتگو شبیه است تا مناظره مانند برخی گفتگوهای ایام انتخابات مناظره ها با عدم استقبال عملا با شکست مواجه شده است

اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان

جانم فدای رهبر

لبیک یا خامنه ای

سه شنبه 6/11/1388 - 13:28 - 0 تشکر 178261

ممنون از پاسخ خوبتون

مناظره وقتی یکی دو ساعت قبل از برنامه کنسل میشه و برنامه سازان هم به دنبال دو نفر میگردند که به برنامه دعوت کنند

 اولا: وقتی از جناح موسوم به اصلاح طلب( به خاطر این که خب با سرانشون هماهنگ نکردن و خب نمیدونن روی چی مانور بدن) کسی حاظر به مناظره نمیشه

و دوما: به خاطر موضوع اصلی برنامه که در مورد دخالت خارجی ها و شبکه های بیگانه در مسائل داخلی و خط دهی اون ها ، که این موضوعی هست که به هیچ وجه نمیشه کتمانش کرد حتی اگر اصلاح طلبی هم می اومد نمیتونست این دخالت ها رو زیر سوال ببره (و یا کتمان کنه)مهم نبود از دو جناح باشن

ضمنا اگر از اول شاهد برنامه رو به فردا بوده باشید دیدید که همه برنامه ها از دو جناح نبودن

و برنامه هایی تحلیلی مثل همین برنامه هم توش بوده

در نتیجه این مناظره نبود

و البته این چیزی که هم سیامک گفت نبود

ما دعا میکنیم که افرادی که راه رو گم کردن بالاخره نور رو پیدا کنن

و البته تا خودشون نخوان نمیشه

از با رقه ي عشق چنان سوخته ام

کز سوختنم عاشقي آموخته ام

نامردم اگز منت مردم بکشم

من ديده به زهرا و علي دوخته ام

**

يا علي مدد

سه شنبه 6/11/1388 - 13:31 - 0 تشکر 178262

و البته

فصل الخطاب:

-  :

ما نمی خواهیم در خارج از کشور وجاهت پیدا کنیم، ما می خواهیم به امر خدا عمل کنیم؛ و اما اشتباهی که ما کردیم این بود که به طور انقلابی عمل نکردیم و مهلت دادیم به این قشرهای فاسد؛ و دولت انقلابی و ارتش انقلابی و پاسداران انقلابی هیچ یک از اینها عمل انقلابی نکردند و انقلابی نبودند. اگر ما از اول که رژیم فاسد را شکستیم و این سد بسیار فاسد را خراب کردیم، به طور انقلابی عمل کرده بودیم، قلم تمام مطبوعات را شکسته بودیم و تمام مجلات فاسد و مطبوعات فاسد را تعطیل کرده بودیم و روسای آنها را به محاکمه کشیده بودیم و حزب های فاسد را ممنوع اعلام کرده بودیم و روسای آنها را به سزای خودشان رسانده بودیم و چوبه های دار را در میدان های بزرگ برپا کرده بودیم و مفسدین و فاسدین را درو کرده بودیم، این زحمت ها پیش نمی آمد... اگر ما انقلابی بودیم، اجازه نمی دادیم اینها اظهار وجود کنند. تمام احزاب را ممنوع اعلام می کردیم. تمام جبهه ها را ممنوع اعلام می کردیم، یک حزب و آن «حزب الله»، حزب مستضعفین؛ و من توبه می کنم از این اشتباهی که کردم و من اعلام می کنم به این قشرهای فاسد در سرتاسر ایران که اگر سرجای خودشان ننشینند، ما به طور انقلابی با آنها عمل می کنیم. (صحیفه امام، جلد9، صفحه 280)

يا علي ذاتت ثبوت "قل هولله احد"         نام تو نقشِ نگين امر "الله صمد"

"لَم يَلِد" از مادر گيتي"ولَم يولد" زتو     "لَم يَکن" بعد از نبي مثلت "لَهو کُفوآً احد"

***

حسود کور در خواب و خياله

منو دل کندن از حيدر محاله

سه شنبه 6/11/1388 - 18:55 - 0 تشکر 178398

قربون این قاطعیت امام

چه خوشبخت است كسي كه با افتخار بگويد من يك تورك هستم

ne mutlu turkum diyene

سه شنبه 6/11/1388 - 22:4 - 0 تشکر 178425

باید دانشمند ها فكر بكنند ، مردم را بیدار بكنند قلم تنها فایده ندارد ، اعتماد به دولت ها فایده ندارد ، خود مردم و خود نویسندگان و گویندگان بایدمردم را بیدار كنند و قلمی فایده دارد كه بیدارگر توده های مردم باشد(صحیفه نور ج 17 ص 71 13/8/61  )

-----------

.. ملت روزنامه ای را می خواهد كه مطابق آرا خودش ، مطابق آرا ملت ، مطابق خواسته های ملت رفتار كند مقاله نویسی نمی خواهد ، قصه نویسی نمی خواهد ، چیزهایی را می خواهد كه مطابق مسیر ملت باشد ..(همان ، ج 6 ، ص 191  26/2/58 )

-------

آقایان شما نویسندگان الان تكلیف بسیار بزرگی به عهده تان هست ، پیشتر قلم شما را می شكستند ، الان قلم شما باز است لكن استفاده از قلم در راه آزادی هست ، در راه تعالیم اسلامی بكنید . این ملت كه می بینید ، تمامشان زیر بیرق اسلام است كه وحدت پیدا كردند ، اگرنبود قضیه وحدت اسلامی ، ممكن نبود اجتماع اینها .. ))

----------------


.. مطبوعات در نشر همه حقایق و واقعیات آزادند . هر گونه اجتماعات و احزاب از طرف مردم در صورتی كه مصالح مردم را به خطر نیندازد آزادند و اسلام در تمامی این شوون حد و مرز آن را تعیین كرده است …همان ، ج 2 ، ص 280 ، 11/8/57

---------------

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.