• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تجارت و بازرگاني (بازدید: 6463)
شنبه 3/5/1388 - 13:10 -0 تشکر 135324
فارکس؟کلاهبرداری؟!

به نام خدا

دوستان سلام

 

مدتی استتجارتی اینترنتی (بورس) بسیار بر سر زبانها افتاده و در همین انجمنها مباحثی دراین باره دیده و مطالعه کرده ام. اما این روزها شاهد لینکهایی بودم با این موضوع که فارکس رو نوعی کلاهبرداری بزرگ معرفی می کرد

سایت کلاهبرداری دات کام (از میزان اعتبار این سایت مطلع نیستم) و لینک زیر که بطور کلی در این باره بحث شده است.

http://www.kolahbardary.com

فارکس متادیری

 

نظر شما در باره این تجارت چیه؟

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
سه شنبه 6/5/1388 - 17:12 - 0 تشکر 136492

سلام دوستان

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید . دلیل این ادعاشون چیه؟

یا علی

محسن .ع

کاش دنيا دنده عقب داشت!!!!

يکشنبه 1/6/1388 - 10:20 - 0 تشکر 145335

به نام خدا

دوستان سلام

در ذیل متن كامل ادعای این سایت در مورد كلاهبرداری فاركس آورده شده كه از لینكهای معرفی شده در بالا استخراج شده است.



فارکس متاتریدری
همانطور که گفته شد بزرگترین کلاهبرداری ده سال گذشته در دنیاست و در کشور ما هم در حال حاضر بزرگترین. اما اول باید توضیح بدیم که فارکس وافعی خودش کلاهبرداری نیست بلکه این چیزی که در ایران به اسم فارکس جا انداخته اند کلاهبرداریه. فارکس واقعی یعنی معامله ارزها که فرم سنتیش همان صرافیه و با پیشرفت اینترنت میشه از منزل یا هر جای دیگه که به اینترنت دسترسی دارید این تجارت را انجام داد. ولی این کلاهبرداری که در ایران الان بزرگترینه و بزرگترین ضرر مالی را به ایرانی ها می زنه نسخه قلابی فارکس واقعیه. این کلاهبرداری بزرگ در خیلی از کشورهای دنیا فعاله ولی ایران یکی از اهداف اصلیشه. تعداد افرادی که همه دارائیشون رو به این کلاهبرداری باخته اند به هزاران میرسه و خانواده هائی که به خاطر اون متلاشی شدن بسیار زیاد اند. در اینجا مطلبو براتون باز می کنیم. چون این کلاهبرداری 10 ساله که در ایران خودش رو جا انداخته وقت زیادی داشته که تکامل پیدا کنه و روشها و تکنیکهای مختلفی رو مورد استفده قرار میده و برای توضیح اون میشه یک کتاب نوشت! ما این کلاهبرداری بزرگ رو از جهات مختلف و در متنهای مجزا براتون توضیح میدیم تا مطلب واضح تر بشه.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 1/6/1388 - 10:21 - 0 تشکر 145336

به نام خدا

دوستان سلام

 قضیه چیه؟
خیلی ساده است
از یک نرم افزار سیمولاتور (شبیه ساز) استفاده می کنند که بازار مالی (بورس) را شبیه سازی می کند. خودشان را با جعل اسناد شبیه به نماینده بورس می کنند و به اسم بورس و نماینده آن (کارگزار یا بروکر) و یا سو استفاده از چنین اعتباری از ملت پول میگیرند. 
سپس با سو استفاده از عدم پیش بینی چنین مواردی در قانون آنرا برای قربانیان خود غیر قابل پی گیری فرض کرده و هر کاری که دلشان خواست می کنند.
البته این حقیقت دارد که در قوانین مدون خیلی از کشورها کلمه فارکس وجود ندارد ولی همه جا کلاهبرداری جرم است. وقتی شما به کسی بگوئید که با استفاده از نرم افزاری که شما به دستش می دهید می تواند در یک بازار (حالا اسم این بازار هر چه می خواهد باشد) معامله کند در حالیکه خودتان پشت این نرم افزار نشسته اید و هر کاری که دلتان بخواهد می توانید بکنید (چون نرم افزار خودتان است و همه جور امکانات به شما می دهد) به این شخص دروغ گفته اید و از اعتماد او به شما سو استفاده کرده اید. همچنین پولی را که به خیال او برای بازار فرستاده شده به جیب خودتان گذاشته اید و چون با استفاده از امکانات نرم افزار به این شخص می گوئید که به خاطر اشتباهات خودش! ضرر کرده در این امانت به او خیانت کرده اید.
اکثرا اعضای سازمانهای نظارت بر سازمانهای مالی در جهان از افراد با سابقه بالا هستند و تجربه با زمان بدست
می آید. در نتیجه میانگین سنی آنها بالا است که در آن میانگین سنی آشنائی با اینترنت و علم نرم افزار به دلیل جوان بودن این مطالب کمتر است و این یکی از علتهای اصلی عدم اطلاع این سازمانها از این کلاهبرداری است.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 1/6/1388 - 10:21 - 0 تشکر 145337

به نام خدا

دوستان سلام

 تاریخچه کلاهبرداری فارکس متا تریدری
این تاریخچه با استفاده از اطلاعاتی که از منابع مختلف حاصل شده نوشته شده ولی قبل از اینکه اونو بخونید لطفا به این توضیح دقت کنید که در هر قوم و ملت آدمهای خوب و بد هستند. اگه اینجا اشاره شده به روسها و یهودی ها اصلا معنیش این نیست که همه اونها خوب هستند یا نه. صرفا این اشخاصی که در تاریخچه این مطلب نقش اساسی دارند روس و یهودی هستند. حال ممکن بود چینی و بودائی بوده باشند. ما به کلیمیان محترم هموطنمان بسیار احترام میگذاریم و چند تا دوست خوب روس هم داریم و این برای رفع هرگونه سو تفاهم عرض شد. خود روسها یک ضرب المثل معروف دارند که میگه: "قوم بد وجود ندارد. آدم های بد وجود دارند."
حدود 10-15 سال پیش که اینترنت به تدریج برای عموم قابل دسترسی شد بازارهای مالی تصمیم گرفتند از طریق اینترنت خودشون رو برای عموم قابل دسترسی کنند. این باعث شد که حجم معاملات این بازارها به شکل چشمگیری افزایش پیدا کنه و معاملات در این بازارها برای همه آسونتر و سریعتر بشه. بانکها و موسسات مالی هم توسط اینترنت و روی رایانه های مرکزی چند شرکت مختلف به هم وصل شدند و تعدادی صرافی های اینترنتی بوجود اومدند که میشه ارزها رو روی اون ها معامله کرد و به این تجارت میگن فارکس.
بعد از فروپاشی اتحاد شوروی (حدود بیست سال پیش) چند تا یهودی از اونجا مهاجرت کردند و رفتند به فلسطین اشغالی. دوتاشون روس بودند و یکی گویا از آلمانی تبارهائی که زمان پایان جنگ جهانی دوم پدر یا مادرشان در آن مناطق ساکن شدند. سیستم اتحاد شوروی یک نظام بسیار خشن بود که مخالفینش رو به اردوگاه کار اجباری در سیبری تبعید می کرد تا در 50 درجه زیر صفر تلف بشن. میشه فهمید چرا افرادی که از چنین جائی مهاجرت می کنن خشن و احیانا بی رحم میشن. نمی دونم اینها از اول تخصصشون برنامه نویسی کامپیوتر و شبکه بود (بعیده چون یکی از دلائل شکست اتحاد شوروی عقب افتادن در علم رایانه بود) یا اینکه این آموزش رو در اسرائیل دیدن.
متاتریدر
اون مهاجرینی که صحبتشون رو کردیم یک فکر جالبی به ذهنشون رسید. نوشتن برنامه ای که بازار مالی و سیستم های بین بانکی معاملات ارز ها رو شبیه ساری کنه و کنترل تمام مشتری ها رو هم به مدیرای سیستم بده! باید اعتراف کرد که این واقعا نبوغ می خواست. ولی نبوغ هم مثل یک کارد می تونه هم برای کارهای خوب و هم برای کارهای بد استفاده بشه. حالا اینکه این مورد کدومشه قضاوتش با شما خوانندگان عزیز.
اینطوری بود که نرم افزاری به نام متاتریدر متولد شد. پیشوند "متا" در لاتین به معنای "مافوق" است که این مطلب انتخاب نام متاتریدر رو برای این نرم افزار بسیار با معنا کرده. کسی که از این نرم افزار استفاده می کنه مافوق همه معامله گران (تریدرهائیه) که باهاش حساب باز می کنند! اونه که تصمیم می گیره کی سود کنه و کی ضرر. کی میخوره و کیو می خورن!
البته بعد از اونا (و شاید هم همزمان) چند گروه دیگه هم دست به کار نوشتن چنین نرم افزارهائی شدند و در حال حاضر چندین شرکت با نرم افزارهائی که ظاهرشون با هم فرق داره ولی طرز کارشون همونه به این کار بسیار سود آور مشغولند.
در ایران صدها نفر از متاتریدر و سیستم های مشابه درامدهای عظیمی دارند که البته به قیمت ضررهای سنگین به ده ها هزار نفر از هموطنانشونه.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 1/6/1388 - 10:22 - 0 تشکر 145338

به نام خدا

دوستان سلام

روشهای قالب کردن فارکس متاتریدری به جای بازار

خوب حالا چطوری میشه این تقلب رو به جای یک بازار واقعی جا زد؟ این کاریه که در طول حدود ده سال و با روشهای بسیار هوشمنداته ای انجام شده. چند تا از مهمترین روشهای اون رو اینجا توضیح میدیم.
خلط مفاهیم و مغلطهفارکس متا تریدر
برای اینکه شرکتی بتواند خدمات خرید و فروش ارز یا کالا یا هر چیز دیگری را از طریق یک بازار مالی ارائه دهد باید مجوز هائی از دولت ها بگیرد و به اصطلاح کارگزار (بروکر) شود. حتی صرافی های اینترنتی هم کارگزاران رسمی دارند و تابع قوانین و نظارت هائی بسیار مشابه با بازار های مالی هستند. اما این آقایان که بروکر نبودند و هیچ دولتی نیز برای کلاهبرداری به کسی مجوز نمی دهد.
پس لازم بود یک بازار تخیلی و مجازی خلق شود که بتوان از آن مجوز گرفت! با سواستفاده از دانش محدود مردم در ارتباط با اینترنت و آن صرافی های اینترنتی این بازار وهمی را خلق کردند که معمولا از آن به عنوان "بازارهای جهانی" یا "او تی سی" نام می برند. این اطلاعات را ما از یکی از هموطنانمان در خارج از کشور که مجوز کارگزاری از یک بازار مالی در خارج از کشور را کسب کرده اند و خدمات فارکس واقعی به ایرانی ها ارائه میدهند گرفتیم. ایشان در مورد معنای واقعی این کلمات روی سایت خودشان مفصلا توضیح داده اند و در صورتی که مایل به مطالعه بیشترو حرفه ای تر هستید به سایت ایشان مراجعه کنید.
روی نرم افزارهای کارگزاران واقعی جلوی قیمت آن چیزی که معامله گران خرید و فروش می کنند نام بازاری که این اتفاق در آن می افتد ذکر شده است. حتی آن صرافی های اینترنتی هم که طبیعتا فقط ارزها را می شود آنجا معامله کرد مشخص است که کدام صرافی است و آدرس مشخص دارد و این معاملات روی رایانه مرکزی آن شرکت اتفاق می افتند. ولی روی نرم افزار متاتریدر و سیستم های مشابه مشخص نیست که این بازار کجا است. در حقیقت اصلا بازاری در کار نیست بلکه همه معامله گران همه سفارشات خود را برای همان یک شرکت که این نرم افزار را با دست خودشان روی رایانه آنها نصب کرده می فرستند و آنها می توانند با این سفارشات هر کاری که دلشان خواست بکنند! بیزنس خوبیه مگه نه؟!

فارکس متاتریدر
چون اغلب مردم نمی دونند معنی اون کلمات چیه پس میشه این مشکل رو که معلوم نیست این معاملات کجا انجام میشوند را هم حل کرد. البته باید شرکتی که چنین نرم افزاری رو تبلیغ می کنه ظاهر خیلی معتبری داشته باشه که هر چی گفت دیگه سئوالی توش نباشه! اون مهاجرینی که صحبتشون رو کردیم و شرکاشون در ابتدا رفتند و در کشورهائی که قوانین آسونی دارند شرکت ثبت کردند. از جمله این کشورها میشه از قبرس نام برد. این یک جزیره و کشور کوچک نزدیک اسرائیله و 10 سال پیش اونجا اصلا کسی نمی فهمید این حرفها یعنی چی.
یکی از اولین شرکتهائی که ثبت کردند برای این کار اسمش نورث فایننس بود که هنوز هم هست ولی ارقامی که این شرکت از این کار شریف دراورده در هفت-هشت سال گذشته آنقدر سرسام آوره (میلیاردها دلار) که تصمیم گرفتند یواش یواش ناپدیدش کنند. الان مدتیه که داره مشتری هاش و نماینده هاش رو پاس میده ظاهرا به یک شرکت دیگه به اسم اف ایکس پرو که البته مسلما صاحباش یکی هستند ولی هیچ کجا اسم این اشخاص رو روی سایت نمیشه دید. اگه به سایت نورث فایننس مراجعه کنید پائین صفحه اصلی نوشتن که شرکت در جزیره بلیز (جزیره کوچکی نزدیک مکزیک) ثبت شده و آدرس پستیش در جزیره قبرسه!
نکته قابل تامل دیگه اینه که در بین کشورهائی که توش نمایندگی (آی بی) دارن (بعد از روسیه که خوب معلومه چرا) بیشترین تعداد نماینده ها رو در ایران دارن! جل الخالق! تازه الان بیش از نصف نماینده هاش رو پاس کرده به اف ایکس پرو وگرنه یکی دو سال قبل حدود 3 برابر این و بیش از روسیه در ایران نمایندگی داشتن! اگه اینا واقعا فارکس هستند یعنی ایرانی ها از همه ملتهای دیگه در این زمینه فعالترند حتی از آمریکا! جالب نیست؟ اصلا آمریکائی ها که نمی دونن فارکس چیه! آلمانی ها و انگلیسی ها و ژاپنی ها و فرانسوی ها و ... که حالیشون نیست فارکس چیه! فقط اساتید فارکس ایران هستند که حالیشونه! اونم در حالی که ما تحت سنگین ترین تحریم مالی در جهان هستیم این شرکتهای  بزرگ جهان! بیشترین تعداد نمایندگی و طبعا مشتری! را در ایران دارند! در مقامهای دوم و سوم دو کشور مسلمان دیگر یعنی اندونزی و مالزی قرار دارند. خودتون یک نگاهی بندازین. پائین صفحه روی پرچم کشور ها کلیک کنید معلوم میشه توی کدوم کشورها چند تا نماینده دارن.
با انتقال اموال نورث فاینانس به اف ایکس پرو این شرکت جدید آنقدر پول داره که مسابقات رالی رو با بی ام و اسپانسر شده! عجب پولی از ملت ایران بالا کشیدند. گفتیم که بیزنس خوبیه. اف اکس پرو آنقدر پول داره که روی بلومبرگ و یورو نیوز هم تبلیغ می کنه. خوب اینها شبکه های مجانی خبری هستند و درامدشون از تبلیغ. پول هم که امروز عملا پادشاهی می کنه. به قول تهرانی های قدیم "پول بده بشین روی سبیل شاه نقاره بزن"!
ممکنه تعجب کنید ولی سویس هم کشوریه که قوانین خیلی آسونی داره به شرط اینکه پول ببرین اونجا. مثلا همین الان اگه 5 میلیون دلار پول نشون بدین مجوز تاسیس بانک میشه گرفت و بعد هم میشه اون پول رو برداشت! یکی از اون مهاجرینی که ذکر خیرشون بود (ظاهرا روس یهودی آلمانی تبار) رفت سویس شرکت زد و اسمش رو گذاشت فیبو. شرکت فیبو گروپ روی سایتش فقط سه زبون داره. انگلیسی (که همه سایتها دارن) و آلمانی (زبون اول سویس) و فارسی!!! باز هم اثبات شد که اصلا هیچ ملتی در دنیا بلد نیستند ارز معامله کنند بجز ما ایرانی ها! واقعا جای بسی افتخار است و غنی کردن اورانیوم و کلون کردن موجود زنده و فرستادن ماهواره به مدار اصلا در مقابل این افتخار بزرگ چیزی نیست که! این شرکت بوضوح ایرانی ها را هدف اصلی قرار داده و حتی به کمک ایادی داخلیش و با سو استفاده از خلا علمی در باره این مطلب در دانشکده کار آفرینی دانشگاه تهران کلاس آموزش گذاشته و به دانشجوهای ایرانی می گن اگه مدرک می خواهید باید برای فیبو پول بفرستید و در روز روشن مشغول به جمع کردن پول های کوچک این بچه ها هستند. چه شغل شریفی!
کشورهای کوچکی که جزائری در دریای کارائیب هم جاهای مناسبی برای ثبت شرکتی هستند که نمی خواهد کسی زیاد مزاحمشون بشه مثل British Virgin Islands و بلیز. پس چند تا شرکت اونجاها زدند مثل این یکی که نرم افزار خودشو داره و بعدش هم یک وب سایت با ظاهر خیلی فریبنده برای ماستمالی قضایا و تکمیل مغلطه چون متاسفانه این هم یک حقیقته که اکثریت مردم از روی ظاهر قضاوت می کنند. هزینه ثبت شرکت و گرفتن مدرک تحت نظارت بودن در اون جزائر دور افتاده حدود 2000 دلاره!
مغلطه دیگری که لازم بود مربوط میشد به یک سوتی که متاتریدر و نرم افزارهای مشابه دیگه داده اند. خوب در بازار همیشه تعداد زیادی خریدار و فروشنده هست و روی نرم افزارهای اصلی بازارها هم میشه این رو دید. ولی در سیستم کلاهبرداری فارکس متاتریدری معامله گران همدیگر را نمی بینند چون باید طرف مقابلشون همون شرکت صاحب اون متاتریدر باشه و در نتیجه روی متاتریدر فقط یک قیمت برای خرید و همینطور فقط یک قیمت برای فروش دیده میشه و از بقیه خریداران و فروشندگان بازار اثری نیست. ولی وقتی بنا شد یک بازار تخیلی ساخته بشه که کارگزارهای تخیلی داره چرا نمیشه قوانین و مفاهیم تخیلی هم داشته باشه؟! برای اینکار اومدن از خودشون یک سری تعریف و قاعده اختراع کردند که بگن اصلا بازار یعنی همین! و خوب این قسمتش هم جور شد! تازه اخیرا دارند سعی می کنند یک پنجره جدید به متاتریدر اضافه کنند که یک تعدادی سفارش موهومی دیگه رو هم نشون بده و به بازار واقعی شبیه تر بشه که البته این کار رو روی یک نرم افزار شبیه سازی دیگه قبلا انجام داده اند ولی اون هموطن عزیزمون که ذکر خیرشان را در بالا داشتیم اضافه کردند که برای متخصصانی مثل ایشون که در دنیا کم هم نیستند براحتی قابل تشخیصه مضافا به ابنکه اسم بازاری که معاملات در اونجا انجام میشه به هر حال روی متاتریدر نشان داده نخواهد شد چون در این صورت اون بازار می تونه سئوال کنه که این آقایون چه ارتباطی باهاش دارند.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 1/6/1388 - 10:23 - 0 تشکر 145339

به نام خدا

دوستان سلام

جعل اسناد
پس آقایون شدند کارگزار (بروکر) این بازار تخیلی که اسم فارکس رو بهش چسبوندند ولی شتر گاو پلنگی هنوز در مملکت ما خیلی ها بهش می گن فارکس برای اینکه اینقدر بتونه موفق به چاپیدن ملت در روز روشن بشه نیاز به کسب اعتبار بیشتری داشت. با گرفتن یکی دوتا مجوز آسان قضیه را غیر قابل تشخیص تر هم کردند. مثلا مجوز تحت نظارت مالی بودن از یک سازمانی که کارش اصلا ربطی به بورس ندارد! و یا سازمانی که اصلا وجود خارجی ندارد و یا فقط یک آدرس و تلفن و وب سایت است. چه توهینی بالاتر از این به شعور ملت ایران که یکی از آقایانی که در ایران متاتریدر خریده و به کلاهبرداری از هموطنانش اشتغال دارد و روی سایتش که ظاهرا آنرا یک شرکت انگلیسی معرفی کرده و پر از غلط های املائی و ابشائی به انگلیسی است! مدعی شده که این شرکت تحت نظارت England Foreign Exchange INC است که حتی گوگل هم نمی داند کجاست!!! اگر آنرا روی گوگل جستجو کنید می بینید که این عبارت فقط روی همان سایت در دنیا وجود دارد. خلاصه وضعیتی بوجود آورده اند که ملت بالا و پائین
رو قاطی کنن.
البته باید این را هم بدانیم که اصولا سازمانهای نظارت بر بورسهای غرب هم بخصوص بعد از جنجال آفرینی یازدهم سپتامبر 2001 از نظارت فقط مبارزه با پولشوئی برای کنترل تروریسم را بلدند و به همین علت هم به افتضاح مالی اخیر غرب دامن زدند و در آمریکا همین الان در حال مواخذه و شخم زدن کامل این سیستم هستند. اصولا تحت نظارت بودن یا همان رگوله بودن یعنی تبعیت از یک سری استاندارد در ارتباط با نقل و انتقال پول و شرکتی که تحت نظارت است باید نقل و انتقال های مالی خودش رو به سازمان نظارت نشون بده و این یعنی اگه با ایران کار می کنه باید اینکار در اون کشور مجاز باشه. در حال حاضر و با توجه به تحریمها تنها کشوری که ارتباط پولی با ایران اونجا مجازه در حال حاضر اماراته. پس همه اون شرکنها اگه با ایران کار می کنن این ارتباط رو به سازمان نظارت نمی تونن نشون بدن وگرنه خلافه. پس اگر هم واقعا رگوله باشن (که در چند مورد درسته) این قسمتش رو اصلا به سازمان نظارت نشون نمی دن. یعنی این کارشون تحت نظارت نیست که این خودش جعله.
یک دسته دیگه می گن مثلا تحت نظارت ARIF هستند که البته مدرکشون رو هم هیچکس تا حالا ندیده ولی اگه به سایت این سازمان مراجعه کنید بوضوح نوشته که این یک موسسه خصوصیه که کارش مبارزه با پولشوئیه. حالا این چه ربطی به دادن متاتریدر بدست ملت توسط این شرکت به اصطلاح رگوله داره به عقل جن هم نمی رسه؟ یکی دیگه میگه توسط Swiss Department of Finance رگوله است. اینا هم روی سایتشون به وضوح نوشتن که کارشون تسهیل و رواج تجارت در سویسه و اصلا سازمان نظارت نیستند! برعکس هر کی تو سویس بیزنس می کنه کار اینا اینه که بهش حال بدن! خوب به رخ کشیدن یک چنین عضویتی برای تظاهر به اینکه کارشون تحت نظارته جعل نیست؟ 
اونهائی هم که داخل ایران دفتر و دستک راه انداخته اند و این کار رو تبلیغ می کنن همه دکتر و استاد و علامه دهر خودشونو جا می زنن. اغلب توی دفاتر شیک و بزرگشون مدارکی به دیوار آویزونه که با چند تا صد دلاری میشه از طریق اینترنت خرید! این خودش یک کلاهبرداریه دیگه است که تاپیک جدا می خواد. اگه همین آقای دکتر قلابی رو درست راجع بهش تحقیق کنین معلوم میشه مهندس نرم افزاره! (عجیب نیست؟) و از تجارت مالی فقط همین کلاهبرداری رو بلده.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 1/6/1388 - 10:26 - 0 تشکر 145340

به نام خدا

دوستان سلام

چنان چه به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز یا علاقه دارید و همچنین برای خواندن نظر خوانندگان این مطلب در سایت اصلی به لینكهای زیر مراجعه كنید.

فارکس متادیری


عنوان مطلب نویسنده بازدیدها
1 قضیه چیه؟؟؟ الری کوین 7120
2 تاریخچه کلاهبرداری فارکس متا تریدری الری کوین 3848
3 روشهای قالب کردن فارکس متاتریدری به جای بازار الری کوین 3576
4 پس قانون چی میشه؟ مگه شهر هرته؟ الری کوین 2777
5 نقش آی بی ها الری کوین 1253
6 مسابقات فارکس پلنگ صورتی 4328
7 ساختمان نرم افزار متاتریدر الری کوین 3690
8 نحوه تنظیم شکایت از متاتریدر شاکی 2303
9 راز سر به مهر الری کوین 3246
10 روانشناسی قربانیان فارکس متاتریدری الری کوین 2866
11 سایت های کلاهبرداری فارکس متاتریدری الری کوین 5583
12 !سایت افشاء کلاهبرداری ها فیلتر شد شاه کلید 110

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.