• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نجوم > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نجوم (بازدید: 2580)
شنبه 12/10/1388 - 15:18 -0 تشکر 173739
ساختار فیزیكی و تكنولوژی پرواز بشقاب پرنده‌ها

- انسان و پرواز





تنها عاملی كه انسان را به فكر پرواز انداخته و او را شیفته و مجذوب آسمان و عاشق پرواز كرده است ، پرواز و بال زدن پرندگان میباشد . انسانها بعد از كوشش فراوان در نهایت به دانش ایرودینامیك دست یافته‌اند و بعد از الهام گرفتن از آناتومی ( كالبود شكافی ) پرندگان ، هواپیما طراحی نموده و آن را ساخته‌اند . ولی مشكل اساسی اینجاست كه این دانش در اتمسفر سیاره زمین ، آنهم تا ارتفاع محدودی كارآیی دارد و در فضای خارج از اتمسفر زمین وضعیت به گونه‌ای دیگر است .





2 - UFO ها و پرواز

با دقت زیاد به عكسهای زیر توجه نمایید !





این ادعا خودخواهی بسیار بزرگی خواهد بود كه اگر ما انسانها خود را باشعورترین موجودات هستی بدانیم و خود را یكه تاز در عرصه علم و دانش محسوب كنیم ، برای اینكه موجودات بسیار باشعورتر از ما به تكنولوژی پرواز بسیار بالایی دست یافته‌اند ، تصویر فوق عكسهایی از بشقاب پرنده‌ها و سرنشینان مرده آنها ( UFO"s ) به علت سقوط و تصادم با زمین و همچنین كهكشانهای M104 , NGC4565 , NGC5866 را نشان میدهد ، اندیشه و فهم آنها در پرواز بسیار وسیع‌تر و جامع‌تر از انسانهاست . عاملی كه یوفوها را به فكر پرواز انداخته و آنها را شیفته فضا نموده است ، سرعتهای سرسام آور و باور نكردنی كهكشانها در حال دور شدن از یكدیگر است ، یعنی چیزی كه ما آن را انبساط شتاب دار كیهان و عامل آن را انرژی تاریك می‌نامیم . در واقع آنها ساختارهای فیزیكی كهكشانها را شناسایی و سپس آن را در مقیاس كوچك كپی و شبیه سازی كرده‌اند و به وسیله این اسباب‌های پرنده در كنترل خود ، میتوانند به همه جای كیهان سفر كنند .

تازه‌ترین رصدهای انجام شده توسط تلسكوپ فضایی چاندرای اشعه ایكس ناسا از كهكشان پر جرم NGC 5746 ، هاله بسیار گرمی از گاز و غبار را آشكار كرد كه اطراف این كهكشان را پوشانده و آن را احاطه كرده است . این هاله گازی از هر قسمت این كهكشان كه از لبه دیده می شود 60.000 سال نوری فاصله دارد . در این كهكشان هیچ نشانه‌ای از فعالیت های شدید در نواحی هسته‌ای وجود ندارد و هیچگونه روند غیر عادی شكل گیری ستارگان در آن مشاهده نمی شود تا بتوانیم داغی هاله را توجیه كنیم . با این حساب این "هاله داغ" در اثر خروج گاز از كهكشان بوجود نیامده است .





هاله‌های كاملا مشابهی همواره پیرامون بشقاب پرنده‌ها رویت میشود ، البته زمانی كه آنها وارد اتمسفر سیاره زمین میشوند .









انبساط عالم و انرژی تاریك چیست ؟

"/ چنین به نظر میرسد كه یك نیروی بسیار عجیب ، اجزای جهان را با سرعت فزاینده‌ای از یكدیگر دور میكند ، در حالی كه نیروی گرانش با این نیرو مقابله كرده و از سرعت این گسترش می‌كاهد . "



آیا نیروی ضد گرانشی باعث انبساط عالم میشود ؟

"/ به نظر میرسد كه نیرویی در فضا نهفته است و همانند نوعی ضد گرانش عمل میكند . این نیرو باعث میشود ، بجای اینكه جهان متراكم شود و اجزای آن به یكدیگر نزدیك شوند ، انبساط یابد . كیهان شناسان دریافته‌اند كه بسیاری از كهكشانهای دور دست با سرعتی بسیار بیشتر از آنچه كه محاسبات موجود پیش بینی كرده است ، از یكدیگر دور میشوند . در واقع نه تنها از سرعت انبساط جهان كاسته نمی‌شود ، بلكه این سرعت لحظه به لحظه در حال افزایش است . به نظر میرسد كه بعضی از انواع نیروهای غیر منتظره و غیر قابل شناسایی در عالم وجود دارند كه باعث میشوند كهكشانهای موجود در فضا به طور مرتب از یكدیگر فاصله گرفته و از هم دور شوند " و به علت عدم توانایی در شناخت این نیروها ، نام كلی آن را انرژی تاریك گذارده‌اند . بسیاری بر این باورند كه انرژی تاریك همان نظریه ثابت كیهانی است . در مبحث چگونگی پدیدار شدن میدان گرانش منفی [ نیروی ضد جاذبه ، انرژی تاریك ، توجیه حركت شتاب‌دار كهكشانها در كیهان ] ، وارونگی میدان گرانشی توضیحاتی در این زمینه ارایه شد .



تلاشهای بیهوده برای توجیه انرژی تاریك :

"/ طبق فرضیه تازه‌ای مهمترین معماهای فیزیك در دهه گذشته ، یعنی جرم نوترینوها و آهنگ فزاینده انبساط جهان به ذرات زیر اتمی به نام اكسلرون مربوط می‌شود . شاید بتوان دو دستاورد بزرگ فیزیك در دهه گذشته را مربوط به كیهان شناسی دانست ، یكی اینكه نوترینوها ( ذرات زیر اتمی بسیار كوچك ) جرم ناچیزی دارند كه البته هنوز اندازه گیری نشده است و دیگری اینكه سرعت انبساط عالم در حال حاضر در حال افزایش است . سه فیزیكدان در دانشگاه واشنگتن معتقدند كه این دو كشف هر دو به گونه‌ای به ناشناخته‌ترین پدیده كنونی در عالم ، یعنی انرژی تاریك مرتبط است - ما هنوز به درستی آن را نمی‌شناسیم ، تنها می دانیم عاملی است كه بر ضد گرانش ، سبب سرعت بخشیدن به انبساط عالم می‌شود - آنها معتقدند همه چیز زیر سر ذره زیر اتمی دیگری است كه تاكنون مورد توجه قرار نگرفته است و آن را " اكسلرون (Acceleron) " ( شتابگر ) نامیده‌اند . انرژی تاریك در عالم اولیه چندان قابل توجه نبوده است اما در حال حاضر 70 درصد عالم را اشغال كرده است . شناخت انرژی تاریك به ما كمك می كند تا بدانیم چرا در زمان دوری در آینده عالم آن چنان وسعت پیدا می كند كه دیگر هیچ كهكشانی در آسمان شب دیده نشود و آیا این انبساط تا ابد و بی نهایت ادامه خواهد داشت ؟

در نظریه جدید مطرح شده ، نوترینوها تحت تاثیر نیروی جدیدی كه از برهمكنش آنها با اَكسِلِرون ها ناشی می شود قرار می گیرند این - نیرو سبب می شود كه نوترینوها از هم فاصله بگیرند . درست مثل اینكه یك تكه كش را از دو طرف بكشیم ، هر چقدر بیشتر كشیده شود ، انرژی بیشتری را در خود ذخیره می كند - در هر ثانیه تریلیونها نوترینو در كوره هسته‌ای ستاره‌ها از جمله خورشید ما ساخته می شوند . آنها در همه جای عالم جریان پیدا می كنند و میلیاردها نوترینو از هر نوع ماده‌ای ، حتی بدن شما بدون هیچ برهمكنشی عبور می كنند . نوترینوها بار الكتریكی ندارند و جرم آنها هم آن قدر ناچیز است كه هنوز اندازه گیری نشده است . آن نیلسون یكی از ارایه دهندگان نظریه جدید معتقد است كه برهمكنش میان اكسلرونها و ذرات دیگر از این هم ضعیف‌تر است ، برای همین این ذرات تاكنون آشكار نشده‌اند . البته نیرویی كه این ذرات بر نوترینوها وارد می كنند ، آنها را تحت تاثیر قرار می دهد و به این ترتیب باید بتوان وجود چنین نیرویی را در آشكارسازهای نوترینوی فعلی كه در نقاط مختلف كره زمین وجود دارد نشان داد . مدلهای مختلفی برای انرژی تاریك ارایه شده است ، اما آزمودن آنها محدود به اندازه گیریهای دقیق در تغییر سرعت انبساط عالم است . این امر تنها با رصد اجرام بسیار دوردست امكان پذیر است ، اما اندازه گیریهای دقیق در چنین فاصله‌هایی بسیار مشكل است . به گفته نلسون این تنها روشی است كه ما می‌توانیم با به كارگیری آشكارسازهای فعلی در كره زمین به نیرویی كه سبب افزایش انرژی تاریك در عالم می شود پی ببریم . محققان معتقدند جرم نوترینو در عبور از محیطهای مختلف ، تغییر می كند ، همان طور كه عبور نور از هوا ، آب یا یك منشور متفاوت است . در نتیجه آشكارسازهای مختلف بسته به اینكه در چه مكانی نصب شده‌اند ، نتایج متفاوتی به دست خواهد آورد . اما اگر بپذیریم كه نوترینوها نیز بخشی از انرژی تاریك هستند ، وجود نیروی جدیدی می تواند این افت و خیزها را توضیح دهد . به عقیده نلسون این برهمكنش میان نوترینوها و اكسلرونها می تواند تا ابد انرژی لازم برای انبساط عالم را تأمین كند . تا پیش از این اخترشناسان به دنبال اطلاعاتی بودند كه سرانجام تعیین كنند آیا عالم ما تا ابد منبسط خواهد شد ، یا زمانی دوباره در یك " رمبش بزرگ" منقبض شده و روی خودش بسته می شود . اما حالا باید به دنبال این باشیم كه آیا سرعت انبساط عالم همچنان افزایش خواهد یافت یا در جایی ثابت خواهد ماند . براساس نظریه جدید ، هنگامی كه فاصله نوترینوها بسیار زیاد شود ، جرم آنها نیز آن قدر افزایش پیدا می كند كه دیگر انرژی تاریك بر آنها اثری نخواهد داشت ، در نتیجه شتاب انبساط عالم كم كم از بین می رود . و از آن پس عالم همچنان به انبساط خود ادامه خواهد داد ، اما با سرعتی كه دائماً در حال كاهش است . "



بزرگترین ایراد نظریه انرژی تاریك این است كه اگر انرژی تاریك در عالم وجود دارد ، پس چرا این انبساط خارج از كهكشانها روی میدهد و مربوط به درون كهكشانها نمیشود . در واقع چنین به نظر میرسد كه حجم كهكشانها در كل ثابت می ماند و چون انبساط عالم یك پدیده برون كهكشانی است و مربوط به داخل كهكشان نمی شود ، هم نظریه ثابت جهانی و هم نظریه انرژی تاریك مردود به نظر میرسند ، برای اینكه ایندو نظریه به صورت جهان شمول عنوان شده‌اند ولی در داخل كهكشانها اعتبار ندارند . فعلا بهتر است چنین فرض كنیم كه هر كهكشانی برای خود نیروی پیشرانه‌ای دارد كه میتواند مستقل از كهكشانهای دیگر به حركت شتابدار خود در فضا ادامه دهد و حركت كهكشانها به یكدیگر وابسته نیست و نمی توانند در حركت و شتاب به منبع و انرژی ثابت و واحدی وابسته باشند ، كه در صورت وابستگی تمامی كهكشانها به انرژی تاریك ، امروزه میبایست شاهد این می بودیم كه سرعت تمامی كهكشانها مقدار ثابتی میبود كه چنین نیست . اینك چند نظریه در این مورد میتوان ارایه داد كه به آنها اشاره می كنیم .





1- نظریه ابرها :

همانطور كه میدانیم جرم حجمی آب خالص تقریبا 1000 كیلوگرم بر متر مكعب است كه در كل میتواند وزن بسیار سنگینی را برای یك ابر به ارمغان بیاورد . توده ابرهایی را كه ما در آسمان مشاهده می كنیم میتوانند آب یك دریاچه را با خود حمل كنند ! اما چگونه ؟

با ارتفاع گرفتن بخار آب و ورود به مناطق زیر صفر درجه ، ذرات ریز یخ پدیدار میشوند و چون آب مقطر تقریبا برای جریان الكتریسیته عایق است ، ذرات یخ به علت وزش باد و اصطكاكشان ، شدیدا باردار میشوند كه در این وضعیت بارهای الكتریكی ابرها به صورت زیر است .





شكل سمت چپ ساختار یك برق گیر را نشان میدهد و عكس سمت راست تخلیه الكتریكی یك ابر با زمین را نشان میدهد . همانطور كه مشخص است یك ابر میتواند دو نوع بار الكتریكی منفی و مثبت را داشته باشد و به همین دلیل تخلیه الكتریكی مابین دو ابر و یا مابین ابر و زمین صورت می گیرد ! در حقیقت زمین برای ابرها در حكم بار مثبت است ، اما باردار شدن ابرها دو مزیت را برای آنها خواهد داشت ! !





1- ذرات یخ به همان حجم كوچك باقی مانده و با هم ادغام نمیشوند برای اینكه نیروی دافعه الكتریكی مابین آنها وجود دارد و تنها زمانی كه تخلیه الكتریكی انجام گیرد در هم ادغام میشوند و بارندگی شروع میشود

2 - بار الكتریكی آنها میتواند نیروی دافعه الكتریكی ایجاد كند كه بر گرانش سیاره زمین غلبه كرده و در اتمسفر سیاره زمین شناور شوند و بعد از تخلیه الكتریكی این نیروی دافعه از بین میرود و ذرات ریز تحت تاثیر نیروی گرانش به طرف سطح زمین سقوط كرده و بعد از ادغام با یكدیگر ، قطرات آب را تشكیل میدهند و چنین به نظر میرسد كه تخلیه الكتریكی مابین دو ابر برای بارندگی كافی نباشد و این تخلیه الكتریكی در نهایت میبایست با زمین نیز صورت بگیرد . پس بهترین راه برای بارش مصنوعی یك ابر ، خنثی كردن بار الكتریكی آن است . از همین رو بشقاب پرنده‌ها میتوانند با ایجاد یك بار الكتریكی بسیار قوی ، در اتمسفر سیاره زمین شناور شده و به شرایط بی وزنی برسند : مبحث ( فضای مشبك ، الكتروگراویتی و نیروهای پیشران و اسپین در فضا ) اما نكته بسیار جالب اینجاست كه شكل هندسی آنها با شكل هندسی یك گردباد نیز ، كاملا همخوانی دارد . به شكل زیر توجه نمایید !





تصویر فوق عكس ماهواره‌ای گردباد كاترینا را نشان میدهد ، اینك به ساختار فیزیكی این گردباد می پردازیم :

همانطور كه مشخص است این گردباد از دید ناظر ، زمانی كه آن را از بالا مشاهده میكند ، مخالف جهت دوران عقربه‌های ساعت در حال چرخش است پس میتوانیم شكل زیر را برای میادین الكتریكی و مغناطیسی آن رسم كنیم .





چون جهت حركت بار الكتریكی منفی همواره مخالف جهت میدان الكتریكی است ، پس در شكل فوق جهت میدان الكتریكی موافق عقربه‌های ساعت خواهد شد و میتوانیم طبق قانون دست راست قطبین مغناطیسی و جهت میدان مغناطیسی را مشخص كنیم . این ساختار فیزیكی میتواند میلیونها تن آب را به صورت قطعات ریز یخ در اتمسفر سیاره زمین معلق و با سرعتهای بیش از صد كیلومتر در ساعت حمل كند .

حركت دورانی و چرخشی نیز در بشقاب پرنده‌ها شناسایی شده است و همچنین میادین بسیار قوی الكترومغناطیسی پیرامون آنها آشكار گردیده است ، برای اینكه تمامی سیستمهای الكتریكی و الكترونیكی هلیكوپترها ، هواپیماها و جت های نظامی در مجاورت بشقاب پرنده‌ها مختل شده و حتی برای همیشه از كار می افتند و احتمال سانحه هوایی بسیار زیاد است . بعضی از آنها در شب تاریك بسیار نورانی دیده میشوند و علت آن این است كه میدان الكتریكی بسیار قوی پیرامون آنها باعث تخلیه الكتریكی در هوا شده و مسلما گازها در این حالت یونیزه و از خود نور ساطع میكنند یعنی همان چیزی كه در لامپهای طویل نئون و یا رعد و برق دیده میشود . چنین گزارش شده است كه نزدیك شدن آنها به نیروگاه‌ها و پستهای فشار قوی و ضعیف برق ، باعث قطع جریان میشود و همچنین نزدیك شدن آنها به مراكز رادیویی و مخابراتی ، باعث بوجود آمدن اختلالات و خرابی میشود .





شكل فوق مسیر حركت یك ستاره دنباله دار را نشان میدهد . همانطور كه میدانیم جنس ستاره دنباله دار از قطعات بزرگ یخ و غبار است كه در هنگام حركت متلاشی ، تكه تكه و خرد میشود و چون این ذرات به شدت باردار هستند از جانب میدان الكترومغناطیسی خورشید به طرف بیرون پرتاب و دفع میشوند و نیروی گرانش خورشید بر آنها بی تاثیر جلو میكند و تنها بر جرم هسته ستار دنباله دار تاثیر گذار است . قطعات ابر نیز در اتمسفر زمین همین حالت را دارند . بشقاب پرند‌ه‌ها نیز میتوانند از این پدیده فیزیكی استفاده كرده و از طرف میادین گرانشی قوی همچون خورشید فرار كرده و به راحتی از منظومه شمسی خارج شوند .



غبارهای ماه :

نور خورشید می‌تواند خاك ماه را دارای بار الكتریكی كند : مبحث ( دو توجیه جدید برای پدیده فتوالكتریك ) . آنگاه این گرد و غبار باردار شده به خاطر بار الكتریكیش از خودش دور می‌شود . این پدیده یك جور از خاك را آشكار می‌كند كه به صورت یك مه تیره از دور نمایان می‌شود و وقتی كه خورشید غروب كرد به صورت تابش تیره رنگی نمایان می‌شود . این مورد اولین بار در دهه 1960 معلوم شد . اینطور فكر كردند كه قطعات بسیار ریز تا ارتفاع چند كیلومتری بالا میرود و ذرات به محض این كه باردار و یا خنثی می‌شوند به صورت فواره در می آیند .





2- نظریه گرانش منفی ( نیروی ضد گرانشی یا جاذبه متضاد )

همانطور كه قبلا توضیح دادیم با بالا رفتن سرعت دوران الكترون ، پدیده وارونگی میدان الكتریكی برای آن روی میدهد و بار الكتریكی آن مثبت خواهد شد و اصطلاحا به پوزیترون تبدیل میشود ، مبحث وارونگی میادین الكتریكی ، توجیهی جدید برای تولید زوج الكترون - پوزیترون ، بر خلاف انتظار ما ، ماده - پاد ماده یكدیگر را نابود نمی‌كنند . همین وضعیت برای نیروی جاذبه و یا میدان گرانشی پیش بینی میشود ، ولی تا آنجا كه ما میدانیم میدان گرانشی تك قطبی است . یعنی مثل میدان الكتریكی و مغناطیسی دارای دو قطب منفی و مثبت و یا N و S نیست . پس اگر وارونگی میدان برای نیروی جاذبه و میدان گرانشی بروز كند حاصل كار قطب منفی گرانشی یا نیروی جاذبه متضاد خواهد بود ، یعنی نیرویی كه باعث راندن اجرام مثبت میشود نه جذب آنها . این پدیده در بشقاب پرنده‌ها دیده شده است . آنها اجسام سبكتر از خود در پیرامونشان را به شدت رانده و از طرف خود پرتاب میكنند و این مسئله علی‌رغم اینكه میتواند باعث پرتاب خود آنها از طرف میدان گرانش سیاره زمین با شتابی نزدیك به 600 كیلومتر در مجذور ثانیه شود ( شتابی كه رادارهای زمینی فعلا ثبت كرده‌اند ) بلكه مانع تصادم خرده شهاب سنگها در فضا با آنها میشود و همانطور كه دوست گرامی آرمین خان در تالار سایت اشاره نمودند این نیروی ضد گرانش پیرامون بشقاب پرنده موجب ایجاد خلاء نسبی در اتمسفر شده كه مقاومت هوا در موقع شتاب گرفتن بشقاب پرنده از بین رفته و به علت وجود میدان الكتریكی شدید پیرامون آنها ، گاز كم فشار یونیزه و نورانی خواهد شد . تا محدوده‌ای كه رادارهای زمینی كارآیی دارند سرعت آنها 7000 كیلومتر در ثانیه محاسبه شده است . در واقع با پرتابه‌هایی كه ما میشناسیم همانند گلوله ( مرمی ) و موشك نمی توان آنها را هدف قرار داد ، اگر انرژی جنبشی و اینرسی بشقاب پرنده بیشتر باشد ، گلوله منحرف میشود و اگر انرژی جنبشی گلوله بیشتر باشد بشقاب پرنده منحرف میشود و به هر حال تصادم منجر به تلاشی بشقاب پرنده نمی شود و میدان گرانش منفی همچون ضربه گیره عمل می كند . سطح صیقلی و آینه‌ای آنها میتواند تشعشعات قوی امواج الكترومغناطیسی مثل لیزر را منعكس كند هرچند كه لایه‌ای از كریستال كوارتز آنهم به قطر یك دهم تار مو سطح بشقاب پرنده‌ها را پوشانده است و این لایه میتواند مقدار بار الكتریكی سطح بشقاب پرنده را تشدید كرده و همچنین خاصیت آینه‌ای نیز به آن بدهد و از اكسیداسیون سطح بشقاب پرنده در اتمسفر زمین پیشگیری كند شاید سطح آنها مثل یك نیمه هادی نیز باشد ، روی هم رفته بشقاب پرنده‌ها قدرت مانور بسیار زیادی دارند ، برای اینكه آنها جلو یا عقب نداشته و میتوانند در محیط كاملا كروی شكل تغییر مسیر دهند ، آنهم با هر زاویه و سرعت یا شتاب دلخواهی كه بخواهند .





این وارونگی میدان گرانشی چگونه روی میدهد ؟

چنین به نظر میرسد راه اول مكانیكی بوده و برای اینكار چرخاندن یك دیسك نسبتا سنگین مخصوص با سرعتی بسیار زیاد مناسب باشد . البته لازم به ذكر است كه آلیاژ این دیسك باید مخصوص این كار باشد یعنی این آلیاژ تحت تاثیر تنشهایی باید مقاومت كششی فوق‌العاده زیادی داشته باشد تا در این سرعت زاویه ای بالا ترك بر ندارد كه در صورت متلاشی شدن ، تكه‌های جدا شده آن بسیار مشكل ساز است ، به هر كجا كه بخورند نیروی انهدامی خیلی زیادی خواهند داشت و به هیچ وجه امكان كنترل تكه‌های آن وجود ندارد ، آنها به علت سرعت زیاد قدرت نفوذی و انهدامی شهاب سنگها را دارند ، در زمان سقوط بشقاب پرنده‌ها به هر دلیل ، در بعضی از موارد صدای انفجار مهیبی شنیده میشود كه شاید علت آن برخورد شدید این دیسك یا تكه‌های آن با زمین است ، آن هم در زمانی كه خاصیت ضد گرانشی خود را از دست داده‌اند و اگر خاصیت ضد گرانشی داشته باشند به بیرون اتمسفر زمین پرتاب میشوند . این دیسكها میبایست باردار بوده و درون محفظه‌ای مغناطیسی بدون اصطكاك و بدون تماس با هر چیزی و بدون بالانس ، دوران داشته باشند آنهم به صورت معلق در فضا . برسی‌های متالوژی در مورد آلیاژهای یافته شده از بقایای بشقاب پرنده‌ها موید این موضوع است كه هیچ كشوری فعلا قادر به تهیه این كریستالهای فلزی نبوده و كشورهای غربی و شرقی با كمال اطمینان از یكدیگر خاطر جمع هستند و هیچ شك و تردیدی نسبت به یكدیگر در مورد ساخت و یا بهره برداری از این وسایل پرنده ندارند ، آنها در این مورد كمیته‌های مشترك نیز تشكیل داده‌اند ، تكنولوژی بشقاب پرنده‌ها فوق دانش بشری است كه محققین را سردرگم و حیران خود كرده است . عناصری در این آلیاژها یافت شده است كه در معادن سیاره زمین وجود ندارد .



عكس فوق یك بشقاب پرنده سقوط كرده را نشان میدهد ، محل چرخش و دوران دیسكها در زیر بشقاب پرنده كاملا مشهود است . قطر این دیسكها چیزی در اندازه 2 متر است .



بعضی از بشقاب پرنده‌های پیشرفته به جای دیسك از دوران یك آلیاژ كروی شكل یا كروی پخ شده ، آنهم در خارج از سفینه بهره میجویند . به خاطر اینكه حجم كره تو پر مقاومت ایده‌عالی در مقابل دوران با سرعتهای بسیار بالا دارد و در صورت بروز سانحه ، خسارتی به بشقاب پرنده وارد نمی‌شود ، در واقع نه تنها آنها توانایی كپی كردن كهكشانها را در مقیاسهای كوچك دارند ، بلكه قادرند ساختارهای فیزیكی ذرات و اتمها را در مقیاسهای بزرگ تر كپی نمایند .





تصویر فوق كره فلزی خارج شده از بشقاب پرنده‌ها و محل استقرار آنها را نشان میدهد .                                                                                                                                                                                     ادامه دارد...............

دوشنبه 14/10/1388 - 10:37 - 0 تشکر 174079

ساختار فیزیكی و تكنولوژی پرواز بشقاب پرنده‌ها: واضح است "تخیل"

همانطور که می دانید، فاصله زمین تا نزدیکترین ستاره غیر از خورشید، 40،000،000،000،000 کیلومتر است. بنابراین اگر هرموجود غیر زمینی چه به صورت حیات زنده و چه به صورت روبات های هوشمند، اگر بخواهند، ما را در این گوشه از فضا ملاقات کنند، مدتها قبل یا ما آنها را خواهیم دید و یا علائم رادیویی از آنها دریافت خواهیم کرد. بنابران بشقاب پرنده و ufo و ... چیزی جز تخیل نیستند.


در مورد توجیه ماده تاریک با نوترینو هم باید بگوییم، مدتی پیش مستندی از شبکه چهار سیما می دیدم، که نشان می داد، یکی از دانشمندان با فرض این که ماده تاریک همان نوترینو است، کیهان را داخل رایانه اش شبیه سازی کرده بود، و نتیجه کار چنین شده بود که دنیای شبیه سازی شده با دنیای واقعی تفاوت های اساسی داشت.

اما امیدوار باشید، دانشمندان قدم های بزرگی در جهت توجیه ماده تاریک برداشته اند، اینجا کلیک کنید.

 ما مي توانيم ....

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.