• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن اجتماعي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
اجتماعي (بازدید: 4623)
سه شنبه 19/8/1388 - 0:39 -0 تشکر 162889
نانوایی مدرن!!!

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت همه

این یک نانوایی مدرنه که برای دادن نان به مردم از شیوه دادن برگه نوبت مثل مراکز درمانی بهره میبره.بدین صورت که هر کس که نان خواست باید از این دستگاه فیش بگیره که روی اون یک شماره نوشته و موقعی که نوبتش شد یک نفر از پشت پاچال اون شماره رو صدا میزنه و باید پاشه بره نونشو بگیره!!!

در ضمن یک سری صندلی برای نشستن تا موقع نوبتشون هست که بشینن و خسته نشن!!!

نمیدونم شما بهش چی میگین نانوایی آپ تو دِیت شده! یا آپگرید شده! یا نیو ورژن! خلاصه اینم یک مدلیه دیگه!!!

.................................................................

ویرایش مدیر:

شما حاضر هستین قیمت نان کمی افزایش پیدا کنه ولی همه نانوایی ها رو

موظف کنن تا از این دستگاه ها در نانوایی خودشون بزارن

تا شما با سهولت و بدون درگیری نان مورد نیازتون رو خریداری کنین؟

 

 

 

 

 

 

 

جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست...

سه شنبه 19/8/1388 - 17:13 - 0 تشکر 163004

 به نام خدا -سلام . 

منم تو تلویزیون یه نانوایی به همین شکل دیده بودم که نمی دونم همینه یا نه . خدا کنه تمام نونوایی ها همین طور بشن تا از شر این صف وایستادنا راحت بشیم . 

ممنون عکس های جالبی تو این تایپیک گذاشته اید .

 در ضمن من به نانوایی , الگوی نانوایی های عصر نو می گویم . 

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

سه شنبه 19/8/1388 - 19:10 - 0 تشکر 163026

سلام

ابتکار خیلی جالبی هستش.....با این دستگاه دیگه  ازتو صف وایستادن و ترسیدن از اینکه کسی وارد نوبت تو شده و درگیری با مردم  خبری نیست!

من که حاضرم قیمت نون افزایش پیدا کنه ولی همه نانوایی ها رو موظف کنن تا از این دستگاهها در نانوایی خودشون بزارن

صد تومن اضافه میدیم ولی بی دردسر نون میگیرم میریم ....چطوره؟

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 19/8/1388 - 19:40 - 0 تشکر 163033

به نام خدا

سلام

والا هنوز همه بانک ها هم اینجوری نشدن که این نونوایی مدرنیزه شده ! 

چه بربری هایی هم هستن ! قدر زر زرگر شناسد ، قدر بربری هم ما 

چه موافق افزایشش باشم چه نباشم خودش افزایش میشه

قدر همینی هم که پول میگرین نون درست و حسابی بپزن ، برادرم حاضره ده ساعت هم تو صف بمونه ! 

چرا نون صبح و عصر با هم فرق دارن ؟ چرا صبح خمیره و گاهی اوقات که ما بهش میگیم مثل شلاقه و شبا خیلی ترد و خوشمزه و خشک ؟ 

شاد باشین 

سه شنبه 19/8/1388 - 21:8 - 0 تشکر 163042

با سلام

خوبه ، بد ایده ای نیست ، البته تا چند سال آینده همه جا همینطوری میشه و دیگه نیاز به صف وایسادن نیست و البته کیفیت نون ها هم میره بالا ، خب حالا یه نظر کارشناسانه در این مورد بدم ، خب از اونجایی که ما خودمون نونوایی سنگک داریم و قرار از فردا از نوع آزاد بشه ، البته از امروز کارش شروع شد ، به هر حال میریم سر اصل مطلب ، خب قبل از اینکه آزاد کنیم ، معمولا آردی که از اتحادیه خبازان میومد ( همون اتحادیه نونواها ) آرادای درست درمونی نبود ، یه وقت میدیدی سیاه سیاه ، یا اینکه نصفه سیاه ، حالا با یه عالمه چک و چونه میدیدی یه ماه برامون آراد سفید میاوردند ، خب ما هم باید یه کاری کنیم نونی که از این آرادا حاصل میشه درست درمون باشه ، بهترین روش اینه که آراد سفید و با آراد سیاه قاطی کرد و همین کارم کردیم ، و کیفیت نون هم خوب شد ، ولی چه میشه گفت از دست مشتریا چه میکشیم :))

نمیدونم شما نون سنگک چقدر بابتش پول میدید ولی اینجا تا یه ماه گذشته 80 بود بعدش شد 100 حالا هم که آزاد 300 سیر سعودی رو ببین !!!

ولی خب با این ها مردمم باز شکایت داشتند ، همیشه هر وقت سر این مسائل میشه مردم یه طرفه به قاضی میرند ، یکی نیست بگه باید از انبار آرد ، آرد درست حسابی بیارن یا نه ! ولی واسه ما که فرقی نداشت هر آردی بیارن میپزیم اونم از نوع خوبش ، ماشالله دست دادش گلم درد نکنه که نوناش رو درست حسابی میندازه تو کوره و درست حسابی هم وردستش در میاره !

حالا مسئله اینه که با این حال ملت شاکی بودند میگفتند داداشت نوناش خوب نیست و رفتند به فرمانداری و اتحادیه شکایت کردند ، اونا هم به ما گفتند ما هم گفتیم باشه ، داداشمون رو فرستادیم یه نونوایی دیگه یه شاتر دیگه آوردیم ، این شاتر پخت کرد ، گفتند داداشت بهتر بود برای چی اون رفته یه جای دیگه ، والله این قضیه تکراریه یعنی هر دفه تکرار میشه میبریم میاریم میبریم میارم !!! دیگه از دست ملت کلافه شدیم آخرشم گفتیم که آزاد بشه هم خیال ما راحت میشه هم خیال مردم ، واسه همین آزادش کردیم رفت.

حالا در مورد خمیری که میگیرند ، همونطوری که میدونید تو نونوایی های بربری خمیری که میگیرند باید سفت باشه ولی تو سنگک اگه سفت باشه نمیشه خوب کشش داد و شاترایی که بلد نیستند خوب نونو کش بدند تو سنگک از خمیر سفت استفاده میکنند ولی اونایی که واردن لازم نیست شل میگرند که هم راحت تر کش بیاد هم بهتر باشه نه مثه نون بربری بشه !

یه وقت میبینی نون ترشه این دو دلیل داره ، یا خمیر دیگه قابل پخت نیست و ترش شد یا اینکه مشکل از آراده که اگه اولی باشه خود شاتر دست از کار میکشه و نونوایی رو میبنده ولی اگه نوع دوم باشه به ناچار باید بپزه اولا اینکه اگه مغازه تعطیل بشه به هر دلیلی فرق نداره ، فرمانداری و اتحادیه سریعا گیر میدند به صاحب نونوایی و جواز رو باطل میکنند.

حالا بگذریم ، از یکی از همین شاترا شنیده بودم ، تو تهران که کار میکرد تو محله های بالا شهرش برای اینکه نونوشون بیشتر به فروش برسه تو نوناشون یه سری سبزی میرختند و یه سری افزودنی های دیگه در کل میشد پیتزا :))

بعد دیگه کسی نمیومد تو صف وایسه زنگ میزدند به نونوایی پیک موتوریشون براشون میبرد ! اینم یه نوع ابتکاره !!!

ولی در کل بهتره که یه طرفه به قاضی نریم در همه موارد چه نونوایی ، چه لبنیاتی و ... همشون یه سری قوانین و مشکلاتی دارند ، کیفیت اگه خوب نیست تو نونوایی های دولتی به خاطر اینکه آرد درست درمونی نمیفرستند ، واسه همین داد مردم بلند میشه ولی اگه نونوایی ها آزاد بشند خیلی بهتره ، هم از آراد شیرینی پزی توش استفاده میشه که سفید و بدون افزودنیه و همینطور که خدمات بهتری تو نونوایی های آزاد به کار میبرند. یه نمونش کنجد میزنند :D

هنوز کارشناسی ها ادامه داره ولی همینقدر کافی ...

راستی یه چیز یادم رفت بگم اگه آرد مرغوب نباشه کسی که خمیر و میگیره برای اینکه خمیر خوب به عمل بیاد توش نمک میریزه ، که علت شوری بعضی از نون ها هم همینه که آردش درست حسابی نیست ، یه مورد دیگه هم هست اگه دیدید بعضی نون ها مخصوصا بربری یکم رنگ زرد و نارانجی گرفتند مطمئن باشید توش از جوش شیرین استفاده کردند که برای سلامتی مضره ! اینم برای این میریزند تو خمیر که خمیر خوب به عمل بیاد ولی در کل استفاده از جوش شیرین غیر مجازه و اگه احیانا با چنین موضوعی روبرو شدید میتونید به مسئولین خبر بدید تا جلوشونو بگیرند !

با تشکر آنلاکر

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
چهارشنبه 20/8/1388 - 13:26 - 0 تشکر 163114

ایده بسیار خوبی بود که از صف ایستادن های بیخودی جلوگیری میکنه

جاهای دیگه هم میشه از این دستگاه های نوبت دهی استفاده کرد تا در وقت و هزینه صرفه جویی بشه

از با رقه ي عشق چنان سوخته ام

کز سوختنم عاشقي آموخته ام

نامردم اگز منت مردم بکشم

من ديده به زهرا و علي دوخته ام

**

يا علي مدد

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.