• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن ادب و هنر > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
ادب و هنر (بازدید: 1836)
سه شنبه 26/3/1388 - 18:28 -0 تشکر 123181
نامجو

به نام خدا

اگه کسی هست که آقای محسن نامجورو میشناسه نظرشو در مورد کاراش بده.

 

گر تیغ بارد برکوی آن ماه/ گردن نهادیم الحکمو لله

باعلی در بدر بودن شرط نیست/ای برادر نهروان در پیش روست

خیلی ناراحتم؛خستمه؛هرچی میگم کسی گوش نمیده

خیلی وقته چیزی یادم نمیاد ؛اصلا نمیشناسمت خوبه

هر رنگی هستی باش فقط حسینو درست بشناس

http://shiaupload.ir/images/cbxblxfwnqxpskb5v4gq.jpg

چهارشنبه 27/3/1388 - 11:12 - 0 تشکر 123336

سلام علیکم

باید بگویم گلی به جمالت اخوی

خودت می دونی که من کیم و نظرم چیه!

پس چو دانی و پرسی سوالت خطاست.

ولی از آن جایی که دیگران هم حق اظهار نظر دارند ماهه احترام می ذاریم شاید یه بنده خدایی اومد و بهتر از ما مشتی زد بر دهان استکبار!!!

البته خدای نکرده منظور بد نگیرید منظورم اون منظور بده نیست منظورم اینه که من زورم چیه نو زورت چیه!!!

من معذرت می خوام دیگه چرت و پرت نمی نویسم ولی از اینجا به پایین رو دیگه جدی ام خواهشم می کن بخونید:

از آن جایی که پیش زمینه هر جریان اجتماعی سیاسی نوعی تفکر است لذا شیوه فکر کردن می تواند خود بیشترین تاثیر را داشته باشد .... منظورم چیه؟؟؟ خواهید فهمید.

امام علی(ع) می فرماید:مواظب فکرت باش که حرفت می شود، مواظب حرفت باش که عملت می شود، مواظب عملت باش که شخصیتت می شود ومواظب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود

منظور من این است که ترکیب های موسیقی نیازمند برنامه ای خاص و محاسبات دقیقی است تا بتوان از آن زاده ی موزونی ایجاد کرد... ترکیب کردن موسیقی راک با اشعار عرفانی خودش کار بدی نیست ولی چگونه قرار دادنشان اهمیت بالایی دارد و مهم تر از آن تاثیر آن بر ذهن خواننده است شیوه خواندن اشعار در آهنگ های آقای نامجو خیلی مطابق با مضمون اشعارش نیست و گاهی اوقات حتی موسیقی هم به این ناهمخوانی کمک می کند و یک ریتم شلم شوربایی تولید می کند که نگو و نپرس..

حالا منظور از اون حدیث امام علی(ع) چی بود؟؟؟ منظورم اینه که همیشه با نو آوری نمیشه یک جریان جدید و مفید ایجاد کرد یعنی ممکن است ما با ایجاد یک نو آوری جدید یک تفکر آشفته را ایجاد کنیم و تفکر آشفته خودش ........ الی آخر

من از آقای بیتو خواهش می کنم یه آهنگ برای دانلود از آقای نامجو بذاره اگه امکانش تو سایت هست

بعد از اون دیگران گوش بدن و نظر بدن

با اجازه ما رفع زحمت می کنیم

«در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد»

یا علی ع التماس دعا

چهارشنبه 27/3/1388 - 15:35 - 0 تشکر 123405

محسن نامجو یكی از بزرگترین و در عین حال بهترین خواننده ها و آهنگسازها در زمینه موسیقی تلفیقی هست. من بعضی از كاراش رو گوش دادم. خوشم اومده ازش.

هنرنماییش در زمینه ی تلفیق موسیقی سنتی با راك، پاپ و بعضا حتی متال اكثر طرفداران راك رو به سمت خودش میكشونه،‌البته در ایران فقط.

بدرود.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
پنج شنبه 28/3/1388 - 8:56 - 0 تشکر 123557

حالا از شوخی بگذریم کسانی که محسن نامجورو نمیشناسند یا میخوان بیشتر بشناسند مطلب زیرو بخونند.

«محسن نامجو» متولد سال 1355 در تربت جام است. از سال 67 با یادگیری سولفژ و نت خوانی، همچنین آموزش ردیف آوازی نزد «نصرالله ناصح پور» (که از جمله شاگردانش می توان به صدیق تعریف یا هنگامه اخوان اشاره کرد) پی گیری جدی هنر موسیقی را آغاز کرد. نامجو سال 73 وارد دانشکده تئاتر شد و سال بعد هم به دانشگاه هنرهای زیبا پا گذاشت تا موسیقی بخواند. او تاکنون برای حدود 8 نمایش موزیک ساخته که از جمله آن ها می توان «تکیه ملت» (به کارگردانی حسین کیانی) را نام برد که سال گذشته به روی صحنه رفت. همچنین «من باید برم، خیلی دیرم شده» (نوشته محمد چرم شیر و کارگردانی محمد عاقبتی).
نامجو برای چند فیلم هم موزیک متن ساخته؛ از جمله: برای آمدنت دعا می کنم (که نوروز 86 از تلویزیون ایران پخش شد)، حفره، اقوام، کنتراست، در سه ثانیه اتفاق افتاد، مرگ مرگ و... ضمناً «سامان سالور» از فعالیت های نامجو فیلم مستندی ساخته به نام «آرامش با دیازپام ده».
این موزیسین جوان از سال 82 شروع به ضبط آثار خود کرد که حاصل این کار، تهیه حدود 30 تراک در قالب 4 آلبوم منتشر نشده است؛ آلبوم هایی که نام های عجیب و غریبی هم دارند: باد و بودا، جبر جغرافیایی، ترنج و عقاید نوکانتی. تهیه کننده همه این آلبوم ها خود او بوده است. اما مشکل اینجاست که نامجو هنوز موفق نشده کارهای خود را منتشر کند. او مشکلاتی که سر راه انتشار آلبوم هایش وجود دارد را مورد به مورد شرح می دهد: «اول این که کارهای من سبک شناخته شده ای ندارند؛ یا بهتر بگویم: در هیچ سبکی نیستند!»
در اینباره باید گفت به خاطر تلفیقی بودن موزیک نامجو، نه تنها تهیه کنندگان و تولید کنندگان موسیقی، بلکه مسئولان مرکز موسیقی اداره ارشاد هم تمایل چندانی به انتشار آلبوم های نامجو ندارند.
او توضیح می دهد: «چون در کارهایم آواز سنتی با سبک هایی مثل راک و بلوز تلفیق شده و کلیشه های رایج آواز ایرانی را شکسته، مسلماً حساسیت برانگیز است. تا به حال چنین موزیکی نبوده و همه علیه اش جبهه می گیرند.»
نامجو مشکل دیگر را اشعار کارهاش می داند؛ انتخاب های او غالباً توجه برانگیز و البته دردسر ساز از آب در آمدند، چیزی که از قبل هم پیش بینی می شد و رد ترانه های او چندان غیرمنتظره نبود. علاوه بر چند شعر از حافظ و مولوی، بیشتر این ترانه ها از سروده های خود خواننده و آهنگساز هستند. به هرحال محسن نامجو آلبوم «ترنج» اش را به اداره ارشاد ارائه کرد ولی مطابق انتظار، نتوانست مجوز بگیرد. و حالا گرچه این جوان ناامید از انتشار قانونی آثارش، شاهد پخش زیرزمینی CDکارهایش است ولی همچنان بر دنبال کردن سبک خود تاکید دارد و دست از ساختن، خواندن و نواختن بر نداشته است.
مطلب زیر توسط «سندباد نجفی» یکی از دوستداران نامجو نوشته و در وبلاگ او منتشر شده است.
سایت بی بی سی درباره نامجو نوشته است: «بیش از سی سال سن دارد و آموزش موسیقی را در نوجوانی از کلاسهای آواز و نت خوانی شروع کرده؛ دستگاهها و ردیف های موسیقی سنتی ایرانی را ابتدا با استاد شاکری و بعد پیش یکی از بهترین ردیف دان ها، نصرالله خان ناصح پور، یاد گرفته است. بعد از ورودش به دانشکده موسیقی هنرهای زیبا، با دنیای موسیقیایی جدیدی آشنا شد و کم کم موسیقی هایی که می شنید، استادانش شدند؛ و دیگر نه فقط مثل گذشته موسیقی سنتی، بلکه همه نوع سبک موسیقی را گوش می کرد. با این روحیه جدید، ماندن در دانشگاه (که هنوز با موسیقی، متعصبانه برخورد می کند) برایش سخت شد و دانشگاه را ذهناً و عملا ترک کرد. محسن نامجو سبکهای مختلف موسیقی را آنقدر خوب می شناسد که توانسته از آنها در خلق آثاری منحصر به فرد، استفاده کند. در آهنگ های او ریتم ها و سبک های راک، سنتی، جاز، محلی، بلوز، خراباتی و... به گونه ای شنیده می شوند که گویی با نامجو هویتی تازه یافته اند.

از دیگر خصوصیت های موسیقی نامجو، نگاه او به خوانندگی است؛ از حنجره او هر صدایی که از موجودات زنده در می آید را می توان شنید. او در توضیح این نکته می گوید: «حنجره یک ابزار صوتی است که هر صدایی می توان با آن ایجاد کرد. با چنین نگاهی به حنجره، دیگر مقوله سبک موسیقی بی معنی می شود و رنگ می بازد. یعنی ما دیگر چیزی به عنوان سبک آوازی نخواهیم داشت. من به عنوان یک خواننده، نمی توانم بگویم که خواننده سنتی، پاپ و یا خواننده راک هستم، فقط می توانم بگویم که می خوانم، فقط همین؛ البته اگر بشود اسم این ها را خواندن گذاشت. بهتر است بگویم که من از خودم صدا در می آورم، حالا این صدا شامل همه چیز حتی صدای حیوانات می شود.»
من یکی از کاراشو میزارم دانلود کنین گوش بدین

  پشت این پنجره ها دل میگیره/غمو غصه دلو تو میدونی

خیلی ناراحتم؛خستمه؛هرچی میگم کسی گوش نمیده

خیلی وقته چیزی یادم نمیاد ؛اصلا نمیشناسمت خوبه

هر رنگی هستی باش فقط حسینو درست بشناس

http://shiaupload.ir/images/cbxblxfwnqxpskb5v4gq.jpg

چهارشنبه 3/4/1388 - 12:47 - 0 تشکر 125558

بسم الله الرحمن الرحیم

فقط

1-دانلود کنین

2- گوش بدین

3- نظر بدین

لینک دانلود-  http://tap4u.ir/music/Toranj%20%20(www.tap4u.blogfa.com).mp3

sus97nbf@yahoo.com

خیلی ناراحتم؛خستمه؛هرچی میگم کسی گوش نمیده

خیلی وقته چیزی یادم نمیاد ؛اصلا نمیشناسمت خوبه

هر رنگی هستی باش فقط حسینو درست بشناس

http://shiaupload.ir/images/cbxblxfwnqxpskb5v4gq.jpg

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.