• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1005)
دوشنبه 29/4/1388 - 14:57 -0 تشکر 133995
انتخاب رئیس جمهور مردمی در ایران، خوشایند ابرقدرت‌ها نیست

روزنامه القدس العربی با اشاره به حوادث پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران نوشت: تجربه نشان داده است كه انتخاب رئیس جمهوری كه برای مردم خود و به نفع آنان كار می‌كند به مذاق كشورهای بانفوذ و قدرتمند جهان خوش نمی‌آید.

به گزارش فارس، روزنامه فرامنطقه‌ای "القدس العربی " چاپ لندن در شماره امروز خود در مقاله‌ای به قلم "عوده عریقات " با اشاره به عوامل دخیل در همه انتخابات و رای‌گیری‌ها و حوادث بعد از انتخابات ایران نوشت: اولین سوالی كه بعد از حوادث ایران مطرح می‌شود این است كه اگر رئیس جمهور پیروز در این انتخابات طرفدار غرب می‌بود و تهدیدی برای آن به شمار نمی‌رفت آیا اعتراض‌های خیابانی به نتایج انتخابات رخ می‌داد و رسانه‌های غربی به این اعتراض‌ها توجه و از آن حمایت می‌كردند؟

نویسنده افزود: تجربه نشان داده است كه انتخاب رئیس جمهوری كه برای مردم خود و به نفع آنان كار می‌كند به مذاق كشورهای بانفوذ و قدرتمند جهان خوش نمی‌آید و اشتباهی كه در ایران رخ داد این بود كه شكست خوردگان این انتخابات به ایجاد تردید در سالم بودن انتخابات و اعتراض‌های خیابانی روی آوردند.

القدس العربی نوشت: این در حالی بود كه معترضان می‌توانستند از طرق قانونی اعتراض‌های خود را بیان كنند. روی آوردن به گزینه هرج و مرج و ضربه زدن به امنیت و وحدت ایران، برخی ناظران حوادث این كشور را به تردید درباره اهداف گروه شكست خورده در انتخابات ایران و منبع قدرت آن سوق داد و این سوال را مطرح كرد كه چگونه این گروه می‌تواند بپذیرد كه هرج و مرج و ویرانی كشورش را فراگیرد.

بنا بر این گزارش، این مسئله نشان می‌دهد اخلاص و وفاداری گروه شكست خورده در انتخابات ایران به غرب بیشتر از وفاداری به كشور و هموطنان خود است و علاوه بر این تغییری كه این گروه در سیاست و روابط بین‌الملل از آن سخن می‌گوید بیشتر به نفع كشورهای دیگر است تا خود ایران.

عریقات در ادامه به انتخابات لبنان اشاره كرد كه در آن گروه طرفدار غرب، جریان 14 مارس پیروز شد و حزب‌الله لبنان نیز با روحیه جوانمردی و سعه‌صدر نتیجه را پذیرفت و به دلیل اعتقاد به منافع مشترك كشور و وابستگی به وطن خود و پذیرش راه‌های دموكراتیك اعتراضی به نتیجه انتخابات نكرد.

نویسنده در پایان و بعد از مقایسه انتخابات ایران و لبنان كه در ایران گروه مخالف غرب و در لبنان گروه طرفدار غرب پیروز شد، نوشت با توجه به این مقایسه باید به معیار های انتخابات و عوامل موثر در آن، موضوع پذیرش یا عدم پذیرش نتیجه را توسط كشورهای غربی را نیز اضافه كنیم كه در صورت پیروزی فردی مخالف با آنها برای ضربه زدن به انتخابات تلاش می‌كنند.

القدس العربی همچنین به انتخابات الجزائر نیز اشاره كرد و با مقایسه آن با انتخابات ریاست جمهوری ایران، نوشت كه حوادث پس از انتخابات ایران انسان را به یاد انتخابات سال 1991 الجزائر می‌اندازد كه در آن، اسلام‌گراها با قاطعیت بیشتر كرسی‌های پارلمان را به دست آوردند ولی برخی كشورهای غربی نتیجه انتخابات را نپذیرفتند و با ایجاد آشوب، تفرقه و ناآرامی چهره پیروزشدگان انتخابات را مخدوش كردند.

القدس العربی افزود: دلیل مقایسه انتخابات ایران با الجزائر در این است كه برخی سران كشورهای غربی در سخنان خود مردم ایران را به ریختن در خیابان‌ها تحریك كردند و ممانعت از حضور متجاوزان به حریم و اموال عمومی را نقض حقوق بشر اعلام كردند ولی ما نمی‌دانیم آیا كشورهای غربی خود، حاضرند بپذیرند كه شهروندان آنان اقدام به آشوب و هرج و مرج در كشورشان بكنند و دیگران نیز در امور داخلی آنان مداخله كنند؟

القدس العربی در پایان نوشت: فرزندان هر امت و كشوری حق دارند مصلحت و آینده كشور خود را خود رقم بزنند و از همین جا می‌توان معیارهای دموكراسی غربی را سنجید و این نتیجه را گرفت كه دولت‌های غربی و قدرت‌های خارجی، نتیجه انتخابات دموكراتیك ملت‌هایی كه بر خلاف برنامه‌های و طرح‌های آنان عمل كنند، نمی‌پذیرند.

چهارشنبه 31/4/1388 - 15:16 - 0 تشکر 134533

به نام خدا

سلام و درود

انتخاب ایشون نه تنها خوشایند ابر قدرتهای خارجی بلکه داخلی هم هست.

ممنون

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.