• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن حوزه علميه > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
حوزه علميه (بازدید: 22922)
پنج شنبه 3/10/1388 - 12:5 -0 تشکر 171744
ورود به حوزه علمیه

با سلام

سوالات متفرقه ای در این زمینه مطرح شده که انشاءلله در اینجا قرار خواهد گرفت...

و نیز پیشنهادت و انتقادات شما...

يکشنبه 31/2/1385 - 21:47 - 0 تشکر 3688

چرا يك دانشجوي كارشناسي نمتواند همزمان در حوزه علميه هم شركت كند . البته دانشجوي پيام نور كه فقط پنج شنبه و جمعه كلاس دارد؟ من اين دوره ثبت نام حوزه قصد نام نويسي داشتم اما چون دانشجو هستم منع قانوني دارم . چرا بايد از ثبت نام همزمان دانشجوها در حوزه جلو گيري بشود؟ آيا مسولين حوزه فكر نكرده اند تا چهار سال ديگر سرنوشت يك انسان ممكن است چقدر تغيير كند . ويا حتي از آرمانهايي كه هم اكنون دارد دور بشود و مسئول آن آنها هستند؟

شنبه 14/5/1385 - 19:48 - 0 تشکر 4990

سلام من نوجواني هستم كه به حوزه رفتن علاقه دارم .اما خيلي از افراد مرا به ثبت نام در مدارس علوم ومعارف دعوت كردند.مي خواستم بدانم كه به حوزه بروم بهتر است يا در مدار علوم ومعارفي مشغول به درس خواندن بشوم. متشكرم -سيد محمد بهار-15ساله

شنبه 13/8/1385 - 22:28 - 0 تشکر 7168

بسمه تعالی

سلام دوست عزیز

تمی دانم اصلا هدفت از آمدن به حوزه چیست ؟اگر هدف را تفهمی در انتخاب راه دچار تردید نمی شوی ولی این را بگویم که حوزه یا دانشگاه فرق چندانی ندارد مهم این است که کاری کنیم که امام زمان خوشنود شود آنچه به انسان ارزش می دهد اطاعت الهی است باقی همه اعتباری است .

البته شاید حوزه کمی در این راه جلوتر باشد و انسان به هدفش زودتر برسد جدای اینکه خود علم آموزی بسیار عمل بزرگی است (البته علوم دینی )و ثواب بسیاری دارد .

خلاصه اینکه کسی که در این راه می آید باید آگاهانه بیاید و از همه جوانب آن آگاهی کافی داشته باشد .

در آخر هم بگویم که اگر کسی بتواند در این را بیاید ، بهتر است به جای دیگر نرود به این علت که ما طلبه فاضل و عالم بسیار کم داریم ولی طالبان علوم دیگر کم نیستند.

جمعه 26/11/1386 - 10:31 - 0 تشکر 30082

دوست دارم طلبه شوم , لطفاً در مورد چگونگی پذیرش و ثبت نام توضیح دهید؟

برادر عزیز! امیدواریم به هدف مقدسی که به آن می اندیشید, برسید. قرآن می فرماید: .

(پـاورقی 1.نجم (53 آیه 39

انسان کوشا, کسی که در زندگی سعی و جدیت به کار می برد, هر چند هدفی دور و دراز و به خیال بعضی نا ممکن داشته باشد, اما به آن خواهد رسید.

البته افرادی متقاضی ثبت نام و ورود به حوزهء مقدّسهء دینی می شوند, باید دارای شرایط خاصی باشند. برگه ءشرایط ثبت نام حوزهء علمیه ارسال می شود. اگر نیاز دارید می توانید با شماره های 74097ـ 740971 0251قم مرکز مدیریت حوزهء علمیه تماس گرفته و از نحوهء ثبت نام افراد متقاضی مستقیماً مطلع شوید. اما شخصی که واردحوزهء علمیهء می شود, خوب است در هدفش خداو خدمت به مردم و تبلیغ احکام دین را در نظر داشته باشد.

طلبه حوزهء علمیه با دو بال تقوا و علم الگوی راهنمایی و هدایت جامعه خواهد شد. زندگی طلبگی زندگی راحتی از نظر مادی نیست , اگرچه حق هر طلبه ای داشتن حداقل مزایای زندگی است , ولی دنیاطلبی و مال پرستی ومقام خواهی , از روح و شأن طلبه , به دور است . طلبه وارد حجرهء امام زمان 7می شود, در حالی که بر سر سفره ءحضرت می نشیند. از آن پس باید به ریاضت های خاصی دست بزند و خود را متخلق به اخلاق حسنه و دینی کند تااگر مردم امروزش را با دیروزش مقایسه کردند, تأثیر تربیت اسلامی و دینی را در حرکات او مشاهده کنند و او راالگوی خود قرار دهند. امیدواریم که خداوند شما را در زندگی موفق کند.والسلام

برگرفته از:سایت پرسمان قرآنی قسمت: بانک » معارف قرآن

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 9/1/1387 - 23:37 - 0 تشکر 35004

سلام

وقتتون به خیر

دیدم هیچ بخضی برای اینكه دوستان راهنمایی بشن برای جذب در طلبگی نیست

گفتم این جا رو باز كنم

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

حوزه آیت الله مجتهدی

پذیرش نیمه دوم فروردین 1387

شماره تماس : 33563581

فكر كنم كه شروع فرم پر كردن از نمیه دوم فروردین ماه است ...

من خودم زنگ زدم و این رو پرسیدم

اگه دوستان دیگه هم خبری دارند كه حوزه های دیگر هم پذیرش میكنند خبر بدهند

التماس دعا

http://tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=34401 

شنبه 16/6/1387 - 2:19 - 0 تشکر 55745

 سلام

کاش میشد طلبگی رو از انحصار حوزه خارج کرد من طلبگی دوست دارم ولی شرایط طلبگی ندارم یعنی من حق ندارم  من فکر میکنم به نفع حوزه هم باشه که این علم رو در اختیار عموم بزاره و کمک کنه همه جامعه به این فیض نائل بشن

یا علی

شنبه 16/6/1387 - 4:15 - 0 تشکر 55750

سلام اقا مهدی

یکی از محاسن خوب حوزه اینه که به روی همه باز است چه از لحاظ گزینش و چه از لحاظ باز بودن جلسات درس به عموم

یعنی الان شما میتوانید با هماهنگی حوزه در کلاسهای حوزوی حضور پیدا کنید و یاد بگیرید پس در انحصار نیست.

يکشنبه 14/7/1387 - 14:20 - 0 تشکر 63015

سلام

من خیلی به دروس دینی علاقه دارم و علاقه خاصی هم به زبان عربی دارم، یه دوسالی هم تو همین سازمان تبلیغات درس حوزوی خوندم که بعد به خاطر یکسری مشکلات شخصی مجبور شدم نیمه کاره رهاش کنم. الان دلم میخواد ادامه بدم البته به صورت غیرحضوری و یا نیمه وقت. ولی متأسفانه جایی رو سراغ ندارم . جامعه الزهرای قم هستش که اونم شرط سنی داره و شامل من نمیشه. البته این مال سه چهار سال پیشه . الان نمیدونم که شرایطش فرق کرده یانه؟ اگه حوزه و یا سازمانی را میشناسید که غیرحضوری پذیرش داره ممنون میشم بهم بگید. این دانشگاه علوم حدیث هم نمیدونم هنوز مهلت ثبت نام داره یا تموم شده؟ چون من تو نمایشگاه فرم ثبت نام گرفتم ولی بعدش نتونستم برم ثبت نام کنم.

    

خنجر آب‌دیده را زنگ عوض نمی‌کند
چهره انقلاب را جنگ عوض نمی‌کند
بگوی با منافقین به کوری دو چشمتان
پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی‌کند

يکشنبه 14/7/1387 - 22:14 - 0 تشکر 63133

سلام

الا بذکر الله تطمئن القلوب

*******

تیردراپ عزیز ... راستش منم خییلی علاقه دارم در کنار درس های دانشگاه درس های حوزوی رو هم بگذرونم ... البته نه همشونو ... بیش تر اونایی که جنبه اعتقادی و معرفتی دارند و بیش تر به کارمون میان ... تصمیمم هم اینه که حتما برم جامعه و توی دوره های غیر حضوریش شرکت کنم ... 

اما یه کوچولو اطلاعاتی که دارم رو بهتون میگم ...

دوره معارف اسلامی، یك دوره آموزشی غیرحضوری برای خواهرانی است كه قصد ارتقاء سطح علمی خود را در زمینه معارف اسلامی داشته و به هر دلیل نخواسته‌اند دروس مرسوم حوزه، مانند ادبیات عرب‌، فلسفه،‌ منطق و ... را فرا بگیرند.

مواد درسی برنامه غیرحضوری معارف که به طور متوسط در 3 سال گذرانده می شود در هشت ماده درسی و 60 واحد نظم گرفته؛ عقاید، تفسیر، اخلاق، احکام، نهج البلاغه، سیره پیشوایان، قانون اساسی و مباحث تربیتی خانواده، از جمله مواد درسی این برنامه می باشند.

این برنامه مانند دیگر برنامه های غیرحضوری با ارسال CD، کتاب درسی و جزوات راهنما اجرا خواهد شد که کتب مورد نیاز هر دانش پژوه از محل مبلغ سپرده او توسط واحد معارف اسلامی، خریداری و ارسال می گردد.

انتخاب واحدهای هر نیمسال به عهده دانش پژوهان محترم نهاده شده است تا با توجه به علاقه و سلیقه خود واحدها را انتخاب نمایند.

به غیر از آزمون پایانی این دوره که جهت اعطای گواهی تحصیلی، برگزار می گردد، بقیه آزمونها به صورت غیرحضوری و از طریق همین پایگاه انجام می گیرد.

متقاضیان عضویت در این برنامه می توانند در  تمامی طول سال، با ارسال مدارک زیر به آدرس جامعه الزهراء سلام الله علیها آموزش غیرحضوری واحد معارف اسلامی، صندوق پستی «3588-37185»، بدون آزمون ورودی وارد برنامه شوند.

1. فرم تکمیل شده ثبت نام 2. فتوکپی تمام صفحات شناسنامه 3. سه قطعه عکس پشت نویسی شده 4. فتوکپی مدرک دیپلم 5. رضایت نامه ولی یا همسر 6. فیش واریزی به مبلغ 300.000 ریال به حساب جاری 1502181161  بانک تجارت شعبه بلوارامین قم (کد بانک 15020) به نام جامعه الزهراء سلام الله علیها قابل پرداخت در بانکهای سراسر کشور بابت علی الحساب کتاب و CD های درسی. 

به نقل از سایت جامعه الزهرا

میتونید راهنمای کامل تر رو در اینجا ببینید ....

البته دوره های نیمه وقت هم هست که باید شرایطتون بخوره ... مثل سکونت موقت یا دائم در قم ...

ولی من همون دوره غیر حضوری رو ترجیح میدم ... فکر می کنم خیلی میتونه مفید باشه ... چند نفر رو هم می شناسم که در حال گذروندن این دوره هستند ...

اگه کم بود ببخشید ... امیدوارم مفید بوده باشه ... اگه خواستید برید به منم خبر بدید ... با هم شاید بهتر دوره رو بتونیم بگذرونیم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

ماندگار باشید

یا حق

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

يکشنبه 14/7/1387 - 22:46 - 0 تشکر 63139

سلام

الا بذکر الله تطمئن القلوب

*******

البته اینم توضیحات سایر دوره هاست ... من از دوره پاره وقتش هم خوشم میاد ... حداقل تا وقتی که دانشگاه درس می خونم میتونم ازش استفاده کنم ...

برنامه های آموزشی در قسمت حوزوی جامعه الزهراء(سلام الله علیها) در دو بخش است: الف) دوره عمومی ب) دوره تخصصی(با عنوان تحصیلات تکمیلی) در رشته های مختلف.

الف: دوره عمومی:

این دوره 190 واحد درسی است مشتمل بر آموزش مراحل مختلف علوم قرآنی - حدیث - اخلاق - ادبیات عرب - فقه - معارف اسلامی - منطق و فلسفه - زن در اسلام - تاریخ - اصول فقه و ... که خواهران با مدرک دیپلم به یکی از دو صورت حضوری(تمام وقت - نیمه وقت و پاره وقت) و غیرحضوری (با شرایط و ظوابط خاص خود) دوره فوق را می گذرانند و مدرک سطح دو حوزه را دریافت می نمایند. خدمات مختلف بخصوص امور تربیتی و فرهنگی از قبیل کتابخانه، نوارخانه، بانک اطلاعات رایانه ای ، ورزشگاه و ... نیز برای استفاده خواهران تدارک دیده شده است.

توضیحات پیرامون قسمتها:

1. حضوری تمام وقت: غالب افراد این دوره شبانه روزی بوده كه از سراسر كشور با شرایط سنی خاصی گزینش می‌شوند و با گذراندن یك دوره چهارساله (بطور متوسط) و در هشت نیمسال 190 واحد درسی فوق را گذرانده فارغ التحصیل می‌شوند. امکانات لازم از قبیل خوابگاه - سلف سرویس و ... برای خواهران شهرستانی و سرویس ایاب و ذهاب برای ساکنین قمی در نظر گرفته شده است.

---------------------------------------------------------

2. حضوری نیمه وقت: در این بخش خواهران ساكن قم (سكونت همراه همسر، پدر یا مادر) برنامه های آموزش عمومی فوق را با گذراندن یك دوره 6 ساله یا دوازده نیمسال در شیفت صبح طی نموده و فارغ التحصیل می شوند سرویس ایاب و ذهاب -  مهد کودک و سایر خدمات لازم برای رفاه آنان فراهم شده است.

---------------------------------------------------------

3. حضوری پاره وقت: شرط تحصیل در این دوره نیز سکونت در قم می باشد که خواهران در سه سال (شش نیمسال) 90 واحد درسی را در شیفت عصر می گذرانند و موفق به اخذ مدرک سطح یک حوزوی یا همان فوق دیپلم می شوند. در ابتدا نیاز نیست این خواهران دیپلم ارایه نمایند اما جهت اخذ مدرک سطح یک ارایه دیپلم الزامی می باشد.

سرویس ایاب و ذهاب - مهد کودک و سایر خدمات لازم برای رفاه آنان نیز پیش بینی شده است.

در این دوره شرط دارا بودن دیپلم با معدل بالای 14 مطرح نمی باشد ولی در سایر دوره های عمومی الزامی است.

اللهم عجل لولیک الفرج

ماندگار باشید

یا حق

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.