• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 805)
شنبه 6/4/1388 - 11:57 -0 تشکر 126533
آیا مخالفت یا انتقاداز اشخاصی که مورد تایید رهبری وولایت هستند به معنی مخالف ولی فقیه بودن است؟

در نوشته قبلیم 2 سئوال را مطرح کرده بودم که فقط به سئوال اولی که در مورد امکان انتقاد از ولی فقیه بود توضیحاتی دادم .اما سئوال دوم این بود  آیا مخالفت یا انتقاداز  اشخاصی که مورد تایید رهبری وولایت هستند به معنی مخالف ولی فقیه بودن است؟

دین مبین اسلام ، انسان را در تمام زمینه ها  به اعتدال هدایت کرده است وهرچیزی که در آن اعتدال نباشد یا به افراط ویا به تفریط می انجامد وهر دو آن چیزی نیست جز خسران در دنیا وآخرت.گروه یا کسانی که نتوانند اعتدال را در بینش ورفتار وگفتار خود نهادینه کنند خواسته وناخواسته  گرفتار افراط وتفریط می شوندوخودشون هم متوجه نیستند وجالبه که خود را برحق هم می دانند.

نشانه افراط وتفریط استفاده ابزاری از قانون یا دین می باشدوهر کجا که به منافع آنها مربوط می شود برای رسیدن به هدف خود از  هر وسیله ای استفاده می کنند وحتی حاضرند بخاطر هدف خود دین یا قانون را ذبح هم کنند .متاسفانه جامعه ما هم از قدیم وایام گرفتار معضلی به نام افراط وتفریط می باشد که برای رسیدن به منافع گروهی وشخصی هم از قانون استفاده ابزاری شده ومی شود وهم از دین ومذهب.

 

خیلی ها بخاطر اینکه با نظرات گروهی مخالف یا منتقد بودند مورد تهاجم افراطیون قرار گرفتند وبا یک انگ ضد ولایت فقیه بودن از میدان، آنهاراخارج کردند .این دو گروه که امیرالمومنین (ع) از دست آنها شکایت می کند همیشه ودر همه زمانها بوده وهستند وباعث تاسفه که در جامعه ما هم کم نیستند وبیشترین ضرباتی که انقلاب واسلام ونظام جمهوری اسلامی می خورد از همین دو گروه می باشد.

ولی چطور می توان با این گروههای افراطی وتفریطی جامعه مبازه کرد ؟؟؟اگر ریشه این سوءاستفاده از دین وقانون را بررسی کنیم می بینیم جامعه ای که 2500 سال نظام وفرهنگ استبدادی را تجربه کرده است استبداد وخودرایی ودیکتاتوری با خون وگوشت آن آمیخته شده ودر نتیجه بصورت  افراط وتفرط خود رانشان می دهد .پس هیچ راهی نداریم مگر آنکه با فرهنگ استبدادی وخودرایی مبارزه کنیم که متاسفانه در جامعه ما مبارزه فرهنگی  به فراموشی سپرده شده است .همه دولتها می آیند ومیروند ولی دریغ از یک برنامه همه جانبه فرهنگی منسجم تابوسیله آن از قانون گریزی ومتهم کردن افراد به بیدینی وضد ولایت فقیه جلوگیری کنیم.

امروزه در ادارات ومراکز به اصطلاح فرهنگی پایتخت جرات نمیکنید بگویید که من احمدی نژاد را دوست دارم وبه او رای دادم چرا که به خیلی چیزهای نادرست متهم میشید .یک سال قبل در یک جلسه مهم سیاسی وفرهنگی دریکی از نهادها وقتی از عملکرد دولت نهم انتقاد کردم گرچه به خوبیهای این دولت هم معتقد بوده وهستم متهم به مخالفت با رهبری وولایت فقیه شدم و الان  که نام احمدی نژاد را می برم توسط مخالفانش متهم به قانون گریزی و ... می شوم البته اگر جرات داشته باشم نام ایشان را ببرم .این وسط معلوم نیست ونشد  من ضد ولایت فقیه هستم  وضد دین چون منتقد دولتم ویا .... چون مدافع وموافق بیانات رهبری در نماز جمعه 29 خرداد88 .

وظیفه شرعی وقانونی همه در مقابل امام وشهدا ورهبری  این است که برای نجات این مملکت واستقرار نظام واقعی قانون اسلام راهی جز مبارزه با فرهنگ استبدادی که با خون وگوشت ما عجین شده است نداریم .من شنیدم که شهید بهشتی گفته بود ما فرد مستبد(شاه ورژیم منحوس پهلوی) را از کشور بیرون کردیم اما فرهنگ استبدادی با سابقه 2500 با خون وگوشت ما یکی شده وبا یک سال و10سال کار  نمی شود آنرا برطرف کرد وهمین فرهنگ استبدادی است که فرد مستبد را میسازد.پس بیاییم با این فرهنگ مبارزه کنیم مبارزه با فرهنگ افراط وتفرط. 

پس منتقد بودن نسبت به افرادی که مورد تایید رهبری هستند مخالفت با دین وولی فقیه نیست وهمانطور که امام راحل فرمودند میزان وضع فعلی افراد می باشد .   

شنبه 6/4/1388 - 23:3 - 0 تشکر 126762

 کاربر عزیز mnikravan
مطلب شما برای بعضی از کاربران باعث سوء تفاهم شده بود. بنده مطلب شما رو تایید کردم چون احساس نکردم که شما در مطلبتون خدای نکرده توهینی کردید. برای اون دوستان در مورد مطلب شما اینطوری توضیح دادم:

" این کاربر میگه من با همه وجود ولایت رو قبول دارم اما لزومی نمیبینم این ولایت پذیری به معنای اطاعت محض از بقیه سیاستمداران جامعه هم بشه. من ِ نوعی به دولت انتقاد دارم اما در عین حال ولایت فقیه برام مهمترین موضوع ه.

این کاربر از دو دسته آدم گله داره:

از کسانی که به خاطر اطاعت از ولایت و حمایت از فرمایشات رهبری در نماز جمعه شخص ارسال کننده مطلب رو خشک مقدس و دیکتاتور خطاب کردند (یا میکنند).
از کسانی که بخاطر انتقاد از دولت
شخص ارسال کننده رو ضد ولایت فقیه خطاب کردند (یا میکنند).
مخلص کلام این کاربر: من مدافع ولایت هستم اما به دولت انتقاد دارم و مورد اهانت افراد مختلفی که اهل افراط یا تفریط هستند قرار گرفتم ".



لطفا اگر این برداشت غلط هست تصحیح کنید و توضیح بیشتر برای شفاف سازی بدید. فونت مطلب رو هم میتونستید بهتر انتخاب کنید.


در عین حال فکر میکنم اگر بحث شما بیشتر وجهه دینی داشته باشه باید در انجمن معارف پیگیری بشه. ولی فعلا در انجمن سیاسی باقی میمونه تا بحث بیشتر پیش بره و بعد تصمیم گیری کنیم.



يکشنبه 7/4/1388 - 2:10 - 0 تشکر 126811

بسم الله الرحمن الرحیم
*************
سلام بر شما
*******

مطمئنا افراد جامعه ما آنچنان به بلوغ سیاسی رسیده اند كه مسائل را درك و فكر و پاسخ دهند مدرك آن حضور 40 میلیونی مردم به پای صندوق های رای بود .
خدمت كاربر محترم :
از وظایف  رهبری نصب و  عزل رئیس جمهوری است كه توسط مردم رای آورده است .
مطمئنا ولی فقیه از ریاست محترم جمهور حمایت می كنند چه میخواد  خاتمی باشد چه میرحسین چه احمدی نژاد
ایشون جهت پیشبرد اهداف نظام و اجرایی شدن كارها از دولت حمایت می كند .
ببینید مسئولیت حكومت اسلامی طبق روایات معصومین (علیه السلام ) در زمان غیبت كبری امام زمان (عج)به فقیه جامع الشرایط سپرده می شود.
دید و اعتقاد ما نسبت به ولایت فقیه این است كه ایشون (هرفردی كه رهبر است ) دیده بان نظام هستند و یكسری مسائل را آگاهند كه ماها از آن مسائل غافل هستیم . ایشون(مقام معظم رهبری )  در نماز جمعه فرمودند كه بنده با عقاید رئیس جمهور موافق نیستم و تایید نمی كنم . اما نظر رئیس جمهور نسبت به  تشخیص مصلحت نظام به من نزدیكتر است . و به نظرم گفته ایشون كاملا درست است الان رئیس جمهوری كه 24میلیون رای آورده باید از طرف مجلس و قوه قضاییه و تشخیص مصلحت نظام و رهبری حمایت بشه حالا چه احمدی نژاد چه شخص دیگر میزان رای ملت است .
بنده هم موافقم كه باید از دولت انتقاد كرد اما متاسفانه بعضی افراد سودجو و دست نشاده های انگلیس و امریكا و رژیم منحوس اسرائیل در صدد ایجاد اختلاف در بین مردم و نظام هستند و با گزارشات كاملا غلط سعی در تخریب چهره منتخب مردم را دارند . آیا این مسئله انتقاد است ؟
انتقاد را باید در جهت سازندگی پیش برد .
شما می دانستید رهبر با اعضاء دولت جلساتی  می گیرند و مشكلات را به طور صریح به دولت می گویند و انتقاد می كنند .
اما رهبر با صعه ی صدر(درست نوشتم ) و هوشیاری كه دارند می دانند دشمن در عراق و حتی خود كشور كمین كرده و هیچ وقت ایشان چهره دولت را تخریب نمی كنند .
موفق و موید 
سایه رهبری و حامیان حق و دولت كریمه پایدار 

http://rahpoyvesal.blogfa.com
يکشنبه 7/4/1388 - 9:17 - 0 تشکر 126831

با سلام

بله دوست عزیزresearcher

شما منظورم را خوب متوجه شدید .از شما متشکرم

خدای ناکرده حقیر نخواسته ونمی خواهم به کسی توهینی کرده باشم این توهینها رو به خود من کرده اند .اگر باعث سوءتفاهم شده بنده عذر خواهی می کنم.

يکشنبه 7/4/1388 - 17:9 - 0 تشکر 126982

کاربران و دوستان گرامی انجمن سلام .

در این مطلب می خواهیم اشاره ای به بحث حکومت اسلامی از دیدگاه حضرت علی (علیه السلام )داشته باشیم .حقیقتا اگر من و شما نهج البلاغه را نخوانیم تصور صحیح و کاملی از حکومت اسلامی نخواهیم داشت در.این مطلب حضرت علی (علیه السلام) به خوبی وظایف دوسویه مردم وحاکمیت را در برابریکدیگر شرح می دهد. با هم متن نامه 50 حضرت علی را به سران سپاهش بخوانیم: بسم الله الرحن الرحیم

[2] از جانب بنده خداعلی بن ابیطالب امیرمؤمنان [علیه السلام ] به نیروهای مسلح و نگهدارنده مرزها [3] اما بعد حقی که بر والی و زمامدار انجام آن لازم است این است : فضل و برتری که به او رسیده و مقام خاصی که به او داده شده نباید او را نسبت به رعیت دگرگون کند[4] و این نعمتی که خداوند به او ارزانی داشته باید هر چه بیشتر او را به بندگان خدا نزدیک و نسبت به برادرانش رئوف و مهربان سازد . [5] آگاه باشید حق شما بر من این است که جز اسرار جنگی هیچ سری را از شما پنهان نسازم [6] و در اموری که پیش می آید جز حکم الهی کاری بدون مشورت شما انجام ندهم . هیچ حقیرا از شما به تاخیر نیندازم [7] بلکه آنرا در وقت و سررسیدن آن پرداخت کنم . [ و نیز حق شما بر من این است که ] همه شما در پیشگاه من مساوی باشید . [8] آنگاه که این وظائف را انجام دادم و نعمت خداوند بر شما مسلم و حق اطاعت من بر شما لازم گردید [9] موظفید که از فرمان من سرپیچی نکنید در کارهائی که انجام آنها به صلاح و مصلحت است سستی و تفریط روا مدارید و در دریاهای شدائد بخاطر حق فرو روید . [10] اگر این وظائف را نسبت به من انجام ندهید آن کس که راه کج برود از همه نزد من خوارتر است . [11] سپس او را به سختی کیفر می کنم و هیچ راه فراری نزد من نخواهد داشت . [12] این فرمان را از امرای خود بپذیرید و آمادگی خود را در راه اصلاح امورتان در اختیارشان بگذارید . والسلام

مشاهده می کنید که حکومت اسلامی نیازمند نعامل و تعاون و تلاش دوسویه است.در مطلب بعدی باز از نگاه امیر المومنین(علیه السلام)حکومت وولایت را گفتگو می کنیم.

يکشنبه 7/4/1388 - 17:25 - 0 تشکر 126985

با تشکر از جناب آقای دکتر سلطانی مدیریت دین و اندیشه تبیان با آی دی soltani_313 که از دید کارشناسی وارد این بحث شدند. و این مژده رو به دو دوستان میدم که از این به بعد ایشون در این تاپیک و مطالب تخصصی دیگر در کنار انجمن سیاسی خواهند بود.


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.