• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 6516)
دوشنبه 2/9/1388 - 15:18 -0 تشکر 165198
درمان خشكی لب ها در فصل پاییز و زمستان

سلام خدمت دوستان

این یه بحث اطلاع رسانیه دیدم خیلیا تو این فصل دچار خشکی دست و صورت میشن گفتم این مطلبو بزنم


یكی از مشكلات شایع به خصوص در فصل پاییز و زمستان خشك شدن مداوم لب ها و ترك خوردگی آنهاست. زیرا لب ها فاقد غدد چربی بوده و به خشكی محیط خارج بسیار حساس هستند و به آسانی ترك می خورند. لب های ترك خورده علل مختلفی دارد و می تواند در هر فصلی اتفاق بیافتد.

رعایت نكات زیر می تواند به جلوگیری از ایجاد لب های ترك خورده كمك كند:


- یكی از كارهایی كه بیشتر مردم برای مقابله با خشكی لب ها انجام می دهند خیس كردن لب ها با آب دهان است. این كار نه تنها مشكلی را حل نمی كند بلكه موجب تشدید آن می شود. به جای لیس زدن از یك پماد یا رز لب ویتامینه استفاده كنید.
- در زمستان به خصوص در روزهایی كه باد زیاد می وزد با یك شال یا ماسك لب هایتان را بپوشانید.
- از پمادهای لب دارای ضد آفتاب استفاده كنید، چون آفتاب می تواند سبب ایجاد ترك در لب های شما شود و یا اینكه آن را بدتر كند.
- یك كپسول ویتامین E را باز كنید و آن را روی لب هایتان بمالید و اضافی آن را با انگشتتان پاك كنید.
- یكی از علل خشكی لب ها، استرس و خستگی است كه می توان با استراحت كافی و استفاده از ویتامین های B,E,C كمی از مشكلات لب ها را رفع كرد. برای آنكه لب هایتان را مرطوب نگه دارید باید از محصولات با پایه وازلین یا موم زنبور عسل و یا پماد ساده وازلین استفاده كنید. از محصولات خوش طعم اجتناب كنید زیرا موجب می شوند شما دائما در تلاش برای لیسیدن لب هایتان باشید.

زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدن فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...

پنج شنبه 13/4/1387 - 13:21 - 0 تشکر 46342

با نام و یاد او

یه سلام تابستونی و گرم به همه برو بچه های تالار بهداشت و سلامت

از اینکه تالار بهداشت و سلامت رو برای فعالیت انتخاب میکنید بسیار ممنون و سپاسگزاریم.

هدف از ایجاد چنین تاپیکی در بهداشت و سلامت جهت آشنا کردن دوستان با مسایل بهداشتی هستش که در تابستان بسیار زیاد باید رعایت بشه.

البته از باب مثال عرض میکنم در تابستان میوه هایی هستند که اگر به خوبی شسته نشودند بسیار ضررهای جبران ناپذیری را به دنبال خواهند داشت مثلا "انگور یاقوتی"، که اگر به مدت زمان زیادی در آب نباشد و خوب شسته نشود شخص دچار مصمومیت های خاصی میشه.

و یا بهداشت ورزش های تابستونی که قسمت اعظم اون رو شنا در بر میگره!

و همین طور بهداشت فردی و رعایت نکات آن.

البته همون طوری که دوستای خوبم میدونید بسیاری از بیماری های پوستی در تابستان بر اثر رعایت نکردن مسایل بهداشتی بوجود میآیند.

پس انشاءالله با کمک شما دوستان عزیز به هر چه بهتر شدن تاپیک کمک کنیم.

"منتظر حضور شایسته شما هستیم"

پنج شنبه 13/4/1387 - 13:35 - 0 تشکر 46345

 یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

رب شرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقدة من لسانی یفقهو قولی

سلام

به به به به به به یه تاپیک نااااااااااب ...خیلی عالی جناب دکی

میشه منم درخواست بدم؟؟البته خودم جواب خواهم داد...!در مورد جوش زدن صورت تو تابستون...گرما زدگی و تشنگی رفع نشدنی و...صحبت کنیم

بعد یه چیز دیگه جناب...بهتر نبود برای هر کدوم از اینا یه تاپیک میزدیم؟مثلا مبحث مربوط به گرمازدگی تموم میشه میخواهیم یه کی دیگه شروع کنیم

بعد اون وقت اینجا میشه تاپیک هفتاد و دو مبحث، من میگم بیایم نکات ریز رو اینجا مطرح کنیم مباحثی که نیاز به صحبت کردن زیاد داره و مفصله جدا زده بشه...هوم؟

خوب نیست؟

 پیشنهاد بود دیگه...

شاد باشید

مسابقه یادتون نره...

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
پنج شنبه 13/4/1387 - 13:48 - 0 تشکر 46348

به نام خدای زیباییها

عرض سلام مجدد خدمت دوستان گرامی و عزیز تر از جان

برای شروع کمی در مورد گرما زدگی صحبت میکنیم. انشاءالله که شما دوستان هم با ارائه اطلاعات خود ما را همراهی کنید

خب همون طوری که میدونید دمای بدن تقریباً همیشه روی 2/37 درجه سانتی گراد بوده و مركز تنظیم دما در مغز میباشد و مانع از بالا یا پایین رفتن شدید حرارت بدن می شود.

و جالبه که بدونید هرگاه فرد در برابر گرما قرار گیرد، بدن به‌وسیله افزایش میزان تعریق و تنفس و همچنین فرستادن خون بیشتر به پوست، سعی می کند فرد را خنک کند!!!!

حال به آسیب های گرما زدگی که به سه گروه تقسیم بندی میشوند را توضیح میدهیم:

1- گرمازدگی خفیف  2- گرمازدگی متوسط  3- گرمازدگی شدید

گرمازدگی خفیف:

این حالت وقتی پیش می آید كه فرد به مدت طولانی، در معرض حرارت نسبتاً بالا قرار گیرد. نشانه‌های آن اغلب به صورت گرفتگی ماهیچه ها، خستگی مفرط و گاهی سرگیجه و غش بروز می کنند.

وقتی فرد دچار این نوع گرما زدگی میشود بهتر است که کارهای زیر را انجام دهیم:

1 - مصدوم را به جای خنك منتقل سازید.

2- به آسیب دیده محلول  ORS یا محلول آب و نمك و شكر(یک قاشق چای خوری نمك با 8 قاشق چای خوری شكر در یك لیتر آب) بدهید.

3- حوله نم دار روی پیشانی و عضلات مصدوم قرار دهد.

4- اگر نشانه ها بهبود نیافت یا وخیم تر شد، بیمار را به مركز درمانی منتقل كنید.

گرمازدگی متوسط:

این حالت به‌دلیل قرارگرفتن فرد در معرض گرمای زیاد و انجام فعالیت بدنی شدید در محیط مانند  كشاورزان و آتش نشان ها و دوستانی که زیاد در معرض تابش آفتاب شدید قرار دارند، پیش می آید. علائم آن به صورت سرگیجه و عدم هوشیاری است و به‌دنبال آن، پوست رنگ پریده می شود. دیگر نشانه‌ها به صورت تنفس سریع و سطحی، نبض ضعیف، ضعف و تعریق بدن است.

در این موقع اقدامات زیر را سریعا انجام دهید:

1- نخست مصدوم را به محل خنك و سردی منتقل كنید.

2- آسیب‌دیده را وادار کنید، دراز بکشد و پاهای او را بالا بیاورید.

3- به‌وسیله پارچه نمدار و بادبزن و یا هر وسیله دیگری مصدوم را خنك كنید.

4- به مصدوم ORS (محلول آب و نمك و شكر) بدهید، مشروط به اینكه هوشیار بوده و استفراغ نكند.

5- در صورت  بهبود نیافتن، مصدوم را سریعاً به مركز درمانی منتقل سازید.

گرمازدگی شدید:

این حالت بسیار خطرناك است و بیشتر در روزهای گرم و مرطوب اتفاق می افتد. قیافه بیمار گرمازده، تب دار بوده، پوست گرم و خشك، تنفس سطحی و نبض ضعیف می شود. درجه دمای بدن مصدوم افزایش می یابد. عدم هوشیاری و احتمالاً اغما و تشنج نیز جزو دیگر نشانه‌هاست.

اقدامات زیر را جهت بهبودی انجام دهید

1- همه لباس های مصدوم را درآورده و او را در حوله یا پارچه مرطوب قرار دهید. می توان آسیب‌دیده را داخل وان یا لگن آب سرد قرار داد. مواظب باشید مصدوم غرق نشود. همچنین می توان از قرار دادن كیسه های یخ در كشاله ران، زیر بغل، زانو، مچ دست و پا نیز استفاده كرد.

2- اگر بیمار دچار شوك است، اگر با کمک های اولیه آشنایی دارید او را درمان کنید در غیر این صورت هر چه سریعتر وی را به مرکز خدمات درمانی منتقل نمایید.

خب البته دوستای خوبم یه مقداری توصیه و سفارش در مورد گرما زدگی های مسافرتی هم هست که انشاءالله در اینده ای نه چندان دور براتون ثبت میکنم

منتظر حضور شما هم هستیم

جمعه 14/4/1387 - 14:1 - 0 تشکر 46506

یا لطیف

عرض سلام خدمت جانشین محترم بهداشت و سلامت که ایشون هم ترجیح دادند نظرات و پیشنهادات خودشون رو اینجا مطرح کنند!!!

نظرات شما بسیار عالی و متعالی هستند از توجه شما هم بسیار ممنون و سپاسگزارم.

ولی ذکر چند مورد رو اینجا میگم اگر انتقادات و پیشنهاداتتون ادامه دار هستند لطف کنید در تاپیک پیشنهاد دان مطرح بفرمایید!

اونجا خیلی بهتره!

مواردی که ذکر کردین همچون جوش زدن و یا گرما زدگی خیلی عالی هستن که مطرح بشن. البته در مورد گرما زدگی ظاهرا همزمان دو پاسخ بنده و شما با هم  ارسال شده که بنده چند دقیقه بعد از شما ثبت کردم!

و مورادی که در مورد گرما زدگی هستند به طور مختصر و مفید در فصل گرما فکر نمیکنم چیزی بیشتر از این باشه، که بخوایم براش یه مبحث بزنیم! درسته؟

و همین طور عوامل جوش صورت در تابستان هم نکات محدودی دارند مثل عدم استفاده از کرم های ضد آفتاب در تابستان و یا در معرض آفتاب قرار گرفتن به مدت طولانی و یا موراد مشابه که بهتره در یک پاسخ جداگانه مطرح بشه!

دوست و همکار خوبم اینجا میخوایم در مورد رعایت نکات بهداشتی در تابستان صحبت کنیم.

این موردی هم که گفتید برای هر کدوم یه تاپیک بزنیم و مثال هم زدید که در مورد گرما زدگی یه تاپیک بزنیم و کلی صحبت کنیم و بعد بریم سر یه مورد دیگه مطئنا تا اون موقع تابستون تموم شده!!!! درسته؟؟؟

در صورت قانع نشدن شما میتوانید انتقادات و پیشنهادات خودتون رو در تاپیک پیشنهاد دان ارسال بفرمایید. انشاءالله جواب بنده باعث عدم حضور شما در این تاپیک نشه

موید باشید ...منتظریمااااااا

جمعه 14/4/1387 - 15:50 - 0 تشکر 46535

 یا الله

عرض سلام خدمت دوستان گل بهداشت و سلامت

خوبین

با گرما خوش میگذرونید؟ش

آب تنی میکنید؟

اگه میکنید باید بگم خوب کاری میکنید، خوووووووووب!!!!

فقط اگه این کارو انجام میدین یه سری نکات بهداشتی  رو اگه رعایت کنید بسیار آب تنی سالمی هم برای خودتون خواهید داشت و هم برای بقیه.

1. به هیچ وجه در کانال ها و رود خانه ها آب تنی نکنید! در رود خانه ها به دلیل اینکه کف رود خانه مثل زاینده رود اصفهان دارای جلبک های زیادی هستند که وقتی شخص وارد آب میشه با اینکه شنا بلده این جلبک ها به دور پاهای شخص میپیچند و باعث عدم حرکت وی در آب میشند پس شخص فعالیت میکنه برای بالا اومدن و از اون طرف جلبک ها بیشتر به دور بدن وی میپیچند و اونو به قسمت های عمیق تر میکشند!!!! البته نمیخوام بگم که این جلبک ها از گوشت آدم مصرف میکنند و یا شما رو یاده کارتون های دوران کودکی بندازم ولی آماری که از ماموران آتش نشانی گرفته شده به همین صورت بوده که گفتن کفه زاینده رود به خاطر وجور مقدار زیادی جلبک در مواقع شنا شخص شناگر به این مشکل دچار میشه و باعث غرق شدن اون میشه.

در کانال ها هم به خاطر آلودگی بسیار زیادی که در آنها هست نباید شنا کنید.

2. حتما قبل و بعد از استخر به حمام بروید!!! قبل از استخر بسیار مهم میباشد چرا که اگر شما با بدن کثیف و سرشار از میکروب و آلودگی به استخر بروید نه تنها اب استخر را آلوده میکنید بلکه اطرافیان شما هم از بوی بد بدن شما عذاب میکشند!!!! در مورد سونا بعدا نکات بهداشتی اون رو متذکر میشویم.

و همین طور بعد از استخر، استحمام بسیار مهم تر هست به این دلیل که اگه دوستانی نکات بهداشتی رو رعایت نکرده باشند یا به طور مثال شخصی دچار بیماری پوستی باشه و وارد آب بشه این آب آلوده میشه و حتی تحقیقات نشون داده بعضی از بیماری های پوستی از طریق استخر های شنا و اب تنی و رعایت نکردن مسایل بهداشتی در اشخاص صورت میگیره!!!

3. قبل از ورود به استخر حتما یک دوش با آب ملایم بگیرید و قبل از ورود پاهای خود را در حوض آب کلر قرار دهید تا آلودگی پاهای شما که در کفش بوده تا حدودی از بین بره.

4. در صورت امکان از دماغ گیر و گوشی استفاده کنید چرا که گوش و بینی به خاطر اینکه به رشته های عصبی شخص متصل هستند و به داخل بدن راه دارند باعث بسیاری از بیماری هستند و اگر از گوشی و دماغ گیر استفاده کنید بعد از استخر دچار سر درد و یا گوش درد نمیشید و همین طور جلوگیری کردید از ورود بیماری به داخل بدن.

5. در صورت امکان از کلاه شنا استفاده کنید! موهای شما جزء یکی از مهمترین بخش های بدن شما به حساب می آیند. اگر ما فرض کنیم که همه اشخاصی که وارد استخر میشوند حتما مسایل بهداشتی رو رعایت میکنند هم باید از کلاه شنا استفاده کرد. چرا که موهای اشخاص روزانه در حد نورمال دارای ریزشی در حدود 100 تار مو هستند! و جالب تر اینکه در محیط های مرطوب موها بیشتر ریزش دارند.

و اگر هم فرض نکنیم تقریبا نیمی از مردم به بیماری های مو دچار هستند که اعم از شوره سر، مو خوره، و بسیاری دیگه که شوره سر بسیار ساده اطرافیان را دچار میکند.

در آخر خیلی مواظب خودتون باشید به استخر های تمیز برید. استخر هایی که بدونید چه روزی اب خودشون رو تعویض میکنند و یا چه روز هایی اب خودشون رو تمیز میکنند.

از استخر هایی که دو نوبت هستند به طور مثال صبح بانوان و عصر اقایان اجتناب کنید!

انشاءالله اگر موارد دیگه ای به ذهنم رسید براتون ثبت میکنم

باز هم منتظر شما هستیم

يکشنبه 16/4/1387 - 1:21 - 0 تشکر 46755

هوالمحبوب

سلااااااااااامی چو بوی خوش عطر کولر سر ظهر!!!!

به به عجب گرمایی .... خدا را شاکریم که میتونیم این گرما رو تحمل کنیم

خدایا گرمای آتش جهنم را بر ما قابل تحمل گردان(الهی آمین)

خب اینبار قصد داریم اطلاعاتی کاملا سطحی و مربوط به فصل تابستان در اختیار شما قرار بدیم

تا انشاءالله در هر تاپیک به طور جداگانه به بررسی کلیه اعضای بدن میپردازیم

در فصل تابستان سعی کنید بهداشت پاهای خود را بسیار بیشتر از فصول دیگه رعایت کنید! چرا که همون طوری که میدونید پاها قلب دم انسان ها هستند.

در تابستان اگر بهداشت پاها را رعایت نکنید دچار نوعی میخچه البته میخچه درون پاشنه پا معمولا وقوع پیدا میکنه و داخلی هم هست و بر اثر ایستادن زیاد به وجود میاد ولی این میخچه که عرض میکنم در بین انگشتان و همین طور کف حد فاصل انگشتان تا کف پا صورت میگیرد

پس در محیط های کثیف کمتر فعالیت کنید در صورت ضرورت حتما پاهای خود را مرتب شستشو دهید خشک کنید.

وقتی از بیرون میاین حتما و حتما قبل از اینکه بشینید سریع جوراب ها را در آورده و پاهای خودتون رو شستشو دهید هم به خنکی بدن کمک میکنه و هم به تمیز شدن پاها.

در صورت امکان از کفش های تابستانی یا به اصطلاح صندل استفاده کنید و مهم تر اینکه حتما جوراب بپوشید چرا که نپوشیدن جوراب باعث میشه پاهای شما در معرض آلودگی ها و خطرات بیشتری قرار بگیره.

ناخن های خودتون رو مرتب کوتاه کنید و ناخن های پاها را حتما باید به صورت صاف گرفت هیچ گاه قوس یا حلال به آنها ندهید، چرا که بد تر به داخل گوشت انگشتان وارد میشوند و باعث ناراحتی های بسیاری میشوند.

هیچ گاه یک جوراب را دو مرتبه نپوشید!!!! البته یک جوراب کثیف! اگر کار شما طوری هستش صبح تا ظهر فعالیت بیرون دارید و ظهر به منزل تشریف میارید و مجدد بعدظهر از خونه خارج میشین حتما برای بیرون رفتن عصر هم جوراب تمیز و پاکیزه بپوشید و اگر ظهر همچنان بیرون از منزل هستید حتما جوراب های خودتون رو شستشو دهید و بعد از خشک شدن بپوشید.

در تابستان از سنگ پا استفاده کنید! به دلیل اینکه پاشنه پا دارای نوعی ترک خوردگی هستش بسیار میکروب وارد اون میشه و باعث شدت پیدا کردن اونها میشه پس دست کم هفتگی از سنگ پا استفاده کنید.

خب فعلا کافیه ... انشاءالله مجدد خدمت میرسم وتصمیم داریم به لطف خدا روزانه با یک نکته بهداشتی در مورد تابستان در خدمت شما همراهان گرامی باشیم

منتظر نکات بهداشتی شما دوست عزیز هم هستیم ....

تابستونی خنک و دلپذیر داشته باشید

یا علی مدد

جمعه 18/5/1387 - 14:53 - 0 تشکر 51168

سلام بر همسر گرامی و محترم بنده

واقعا تاپیک بسیار مناسبی ثبت کردید

خیلیا تو تابستون از جوش صورت رنج می برند

به نظر من استفاده از کرم ضد آفتاب بهترین راهه

مواقعی که آفتاب شدت بیش تری داره اگه از بیرون رفتن خودداری بشه خیلی موثره

هم برای جلوگیری از بیماری های مختلف هم برای شادابی پوست

اطلاعات زیادی ندارم از همسرم تشکر می کنم که اطلاعات بسیار مفید و مناسبی رو در اختیار دوستان قرار دادند

شاد و خرم باشید

یا علی از تو مدد

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

دوشنبه 2/9/1388 - 15:20 - 0 تشکر 165199

در فصول پاییز و زمستان، استفاده از وسایل گرما‏زا در منزل، محل کار و ... و هوای سرد بیرون، باعث از بین رفتن رطوبت پوست می‏شود. برای اینکه پوستتان در طی فصول سرد سال، سالم و طبیعی باقی بماند، بایستی یک برنامه مراقبت از پوست را در پیش بگیرید که بر اساس استفاده از مواد تمیز کننده‏ی ملایم و مرطوب کننده‏ها باشد. استفاده از مواد تمیز کننده، لایه‏بردار و مرطوب کننده، سه روش اصلی برای مرطوب و درخشان نگه داشتن پوست در هوای سرد هستند.

متن زیر را بخوانید تا بدانید که چگونه باید پوست خود را مرطوب نگه دارید و از مواد و کارهایی که پوست را خشک می‏کنند، پرهیز کنید:


1. زیاد آب بنوشید. حفظ رطوبت و تغذیه مناسب محیط داخلی بدن، نخستین روش جلوگیری از خشکی پوست، به خصوص در هوای سرد است. لذا آب و مایعات زیادی بنوشید و از مصرف زیاد قهوه و کولا (مواد حاوی کافئین) پرهیز کنید. به همین منظور نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب در روز توصیه می‏شود.

2. بدن خود را با کیسه حمام بشویید. یک بار در هفته، موقع حمام کردن، کیسه بکشید. این کار باعث می‏شود سلول های مرده پوست از بین بروند و پوستتان نرم و تمیز و شاداب شود. شما می‏توانید موقع کیسه کشیدن، مقداری هم سفیداب روی آن بمالید تا سطح تماس بین کیسه و پوست شما خشک شود و پوست بهتر پاک شود. ابتدا کیسه خود را با آب خیس کنید و بعد، تمام بدن خود، به جز صورتتان را کیسه کنید. می‏توانید کمی سفیداب به کف دست‏های خود بمالید و با آن صورت خود را بشویید. البته دقت کنید که خیلی محکم و سفت کیسه نکشید، چون پوستتان را خراشیده و زخم می‏کند.

3. از آب داغ استفاده نکنید. شستن پوست با آب داغ و صابون باعث از بین رفتن چربی طبیعی آن می‏شود و پوست را خشک می‏کند. لذا موقع حمام کردن یا شست‏وشوی دست و صورت از آب ولرم استفاده کنید. همچنین سعی کنید مدت زمان حمام کردن شما، کوتاه باشد، خصوصاً در فصل زمستان.

4. از صابون‏های شیمیایی قوی استفاده نکنید، بلکه سعی کنید نوع صابون شما ملایم باشد، مثل صابون‏هایی که دارای روغن و عصاره گیاهی سالم هستند. همچنین لازم نیست در هر بار حمام کردن (اگر فواصل بین حمام کردن‏ها کم باشد) تمام بدن خود را با صابون بشویید، بلکه فقط می‏توانید قسمت‏هایی را که خیلی عرق می‏کنند و کثیف می‏شوند با صابون بشویید. این قسمت‏ها شامل زیر بغل، کشاله‏ران، دست‏ها و پاهای شماست.

5. بعد از حمام کردن یا شستن دست و صورت، با یک نرم‏کننده‏ی مناسب پوست خود را مرطوب کنید. آلوئه‏ورا، روغن نارگیل و روغن کنجد دارای اثرات نرم‏کنندگی فوق‏العاده‏ای هستند. شما می‏توانید شب‏ها از کرم و روزها از لوسیون استفاده کنید.

6. به دست‏هایتان، نرم‏کننده بزنید و قبل از بیرون رفتن از خانه، دستکش بپوشید. چنانچه شب‏ها نرم‏کننده را به پاهایتان بمالید و قبل از رفتن به رختخواب جوراب ببوشید پاهای شما صبح روز بعد احساس تازگی و نرمی خواهند کرد.

7. لب‏های خود را نیز چرب کنید. پوست لب‏ها کمتر از سایر قسمت‏های بدن، رطوبت را در خودش نگه می‏دارد. برای حفظ رطوبت و نرمی لب‏ها، از یک کرم مخصوص لب‏ استفاده کنید. اگر لب‏های شما خیلی خشک است، از یک کرم دارویی مخصوص لب، تحت نظر پزشک استفاده کنید که دارای مقدار زیادی مواد نرم‏کننده است. وازلین طبی هم نرم‏کننده‏ی خوبی است. رژهای ویتامینه هم بد نیست.

8. خیلی مراقب پوست صورت خود باشید، شست و شوی زیاد صورت با آب و صابون، پوست را خشک می‏کند. پس تنها یک بار در روز می‏توانید صورت‏تان را با صابون بشویید. سعی کنید هر شب با یک کرم مخصوص تمیز کننده، آلودگی‏های صورت خود را برطرف کنید (مثل شیرپاک کن) و سپس به آن نرم‏کننده بزنید. صبح روز بعد، صورت خود را با آب ولرم خالی (بدون صابون) بشویید. این کار از بین رفتن چربی پوست، به خصوص در فصل سرما جلوگیری می‏کند.

برای حفظ تازگی و شادابی پوست در سرتاسر روز، می‏توانید کمی گلاب به پوست خود بمالید. گلاب، ماده‏ی مفیدی برای حفظ سلامتی پوست است، ولی سعی کنید در مصرف آن زیاده‏روی نکنید و به مقدار متعادل از آن استفاده کنید. موقع خرید نرم‏کننده به یاد داشته باشید که کرم‏های قوی و سنگین (خیلی چرب) بهتر است در شب استفاده شوند و لوسیون‏هایی که حاوی ضد آفتاب هستند، برای استفاده در روز بهترند. از مصرف مواد سفت کننده (جمع کننده) پوست (toners) در طی فصول سرد سال خودداری کنید، زیرا این مواد باعث از بین رفتن چربی پوست و تشدید خشکی آن می‏شوند.

زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدن فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...

دوشنبه 2/9/1388 - 21:9 - 0 تشکر 165290

واقعا بحث خوبی بود چون بجا مطرح شده بود

چهارشنبه 4/9/1388 - 17:33 - 0 تشکر 165626

سلام

الان شیراز خیلی هواش خشک شده واقعا زندگی برا من سخته تو همچین هوایی که یکی از دلایلش همینه خشکی

که منم به هیچ کدوم از این مورد ها توجه نمیکنم

زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدن فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.