• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 32159)
يکشنبه 1/6/1388 - 3:38 -0 تشکر 145299
جنگنده های ایران

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان عزیز تبیانی عکس چندتا جنگنده با توضیحشو براتون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد.

 

میگ29 او وی تی یا همان میگ35 MiG-29OVT/MiG-35-Fulcrum F :
آخرین نمونه ساخته شده از میگ 29 است که از تمام نمونه های قبلی پیشرفته تر است و مجهز به سیستم تغییر بردار رانش هست که برای کنترل آن از سیستم fly-by-wire استفاده میشود . این نمونه از بدنه هواپیمای میگ29 ام 1 استفاده میکند و از آیونیک خیلی پیشرفته ای برخوردار است و از امکانات خوب دفاعی و سیستمهای خوکار برای تهاجم استفاده میکند و از HOTAS هم استفاده میکند و به دلیل استفاده از سیستم CGI میتواند مستقلانه به انجام ماموریت اقدام کند . این نمونه از هواپیمای میگ29 خیلی چالاک است و شعاع عملیاتی آن بدون مخازن خارجی1100 کیلومتر است (برد عملیاتی 2200 کیلومتر) و در این نمونه امکان استفاده از 3 مخزن خارجی وجود دارد که در صورت استفاده از این 3 مخزن خارجی برد عملیاتی این هواپیما بیشتر خواهد شد . قادر به استفاده از اکثر موشکهای هوا به هوا و هوا به زمین مختلف و بمبهای و موشکهای هدایت شونده با تلویزیون و لیزر است و مجهز به هشت جایگاه اسلحه است . روسیه سعی در صادرات این هواپیما به خارج دارد و خاورمیانه از مهمترین مشتریان این هواپیما است روسیه در حال مذاکره برای فروش این هواپیما به کشورهای سوریه / لیبی/ایران/الجزایر/سودان/هند/مالزی/برزیل/پرو و چند کشور دیگر است .

 

سوخو -۲۵ فراگ فوت


سوخو ۲۵ را می توان همتای روسی هواپیمای « آ -۱۰» ایلات متحده دانست.طراحی هواپیمای پشتیبانی نزدیک هوایی سوخو -۲۵ از سال ۱۹۶۸ آغاز شد . اولین پیش نمونه این هواپیما با موتور بدون پس سوز تومانسکی آر.دی.۹ در ۲۲ فوریه ۱۹۷۵ به پرواز در آمد. پیش نمونه دوم با موتوری پر توانتر در سال ۱۹۷۷ پرواز کرد. در همین سال غربیها با بررسی عکسهای ماهواره ای به وجود این هواپیمای جدید پی بردند.تولید هواپیمای سوخو -۲۵ در سال ۱۹۷۸ آغاز شد . با وقوع جنگ در افغانستان ؛ این هواپیما در سال ۱۹۸۲ برای پشتیبانی نزدیک هوایی از قوای روس و هلی کوپترهای میل -۲۴ در رشته کوهها به این کشور اعزام شد و عملا مورد ارزیابی قرار گرفت ؛ با این حال سوخو ۲۵ تازه در سال ۱۹۸۴ به مرحله آمادگی کامل رسید . این هواپیما نهایتا تا سال ۱۹۹۵ تولید شد و کار بر روی مدل جدیدتر آن آغاز شد . توسعه این هواپیما در سال ۱۹۹۷ باعث بوجود آمدن هواپیمای جدید سوخو -۳۹ شد که بسیار پیشرفته می باشد.
این هواپیمای یك نفره برای مسیرهای كوتاه ساخته شده .این هواپیما كه هدفهایش را بر روی زمین پیدا می كند با سرعت بسیار كم در مقابل اهدافش ظاهر شده و براحتی هر چه تمامتر آنها را مورد هدف قرار می دهد.اتاق خلبان از
۲۴ میلی متر تیتانیوم ساخته شده كه مانند زرهی مسدود كننده اتاق خلبان را نگهداری میكند .لازم به ذکر است که اخیرا نیروی هوایی سپاه تعداد نامعلومی از این نوع هواپیما را خریداری نموده است ؛ با توجه به این که از این نوع هواپیما می توان برای جنگ های الکترونیک نیز استفاده کرد برای همین تاثیر بسزایی در تقویت بنیه دفاعی کشورمان خواهد داشت

مشخصات :كشور سازنده::::::::::::::::::::::::::::: روسیه

شركت سازنده:::::::::::::::::::::::::::: سو خوی

سال ساخت ::::::::::::::::::::::::::::::

۱۹۷۸خدمه:::::::::::::::::::::::::::::::::::: یك نفر بعضا دونفر .

وظیفه :::::::::::::::::::::::::::::::::: جنگنده تهاجمی زمینی

طول ::::::::::::::::::::::::::::::::::::۵۳/۱۵ متر

مقدار طول باند برای پرواز :::::::::::::: ۶۰۰ متر

مقدار طول باند برای فرود :::::::::::::: ۶۰۰ متر

وزن :::::::::::::::::::::::::::::::::::: ۹۵۰۰كیلوگرم خود هواپیما

موتور::::::::::::::::::::::::::::::::::: دو موتور توربوجت تومانسکی آر-۱۹۵

حد اكثر سرعت ::::::::::::::::::::::::: ۹۷۵ كیلومتر در ساعت ۸/۰

ماخرنج پروازی :::::::::::::::::::::::::::: ۲۵۰۰ كیلومتر

رنج دریایی::::::::::::::::::::::::::::::۹۵۰ كیلومتر

سقف پرواز ::::::::::::::::::::::::::::: ۱۰۰۰۰ متر

رنج حمله::::::::::::::::::::::::::::::: ۱۲۵۰ كیلومتر بدون در نظر گرفتن تانكر های اضافی

سوخت گیری در هوا ::::::::::::::::::: این امكان را ندار

دسوخت داخلی :::::::::::::::::::::::::: ۳۵۰۰ لیتر كه با تانكر های اضافی به ۶۰۰۰ لیتر هم می رسد

تعداد تولید ::::::::::::::::::::::::::::: ۴۰۲ فروند

انواع :::::::::::::::::::::::::::::::::: ۱۰ مدل

تسلیحات :::::::::::::::::::::::::::::::یک قبضه توپ دولوله ۳۰ میلی متری با نرخ شلیک ۳۰۰۰ گلوله بر دقیقه انواع راکت انداز ؛ راکت ها هدایت شونده ؛ موشکها هوا به سطح و هوا به هوا ؛ بمب های لیزری ؛ بمبهای ضد نفر ؛ بمب های خوشه ای ؛ بمب های آتش زا ؛ بمب های شیمیایی

 

كشورهای دارنده این هواپیما :::::::::۱-جمهوری اسلامی ایران۲- روسیه ۳- كره شمالی۴- بلغارستان۵- بلا روس۶- چك۷- گرجستان۸- عراق۹- قزاقستان۱۰- مقدونیه۱۱- پرو ۱۲- اسلواكی ۱۳- تركمنستان ۱۴- اكراین ۱۵- آنگولا ۱۶- آذربایجان

 

 

 

خیلی ناراحتم؛خستمه؛هرچی میگم کسی گوش نمیده

خیلی وقته چیزی یادم نمیاد ؛اصلا نمیشناسمت خوبه

هر رنگی هستی باش فقط حسینو درست بشناس

http://shiaupload.ir/images/cbxblxfwnqxpskb5v4gq.jpg

سه شنبه 3/6/1388 - 12:52 - 0 تشکر 146057

بسم الله الرحمن الرحیم

بنا به خواسته دوست عزیز مطلبی در مورد جت جنگنده صاعقه میزارم که این عکسها مربوط به اولین آزمایش این جت در رزمایش ذوالفقار هست مرسی.

جنگنده های صاعقه که بدست متخصصان توانمند نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است در حضور دکتر احمدی نژاد ، ملت ایران و مقامات لشگری و کشوری و در مقابل چشمان رسانه ها ، در آغاز هفته دفاع مقدس و نیروهای مسلح به پرواز در آمدند و با اجرای موفق پرواز عملیاتی به ناوگان هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوستند .بنا بر گزارشها دستور تولید انبوه این نوع از جنگنده ها در دستور کار وزارت دفاع قرار گرفته است.
مسئولان پروژه صاعقه اعلام نموده اند که ویژگی مهم جنگنده صاعقه پشتیبانی نزدیك هوایی می باشد . این جت جنگی با دستان پر توان متخصصان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و ساخته شده است. قابلیت این جنگنده در حمل و شلیك انواع راكت، پرتاب انواع بمب و موشك با سیستم رادار پیشرفته قابلیت مناسبی به آن داده است .این جت در طول سالهای گذشته با ده‌ها سورتی پرواز آزمایشی، مراحل مختلف پرواز را با موفقت پشت سر گذاشته است.
کاکپیت یا همان کابین خلبان ، صاعقه بسیار راحت بوده و خلبان امکان دید کامل نسبت به اطراف خود را دارد.همچنین این جت جنگی تنها جنگنده ایست که با ابتکار متخصصین ایرانی مجهز به دید خلبان در جهات اصلی و فرعی می باشد به زبان ساده تر به وسیله دوربین های پیشرفته مداربسته ، خلبان قسمت عقب و ...را به راحتی می تواند ببیند که این قابلیت قدرت این جنگنده را در تعقیب و گریز جنگنده ها و در گیری های هوایی و مانورهای واکنش سریع به شدت افزایش می دهد . همچنین کا کپیت تمام دیجیتالی این جت جنگی قابل توجه است.پیشرانه این هواپیما دو دستگاه موتور RD-33 می باشد که امکان پرواز تا سرعتهای 5/1تا 8/1 ماخ را به این هواپیما می دهد. رادار این هواپیما از نوع N019-ME می باشد که کارایی آن بر ضد اهداف زمینی است. بیشترین وزن محموله این هواپیما 4,400 کیلوگرم و وزن خالی این هواپیما 8,000 کیلوگرم و بیشترین وزن برخاست این هواپیما 15,000 تا 18,000 کیلوگرم بوده و بردی در حدود 600 کیلومتر را داراست.
قدرت مانور هوایی صاعقه و خطای بسیار پایین و نیز شتاب لحظه ای و سریع از ویژگی های این جت جنگی می باشد

با ید خاطرنشان کرد که جدار شیشه ای کابین خلبان صاعقه ضد گلوله می باشد و امنیت خلبان در این شکاری به مراتب بیشتر از جنگنده های دیگر می باشد

گفتاری از فرمانده ی نیروی هوایی ایالات متحده:

ما قبلا اصلا از جنگنده های ایرانی نمی ترسیدیم ، بلكه ما از قدرت تحلیل و واكنش سریع و غیر قابل پیش بینی خلبانان ایرانی بیمناك بودیم ،اما الان ما اطلاعاتی درباره جنگنده های ساخته شده در ایران نداریم و نمی دانیم از چه نوع تكنولو‍‍ژی در آنها استفاده شده است .و الان هم از جنگنده های آنها و هم از خلبانان آنها بیمناكیم و ما قدرت آنها را در درگیری های هوایی شاهد بوده ایم ، ماجنگ ۸ ساله ایران و عراق را خوب به یاد داریم

خیلی ناراحتم؛خستمه؛هرچی میگم کسی گوش نمیده

خیلی وقته چیزی یادم نمیاد ؛اصلا نمیشناسمت خوبه

هر رنگی هستی باش فقط حسینو درست بشناس

http://shiaupload.ir/images/cbxblxfwnqxpskb5v4gq.jpg

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.