• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
فرهنگ پایداری (بازدید: 4981)
سه شنبه 20/5/1388 - 12:48 -0 تشکر 140950
شهادت امیر خلبان لشکری

بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس




خلبان لشكری اسوه ایثار برای وارثان دستاوردهای دفاع مقدس است
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت شهادت امیر خلبان لشكری بیانیه‌ای را صادر كرد.

در این بیانیه آمده است: شهادت میراث جاودانی است كه در تمامی اعصار به امت اسلامی، عظمت و بالندگی داده و شهیدان حماسه‌سازان نستوهی هستند كه با شهادت و ایثار جان خویش حیات معنوی را در كالبد جامعه تزریق می‌كنند.
هشت سال دفاع مقدس و ظهور تربیت یافتگان فرهنگ عاشورا و طلوع ستارگان درخشانی چون آزاده جانباز امیر خلبان حسین لشكری، خود به تنهایی عظمتی سترگ را موجب گردیده است. آری، دفاع مقدس ملت نستوه ایران بستر طلوع و بالندگی این چنین فرزانگانی بود كه به یك اشاره دوست،‌ ره صدساله را یك شبه طی نمودند و آسمان و عرش برین را تا ابد جایگاه عزت و سربلندی خویش قرار دادند.
سلام و صلوات خداوند بر روح امیر خلبان حسین لشكری، با سابقه‌ترین آزاده ایرانی كه 18 سال اسارت در چنگال رژیم بعثی عراق را تحمل كرد تا اسوه فداكاری و ایثار برای تمام جوانان و وارثان دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس باشد.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عروج آسمانی این امیر دلاور ارتش را به خانواده وی و ملت ایران تسلیت عرض نموده و علو درجات را برای آن شهید از خداوند خواستار است.
انتهای خبر/04
منبع خبر : فارس    

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


سه شنبه 20/5/1388 - 12:51 - 0 تشکر 140952

زندگینامه سرلشکر خلبان آزاده"حسین لشکری"

منبع سایت ساجد

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


سه شنبه 20/5/1388 - 13:10 - 0 تشکر 140962

سلام سلام سلام منم شهادت این عزیز رابه همه دوستان و همرزمان و مردم عزیز ایران تسلیت عرض می کنم

خلبان لشكری باسابقه‌ترین آزاده ایرانی به شهادت رسید


امیر خلبان لشكری باسابقه‌ترین آزاده ایرانی كه مدت 18 سال در زندانهای عراق بود، شب گذشته به دیار باقی شتافت.
منبع خبر: www.farsnews.com


امیر خلبان آزاده حسین لشكری سیدالاسراء نیروی هوایی ارتش به جمع همرزمان شهیدش پیوست.
امیرحسین لشكری متولد 1331 در یكی از شهرهای استان قزوین به دنیا آمد و در تیر ماه 1356 با درجه ستوان دومی خلبانی فارغ‌التحصیل شد و در یگان‌های نیروی هوایی دزفول، مشهد و تبریز دوره شكاری را تكمیل كرد.
با آغاز جنگ تحمیلی به خیل مدافعان كشور پیوست و پس از انجام 12 ماموریت، هواپیمای وی مورد اصابت موشك دشمن قرار گرفت و در خاك دشمن به اسارت نیروهای بعثی عراق درآمد.
در سه ماهه اول دوران اسارت در سلول انفرادی بود و پس از آن در مدت 8 سال در كنار 60 نفر از دیگر هم‌رزمان در یك سالن عمومی و دور از چشم صلیب سرخ جهانی نگهداری می‌شد اما پس از پذیرش قطعنامه وی را از سایر دوستان جدا كردند كه دوران اسارت انفرادی وی 10 سال طول كشید.
امیر لشكری سرانجام پس از 16 سال اسارت به نیروهای صلیب سرخ معرفی شد و دو سال بعد در 17 فروردین 1377 به خاك مقدس وطن بازگشت. وی شب گذشته به دلیل عوارض ناشی از جانبازی به دیار باقی شتافت.

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
سه شنبه 20/5/1388 - 17:24 - 0 تشکر 141041

روحش شاد و قرین رحمت خداوند

همگی یک فاتحه به روح آن شهید بزرگوار بفرستیم.

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
چهارشنبه 21/5/1388 - 16:3 - 0 تشکر 141308

بیانیه عقیدتی سیاسی ارتش؛
آزاده سرافراز لشگری با تحمل سختیها الگویی برای سایر آزادگان شد
سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه ای شهادت پرافتخار جانباز آزاده امیر سرتیپ خلبان حسین لشگری را به فرمانده معظم کل قوا، آحاد نیروهای مسلح و مردم شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: شنیدن خبر فقدان آزاده جانباز امیر سرتیپ حسین لشگری که مدت 18 سال از بهترین دوران زندگی خود را در اسارت رژیم بعثی عراق سپری کرده بود، موجب تأثر و تأسف یکایک کارکنان سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران بویژه یاران و همرزمان این شهید عزیز گردید.

شهید لشگری اولین خلبان آزاده ایرانی بود. در زمان اسارت بعثی ها می خواستند قدرت تحمل شکنجه خلبانان ایرانی را با شکنجه و آزار و اذیت او محک بزنند و در نظر داشتند به هر نحو ممکن لشگری را به حرف بیاورند لذا وی را تحت انواع و اقسام شکنجه قرار دادند اما این آزاده سرافراز با توکل به خداوند و تمسک به ائمه معصومین (سلام الله علیهم) همه سختیها را تحمل کرد و الگویی شد برای سایر آزادگان میهن اسلامی.

شهید امیر سرتیپ خلبان حسین لشگری، آزاده رادمردی بود که پس از آزادی و در مراسم تجلیل از وی،مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا فرمودند: لحظه لحظه رنج ها و صبرهای شما پیش خدای متعال ثبت و محفوظ است و پروردگار مهربان این اعمال و حسنات را در روز قیامت که انسان از همیشه نیازمندتر است، به شما باز خواهد گردانید.

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران شهادت پرافتخار این جانباز آزاده را - که سرانجام روز یکشنبه گذشته پس از تحمل سالها رنج و درد ناشی از آثار شکنجه و آزار ایام طولانی اسارت در بیمارستان لاله تهران به فیض عظمای شهادت نائل آمد- به فرمانده معظم کل قوا، آحاد نیروهای مسلح، خانواده مکرم شهید لشگری و مردم شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت گفته و علو درجات و همنشینی با ابرار و اولیای الهی را برای آن شهید والامقام از خداوند منان مسئلت می نماید و از عموم مردم شریف تهران دعوت کرده تا در مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک این شهید دلاور که صبح فردا چهارشنبه (21/5/88) در محل ستاد نیروی هوایی ارتش واقع در خیابان پیروزی برگزار می شود، شرکت نمایند.

منبع

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
يکشنبه 25/5/1388 - 11:17 - 0 تشکر 142245

کتابچه دستورالعمل:
با گذشت چند سال از اسارت به تدریج حساسیت هایی در بین جمع اسرا به وجود آمد که دوری از خانواده و سختی های اسارت علت اصلی این حساسیت ها بود. برای رفع این مشکل خلبانان اسیر به کمک هم قوانینی را تدوین کردند که به صورت کتابچه دستورالعمل درآمد، اسم و امضای تمام بیست و پنج خلبان زیر آن بود و همه موظف به اجرای آن قوانین بودند. بر اساس این دستورالعمل هر سه ماه یک بار گروه بندی و سلول ها تغییر می کرد و افرادی که مایل بودند با هم باشند اسامی شان را به هیئت رئیسه می دادند. اعضای هیئت رئیسه چهار نفر بودند که آنها هم هر چند وقت یک بار عوض می شدند. این گونه مسایل باعث ایجاد شور و حال زیادی در جمع شده بود به خصوص زمان انتخابات هیئت رئیسه که بیشتر شبیه انتخاباتی بود که در شهرها برای احراز کرسی نمایندگی مجلس صورت می گیرد.

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


يکشنبه 25/5/1388 - 11:23 - 0 تشکر 142246

کتاب "6410" و خاطرات 18 سال اسارت شهید لشکری
ایرنا - دفتر پژوهش - گروه اسناد و اطلاع رسانی - کتاب " 6410 " خاطرات 18 سال اسارت شهید امیر خلبان "حسین لشکری " است که که در نهمین دوره انتخاب کتاب سال "دفاع مقدس " ، رتبه نخست را بدست آورد. برای آشنایی بیشتر به معرفی این اثر ارزشمند می پردازیم .
عنوان کتاب : " 6410" و خاطرات 18 سال اسارت
نویسنده : شهید امیر خلبان "حسین لشکری "
بازنویس نثر : "علی اکبر "
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) ، امیر خلبان شهید " لشکری " حدود 18 سال در عراق اسیر بود که به عدد معادل 6410 روز می‌شود و همین عدد نیز نام کتاب وی انتخاب شده است.
در ادامه این گزارش آمده است : "علی ‌اکبر" که به عنوان بازنویس نثر این اثر معرفی شده ، 2500 صفحه خاطرات خلبان لشکری را از او می‌گیرد و در این ارتباط می گوید: "تصمیم گرفتم از این خاطرات کتابی تهیه کنم. ولی با آن حجم میسر نبود. لذا مبنا را در خلاصه‌ گویی و ایجاز نهادم."
بعد از مقدمه کتاب " 6410" ، صفحه‌ای با عنوان زندگی‌نامه لشکری باز شده و در پی آن عناوین‌ " آنچه بر من گذشت، حمله سراسری عراق، اجازه بدهید دعا کنم، زندان ابوغریب، اعتصاب غذا و هدف مأموریت" در متن به چشم می خورد و خواننده را تا پایان متن کتاب و قبل از دو صفحه تصویر سند و شش صفحه تصاویر صاحب خاطرات ، در مطالعه یاری می‌کند.
همچنین زیر عنوان زندگی‌نامه نوشته شده که "حسین لشکری " متولد روز 20 اسفند 1331 در "ضیاء آباد" از توابع قزوین است و در سال 1354 پس از گذراندن مقدمات آموزش پرواز در ایران، برای تکمیل دوره خلبانی به خارج اعزام و خلبان شکاری " اف ـ پنج" می‌شود.
از ابتدای صفحه 10 کتاب " 6410" ، راوی سرتیپ "لشکری "است. او تعریف می‌کند که روز 26 شهریور 1359 به فرمانده‌اش پیشنهاد انجام مأموریت داده تا جوابی به تجاوز عراق باشد. زیرا در این روز عراق در مناطق مهران ، قصر شیرین و ... عملیات نظامی انجام داده بود.
از صفحه 12 تا 17 کتاب یادشده نیز لشکری به مرور تاریخ عراق و فهرستی از تجاوزات صدام تا قبل از روز 26 شهریور 1359 می‌پردازد.
در آخرین بند این بخش آمده است : "از فروردین 1358 (سرآغاز تجاوزات مرزی عراق به ایران ) تا روز 26 شهریور 1359 ، طبق آمار وزارت امور خارجه ، عراق 148 مورد تجاوز هوایی و 295 مورد تجاوز زمینی و 21 مورد تجاوز دریایی به مرزهای ایران داشت."
اسارت حسین لشکری از روز 27 شهریور ماه 59 آغاز شد . یعنی چند روز قبل از آغاز تجاوز سراسری عراق به ایران و او از روز 31 شهریور 1359 در بازجویی ها به روش‌ مختلف تهدید و شکنجه می‌شود. اما استواری و مقاومتش نتیجه‌ای به دست عراقی‌ها نمی‌دهد تا اینکه
در اوایل سال 1374 بالاخره با نماینده صلیب سرخ دیدار می‌کند و برای خانواده‌اش نامه می‌نویسد.
لشکری سپس در زمستان سال 1376 به واسطه تهدید حمله آمریکا علیه مراکز مهم عراق ، به یکی از خانه‌های امن منتقل می‌شود و در نهایت 17 فروردین 1377 به مرز ایران می‌رسد و آزاد می‌شود.
نیمه دوم کتاب 6410 (یعنی از صفحه 95 به بعد) ، فصل و تجربه تازه‌ای در خاطرات اسیران ایران است. بررسی دقیق این بخش، استعداد آزاده ایرانی را در برابر انواع شرایط نشان می‌دهد.
امیر خلبان آزاده حسین لشکری، راوی خاطرات کتاب "6410"، هجدهم مرداد ماه 88 بر اثر صدمات ناشی از دوران اسارت ، به خیل یاران شهیدش پیوست.
کتاب "6410" در قطع وزیری و 212 صفحه، با شمارگان 3000 نسخه و بهای 17 هزار ریال،‌سال 1383 توسط مدیریت انتشارات معاونت فرهنگی سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران،‌ منتشر شد.

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


يکشنبه 25/5/1388 - 11:51 - 0 تشکر 142259

مراسم تشییع شهید امیر خلبان حسین لشکری

ادامه دارد...

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


يکشنبه 25/5/1388 - 12:4 - 0 تشکر 142264

یادش گرامی باد.

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


يکشنبه 25/5/1388 - 12:6 - 0 تشکر 142265

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.