• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 559)
شنبه 16/8/1388 - 15:4 -0 تشکر 162487
چرا زدن تهمتهای بزرگ برای بعضیها اینقدر راحت؟

راهپیمایی امسال 13 آبان دارای حاشیه های زیادی بود.غیر از حضور برخی معترضین به نتیجه انتخابات در خیابانهای اطراف ، در محوطه اصلی برگزاری مراسم نیز حاشیه هایی اتفاق افتاد.این حاشیه ها اگرچه حاشیه هستند اما بعضی وقتها اهمیتی مانند متن می یابند.یکی از این حوادث عجیب شعار دادن جمعی علیه آقای  احمد توکلی  نماینده اصولگرای مجلس در حاشیه این راهپیمایی بود. به گزارش خبرآنلاین احمد توكلی  حین حضور در راهپیمایی روز سیزده آبان مورد فحاشی قرار گرفت . وی در حال حركت در مسیر راهپیمایی - محدوده لانه جاسوسی آمریكا - بود كه مرد میانسالی در حالی كه ناسزا می گفت به توكلی نزدیك شد كه با واكنش محافظ همراه این نماینده مواجه شد . در همین حال حدود ده نفر پشت سر احمدتوكلی راه افتاده و شعارهایی را علیه وی سردادند . این عده در حمایت از رییس دولت ، شعار می‌دادند : مرگ بر منافق ؛ احمدی احمدی حمایتت می‌كنیم.همه ما آقای توکلی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی  را می شناسیم.اگر چه شاید همه ما از هر جریان سیاسی که هستیم انتقادات و نکات منفی و مثبتی در او پیدا کنیم اما  او چهره شناخته شده ای میان اصول گرایان است . احمد توكلی از جمله نمایندگان اصولگرای منتقد دولت است اما  همواره از مدافعان نظام و انقلاب بوده است.آقای توکلی  رهبری معنوی طیفی از اصول گرایان  در مجلس بر عهده دارد که  از چهره های  مهم آن می توان  به الیاس نادران  و علی مطهری اشاره کرد.در مجاس قبل چهره هایی مانند دکتر افروغ و خوش جهره  در این میان دیده می شدند. البته اگرچه  او جزو اصول گرایان است اما از چهره های مدافع دولت در مجلس نیست.او وهم فکرانش انتقاداتی به دولت دارند و در این دوره از مجلس شاید در سه مورد انتقادات خود را بیشتر بروز دادند:1-مدرک تحصیلی آقای کردان و استیضاح2-معاون اولی آقای رحیمی و مدرک تحصیلی او3-طرح تحول اقتصادیحال سوال اصلی اینجا است که آیا صرف منتقد بودن باعث روا شدن زدن برچسبهایی مانند نفاق به افرادی مانند او می شود؟اگرچه افراد شعاردهنده قلیل بوده اند اما چرا باید تحمل و رواداری این قدر در میان برخی افراد جامعه کم شود که یک منقد نیز منافق تلقی گردد؟این مساله نافی موضوع استراتژیكی به نام اتحاد ملی است كه هیچ جامعه ای بی نیاز از آن نیست . هم اكنون در بسیاری از كشورهای دنیا  اختلافات حزبی وجود دارد و مردم نیز عمدتاً عضو یا هوادار یك حزب و مخالف حزب  یا احزاب رقیب هستند اما این موافقت ها یا مخالف ها هرگز به درگیری و تنش و ایجاد حس گسترده دشمنی و تقابل  در جامعه منجر  نمی شود .

حال به نظر شما چه عواملی باعث ایجاد چنین آسیبی درصحنه سیاسی شده و راهکارهای حل این مشکل کجاست؟

http://www.khabaronline.ir/news-23024.aspx

وَلَمَّا بَرَزُواْ لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُواْ رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

شنبه 16/8/1388 - 16:23 - 0 تشکر 162503

باسلام؛اینجا هیچی سر جای خودش نیست.هرکیو بخوان منافق می کنن،محارب لقب میدن،و...کی به کیه؟اگه کسی هم اعتراض کنه به سرنوشت روح الامینی ها دچار میشه.تو کشوری که اعتراض یه جوون رو(که تو هیئت دولت و مجلس و...هیچکاره است)بر نمی تابن و جوابشو با مشت و لگد و توهین و قتل میدن،دیگه چه توقّعی میشه داشت که جلوی این افراد چهره و مسئول رو نگیرن؟خداوند،تعصّبات اینگونه افراد رو به بصیرت و دانایی مبدّل فرماید إن شاء الله

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

شنبه 16/8/1388 - 18:50 - 0 تشکر 162524

خوب حالا مگه چی شده مثل اینکه بعضیا تحمل انتقاد رو ندارن .جامعه ازاد این جور مشکلاتو هم داره.زمانی که جلوی چشم رییس جمهور توی رسانه ملی جلوی 70 میلیون بهش توهین میشه این که چیزی نیست.همه باید ظرفیتهارو بالا ببرن.

چه خوشبخت است كسي كه با افتخار بگويد من يك تورك هستم

ne mutlu turkum diyene

يکشنبه 17/8/1388 - 9:4 - 0 تشکر 162554

اشکال اکثر آدمها  این است که فکر می کنند دیگران نیز باید مثل آنها فکر کنند. یا مثلاً اگر به قول شما عضو حزبی هستند تمام افراد آن حزب باید یک جور فکر کنند. خوب چون اینکه ایشان عضو اصولگرایان هستند نباید به هیچ عنوان از دولت ایرادی بگیرند فکری منطقی نیست. در حقیقت گرفتن ایراد (آن هم از جانب دوستان) در جهت بهتر شدن راهبردهای آن می باشد. چه خوب است که کمی منطقی باشیم و از ایرادات دیگران آزرده نشده و بیشتر به آن ها فکر کنیم و اگر ایرادات را منطقی دیدیم در جهت رفع آن مشکل و ایراد بکوشیم. از شعار دادن چیزی درست نمی شود باید عمل کرد.   

يکشنبه 17/8/1388 - 11:10 - 0 تشکر 162569

دوستان كمی خوداری كنیم خوب است  با تند صحبت كردن كار درست نمی شود

يکشنبه 17/8/1388 - 23:24 - 0 تشکر 162677

مبحث جالبی رو دیدم كه جناب zarhani ایجاد كرده بودند درباره انتقاد و انتقاد پذیری

قبل از هر چیز باید بگم شاید خیلی از ماها بعد از انتخابات این فضا رو به شكل كم و بیش احساس كردیم . فضایی كه توش دسته بندی های سیاسی به این شكل صورت گرفت كه اگر قبلا ما دسته بندی های طرفداران ولایت فقیه و مخالفان ولایت فقیه رو داشتیم ولی بعد از انتخابات یك چرخشی ایجاد شد و دو تا دسته به وجود اومدن طرفداران دولت و منتقدین دولت .

كاری اصلا به اصولگرا و اصلاح طلب ندارم كه اعتقاد من اینه بعد از انتخابات و تعیین آقای دكتر احمدی ن‍ژاد به عنوان رییس جمهور و تنفید حكم ایشون توسط آقای خامنه ای (‌حفظه الله) همگی باید در مسیر وحدت و كمك به آقای احمدی نژاد حركت كنند

ولی سوال اصلی اینه كه آیا كمك كردن به دولت و آقای دكتر احمدی نژاد یعنی تایید كردن همیشگی و تعریف كردن های الكی و چشم بستن بر مشكلات موجود ؟

آیا اگر مانند یك دوست دلسوز از كسی انتقاد كنیم به این دلیل كه دوستش داریم و می خواهیم پیشرفت كنه ؛‌ باید انگ دشمنی بهمون بخوره ؟

چند وقت پیش همگی مون دیدیم كه آقای خامنه ای با اون همه عظمت به دانشجویی كه منتقد بود اجازه انتقاد دادند و گفتند كه به انتقادات توجه دارند و ممانعتی از انتقاد كردن نمی كنند . به جرات میگم این كار ایشون باعث شد كه خود من شخصا به ایشون افتخار كنم به عنوان رهبر جامعه اسلامی و این نشون دهنده ی بینش والای ایشونه .

همینطور فكر می كنم آقای دكتر احمدی ن‍ژاد هم به عنوان یك رییس جمهور محبوب هیچوقت از انتقاد فراری نباشند و اتفاقا ایشون با اون روحیه مردمی كه دارند باید روحیه انتقاد پذیری خودشون رو هم نشون بدن كه بعضی از افراد خودسری كه فقط و فقط تنها كاری كه بلدند انگ زدن به این و اون و متهم كردن به نفاق و دشمنیه به اشتباهشون پی ببرند و متوجه بشن حتی رییس جمهور مردمی و مكتبی ما هم خودش رو مبرا از اشكال و ایراد نمی بینه و انتقادات سازنده رو می پذیره .

من فكر می كنم جو امروز جامعه ما دچار آفت افراط شدید شده . این آفت خیلی بدیه كه فضا اونقدر بسته باشه كه كسی از ترس اینكه متهم به نفاق و دشمنی بشه نخواد انتقاد كنه و در بلند مدت به نظام جمهوری اسلامی كه یك نظام اسلامی و مردمیه ضربه می زنه .

 تصور كنید جامعه ای رو با مشكلات متعدد كه افراد اون جامعه از ترس انتقاد نمی كنند در نتیجه مشكلات آشكار نمیشه و مسوولین هم برای رفع مشكلات اقدامی نمی كنند و اینطوری مشكل روی مشكل اضافه میشه .

انتقاد سازنده كمك می كنه به اداره بهتر كشور . انتقاد و انتقاد پذیری كمك می كنه كه افراد اعتماد بیشتری به مسوولین مملكتی خودشون پیدا كنند و در واقع حس كنند  مسوولین از خودشون هستند و به حرفهای اونها بها میدن .

در پایان آرزو می كنم این روزهای تلخ كم كم شیرین بشه و همه ایرانیها در كنار هم ؛‌ تحت ولایت مقام معظم رهبری و همراه با دولت محكم و قوی و صد البته انتقاد پذیر ایرانی بهتر رو بسازند .

دوشنبه 18/8/1388 - 15:5 - 0 تشکر 162767

اگر ما پشت سر رهبری حرکت کنیم و نه از ایشون عقب بیفتیم و نه جلو بزنیم دچار افراط و تفریط نمیشیم ایشون خودشون مسائل رو روشن و بدون تعارف مطرح میکنن و مصادیق و مقدار انحراف رو به صورت خاص و واضح بیان میکنن پس وظیفه ما در این زمینه اینه که فقط به صحبتای ایشون دقیقا توجه کنیم و اصلا این مفاهیم رو گسترش ندیم چون این مفاهیم و تعیین مصداق برای اونا پیچیدگی‌هایی داره و دلایل خیلی محکمی می‌خواد و فقط بزرگان دین‌شناس و خداترس صلاحیت اظهارنظر در این زمینه رو دارن
اگر قرار باشه افرادی که از لحاظ عقل و تقوا در درجه پایینین بخوان در این زمینه اظهارنظر کنن (که متأسفانه تعداد کمی این جسارت رو به خودشون میدن و این معاصی کبیره رو انجام میدن) وضع همین میشه که عده‌ای به بهانه دورویی و پیروی کامل نکردن از رهبری به منافق بودن متهم میشن و عده‌ای به بهانه راحت اتهام زدن به دیگران، سطحی نگری و جلو زدن از رهبری متهم میشن به خوارج بودن، صرف نظر از اینکه خیلی وقتا مثل اين مورد سوءتفاهم، اشتباه در معیار و تعیین مصداق عامل این اتهامات اما حتی اگه دلایلی هم وجود داشته باشه احتمالش زیاد که این دلایل واقعی نباشن و بر اثر مواردی این دلایل پیش اومدن که اگه اون موارد حل بشه این دلایل از بین میره، به صورت کلی ما اصلا مجاز به استفاده از این مفاهیم نیستیم و خدای ناکرده اگه کسی این مفاهیم رو در جامعه اسلامی گسترش بده و ذهنها رو نسبت به هم بدبین و قلبها رو از هم دور کنه جزایی جز آتش جهنم نداره
اما در زمینه وحدت، ما خواهر و برادر مسلمان همدیگه هستیم و اگه اختلافاتی هست ناشی از اختلاف دیدگاه یا ناآگاهی یا حداکثر بداخلاقی و اگه سوءتفاهمی هم پیش میاد سریع باید رفعش کنیم و اصلا حق نداریم کوچکترین فکر بدی راجع به هم داشته باشیم و طبیعی که آدما در مسیر رشد دچار اشتباهاتی میشن و با استدلال منطقی همراه با محبت تربیت درست صورت میگیره، یک فرد مسلمان خیلی با ارزش و احترام زیادی باید داشته باشه پس همه همت خودمون رو برای خودسازی و اصلاح دیگران قرار بدیم، انشاءالله

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.