• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تجارت و بازرگاني (بازدید: 2172)
سه شنبه 29/8/1386 - 23:30 -0 تشکر 17190
خصوصی سازی به چه قیمتی!

بنام الله

آیا خصوصی سازی به صلاح مملکت و مردم است؟

نه زیرا که قدرت بدست سرمایه داران خواهد افتاد و آنها هر چه بخواهند می توانند به سر مردم در بیاورند ولی اگر بدست دولت باشد می توان از آن به عنوان پشتیبان استفاده کرد.

طی سال گذشته طبق خبرهای رسیده تا تا از کارخانه های کشور توسط خارجی ها خریداری شده اگر به همین روال ادامه پیدا کند اطمینان دارم ضرر زیادی به مملکت وارد خواهد شد.

 

الهی در راه خود اول زخودم بی خود کن

                                     بی خود چو شدم زخود به خود راهم ده

 

سه شنبه 13/9/1386 - 18:1 - 0 تشکر 18383

اگر همه ي كارها بوسيله ي دولت انجام شه هم از اون ور پشت بام      مي افتيم

 
شنبه 31/1/1387 - 19:25 - 0 تشکر 37400

به نظر من بیش از‪ ۴۰میلیون نفر از مردم استعداد حضور در فعالیت‌های اقتصادی را دارند.خصوصی‌سازی امری بدیهی و سازنده است و تجربه بسیاری از كشورهای پیشرفته این مساله را به اثبات رسانده است.وقتی همه امور اقتصادی و سیاست‌های مالی و زیر بنایی در اختیار دولت باشد باید منتظر ظهور ریخت پاش، سوء مدیریت، رشوه و فساد نیز باشیم. تا زمانی كه امور اقتصادی از سیطره دولت به مردم تعلق نگیرید ما شاهد اجرای عدالت اجتماعی نخواهیم بود.خصوصی‌سازی امری عقلایی و دستوری منطقی است و با هیچ اصل قانونی مغایرت ندارد.وقتی شركتها و كارخانجات به بخش خصوصی واگذار شوند سطح ثروت جامعه نیز افزایش خواهد یافت.در سیاست خصوصی‌سازی مردم برای خدمت رسانی و البته سود بیشتر با هم رقابت می‌كنند درحالی كه در اقتصاد دولتی جدیت كمتری برای فعالیت مشاهده می‌شود.

چهارشنبه 5/4/1387 - 1:19 - 0 تشکر 45005

سلام دوست من 

به نظر من نگاهی که شما از خصوصی سازی دارید شتابزده ترین نگاه و غیر کارشناسی ترین نگاه هست چرا ؟

1- خصوصی سازی برای جلوگیری از  اتلاف هزینه ها و کمک به صنعت کشور انجام می شود.

نیازی نیست که شرکتی مثل مخابرات ایران برای مردم بازار سیاه راه بیندازد و سیم کارتی را که ارزش آن 5000 تومان هم نمی شود به قیمت 50 میلیون تومان بفروشد و مال مردم را به قیمت پول خونشان به خودشان بفروشد مگر مخابرات برای خود مردم نیست پس چرا عملکرد مخابرات نسبت به شرکت های خصوصی مشابه انقدر ضعیف است در حالیکه سرمایه و درآمد مخابرات ده ها برابر این شرکت هاست

2- خصوصی سازی برای تخصصی شدن و بهبود راندمان

پدری را فرض کنید که پسر خود را به  کاری امر می کند

استادی را فرض کنید به شاگرد خود امر می کند

از لحاظ منطقی کدامیک (شاگرد و پسر) گوش به فرمان تر هستند.

سپردن کار به کاردان غیر منطقی است . دولت توان اجرایی کارهایی را که واگذار می کند ندارد و از طرفی کار را به کسی می دهد که سعی می کند با انجام کار به بهترین شکل ممکن سود خود را ببرد در حالیکه درشرکت های دولتی هیچکس حاظر  برای سود دولت کار کند و اگر بخواهد تخصص و توان لازم را ندارد.

3- خصوصی سازی برای نظارت

این کجا که شما یک کار را به سختی انجام دهی و توان آن را نداشته باشی و آن کجا کار را به کاردان بسپاری و فقط به صحت انجام کار نظارت داشته باشی

4- خصوصی سازی برای کاهش هزینه ها

وقتی یک شرکت دولتی بصورت انحصاری انجام یک کار را در کشور به عهده دارد دیگر نیازی ه رقابت با کسی نمی بیند که کیفیت را بالا ببرد و قیمت را پایین ولی در خصوصی سازی عینا این کار انجام می شود.

یا علی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.