• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 1453)
يکشنبه 29/7/1386 - 9:44 -0 تشکر 15691
آشپزی

 آش گندم به مواد زیر نیاز دارد

بلغور گندم ، روغن ، پیاز ، نخود ، لوبیا ، ادویه ( زردچوبه ، فلفل )اگر غذایی را بلد نیستید بپزید بنویسید تا طرز تهیه اش را به طور کامل بنویسم البته خواهش می کنم زیاد فرنگی نپرسید

 

بلغور گندم

دوشنبه 30/7/1386 - 17:15 - 0 تشکر 15741

خدا رو شکر اینجا فقط یک آشپز کم داشتیم که جور شد حالا که داری لطف می کنی بگو چطوری آش دوغ درست می کنن

ممنون یا علی

  • من کوير تشنه کامم
  • مهلتم ده تا بيايم
  • جرعه يي ده تا بنوشم
  • آري آري من کويرم
  • اي خداي مهربانم
  • مهلتي ده تا بجوشم
  • از دل همچون کويرم
  • سه شنبه 1/8/1386 - 13:28 - 0 تشکر 15779

    سلام بر اهل صلح دوستی انسانیت

    به به دست شما درد نکنه، منو یاد جوونیام انداختید منم قبلاها توی ثبت مطالب یه قسمت داشتم مربوط به همین آشپزی که ای همچینی هم جالب شده بود، امیدوارم که این قسمت هم جالب بشه، والله من خودم به شخصه جز املت و نیمرو چیز دیگه ای بلد نستم، اگه میشه طرز تهیه یه سری غذاهای ساده رو برامون بنویسید که تو مواقع ضروری به دردمون بخوره، ممنون.

    مراقب خودتون باشید

    MCLAREN SUPER SPORT

    چیزهایی نصیب ما می‌شود که آن‌ها را باور داریم.

    ای کاش یاد بگیریم، که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالا بگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ‌دنده‌های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.

    عمر دست خداست، پراید فقط وسیلس 

     

    پنج شنبه 27/10/1386 - 13:7 - 0 تشکر 25095

    جوجه کباب (بدون روی آتش گرفتن )

    مواد لازم : ( برای دو نفر )

    یک عدد سینه بزرگ مرغ

    پیاز یک عدد بزرگ

    آب لیمو به مقدار لازم

    نمک به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

    مرغ را به تکه های کوچک تبدیل کرده و استخوانهایش را در می آوریم

    پیاز را پوست کنده رنده می کنیم و با آّب لیمو مخلوط می کنیم از شب قبل تکه های کوچک مرغ را در پیاز و آّب لیمو می خوابانیم

    بعد آنها را در تابه یا یک ظرف در دار قرار داده ( می چینیم ) زیرش را کم کم می کنیم تا بپزند

    پنج شنبه 27/10/1386 - 13:9 - 0 تشکر 25096

    آش گندم

    مواد لازم :

    نخود نصف لیوان

    لوبیا چیتی نصف لیوان

    عدس نصف لیوان

    بلغور گندم یک لیوان

    پیاز متوسط 4عدد

    زردچوبه نصف قاشق چایخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :

    لوبیا ، عدس و نخود را پاک کرده ، می شوییم و از شب قبل خیس می کنیم . بلغور ها را پاک کرده می شوییم و داخل قابلمه ریخته با آب می گذاریم روی شعله کم بپزد پیازها را پوست کنده ، خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود زردچوبه را هم اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد

    آب حبوبات را خالی کرده همراه با پیازها داخل بلغور می ریزیم و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا مواد بپزد ( اگر حبوبات را از شب قبل خیس نکردید لوبیا و نخود را با هم و عدس را جداگانه بجوشانید تا حدودی پخته شوند )

    برو به انجمن
    انجمن فعال در هفته گذشته
    مدیر فعال در هفته گذشته
    آخرین مطالب
    • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
      آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
    • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
      جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
    • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
      خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
    • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
      پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
    • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
      اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.