• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1790)
سه شنبه 19/3/1388 - 13:21 -0 تشکر 120748
لاریجانی: مدعیان ، توان مقابله با خطر فرضی را هم ندارند

اختصاصی//با رد تهدید و بحران در ایران
لاریجانی: مدعیان ، توان مقابله با خطر فرضی را هم ندارند
اینکه برخی می گویند کشور در معرض تهدید است حرف بسیار غلطی است و چنین تهدیدی وجود ندارد و اگر تهدیدی هم باشد این حضرات توان نجات کشور را ندارند.
اگر کشور هم در خطر باشد افرادی که این ادعا را مطرح می کنند،توان نجات کشور را ندارند
محمد جواد لاریجانی در گفتگو با ایرنا گفت: من از چند ماه پیش به دلیل بحران امنیت ملی حمایت خود را از احمودی نژاد اعلام کردم، این امر وقتی بیشتر خود را نشان می دهد که توجه کنیم کشورهای غربی و صهیونیست ها شعار هر کس غیر از احمدی نژاد را اعلام و تعقیب کرده اند. اگر این اتفاق روی دهد به معنی اینست که آنها به هدف خود دست یافته اند و پس از آن مطالبات خود را بیشتر کرده و انتظار دارند ملت از خواسته هایش کوتاه بیاید، امروز من نه تنها دلیل خود را درست می دانم بلکه اتفاقاتی رخ داده که باعث شده است در درستی عقیده ام مصمم تر نیز شوم.

لاریجانی ادامه داد: توجه به بیانات برادرانی که رقبای آقای احمدی نژاد هستند این مهم را تایید می کند. در روزهای اخیر دوستان ما این موضوع را مطرح می کنند که ما دچار مشکلات عظیم اقتصادی هستیم و باید از آن خارج شویم. من منکر مشکلات اقتصادی نیستم ولی با توجه به سخنان کاندیداها که به خوبی نیز از طرف صدا و سیما فراهم شده است بطوریکه که آنها معمولا وقت زیادی نیز می آورند، می توانیم به درستی ادعاهای آنها پی ببریم.

وی افزود: جناب آقای مهندس موسوی از دو تز مناسب برای اصلاحات اقتصادی سخن می گویند؛ یکی برنامه ریزی خوب و دیگری استقلال بانک ها بخصوص بانک مرکزی. هیچ کس با این دو نظر مخالف نیست، اما ایشان منظور خود از برنامه ریزی خوب را احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی عنوان می کنند. من در گذشته نیز نظر خود را در مورد انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی عنوان کرده بودم. اگر کسی احیای سازمان مدیریت را به عنوان تهیه برنامه خوب بداند باید متوجه باشد که این امامزاده قبلا هم چنین شفایی نداده است و در مورد استقلال بانک ها سخن، سخنی اساسی است، اما نسخه جناب مهندس موسوی برای استقلال بانک ها احیای شورای پول و اعتبار است. اینکه شورا بک پایه قانونی دارد که باید احیا شود بحث دیگری است اما مشکل اینست که نهادهای هزینه کننده در آن نقش عمده دارند.

وی تصریح کرد: این شورا در گذشته نیز وجود داشته و نهادهای هزینه کننده مانند وزارت خانه های زیادی مدیر فعال در آن دارند و بدنبال گرفتن پول از شورا هستند به همین دلیل این شورا استقلال بانک ها را بدنبال نخواهد آورد. در گذشته هم چنین کاری نکرد. ما در گذشته وضعیتی داشته ایم که بانک مرکزی ما چک های 10000 دلاریش نیز در دنیا برگشت می خورد. شورای پول و اعتبار هم وجود داشت. بنابراین راه مهندس موسوی برای استقلال یانک ها راه غلطی است و ما را به نتیجه مذکور نمی رساند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برادر عزیز ما جناب محسن رضایی بحث استقلال اقتصادی را مطرح می کنند. اینگونه که ایشان صحبت می کنند طرح ایشان چیزی در حد اجرای اصل 44 است بدون اینکه به مشکلات خصوصی سازی توجه کرده باشند. برنامه های این کاندیداها تا حدی فضایی و دست نیافتنی به نظر می رسد و با واقعیات منطبق نیست.

محمد جواد لاریجانی گفت: طرح آقای کروبی مبنی بر اینکه به هر ایرانی مقداری پول اعطا کنیم یک شوخی است و ما را به جایی نخواهد رسانید. در بین همه این طرحها نظرات آقای احمدی نژاد در چهار سال اخیر تنها طرحهایی هستند که می توانند ما را به نقطه مناسبی رهنمون شوند. مانند طرح هدفمند کردن یارانه ها که از دوران آقای هاشمی مطرح بوده و انشاالله با حمایت مجلس در سال جاری اجرایی می شود. در درستی اصل طرح هیچ تردیدی وجود ندارد اما نگرانی هایی در مورد اثرات آن است که باید توجه شود، اما طرح باید حتما اجرا گردد زیرا نیاز حیاتی کشور است. طرح بنگاههای زودبازده که ایراداتی به آن وارد می شود اگر چه مشکلاتی در اجرا داشته اما طرح بسیار خوبی است. بنابراین چند ایده مناسب داریم که بسیار عملیاتی هستند. طرحهایی به این خوبی وجود دارد که باید برای اجرای آنها تلاش کرد.

لاریجانی تصزیح کرد: نکته مهم انتظارات از رئیس جمهور است. ملت ایران نیازی به منجی ندارد، مردم به دنبال کسی که بدنبال تغییر قانون اساسی باشد نیستند بلکه کسی مطلوب آنهاست که در چارچوب قانون کشور را به خوبی مدیریت و اداره کند. اینکه برخی می گویند کشور در معرض تهدید است حرف بسیار غلطی است و چنین تهدیدی وجود ندارد و اگر تهدیدی هم باشد این حضرات توان نجات کشور را ندارند. ایجاد انتظاراتی فراتر از قانون درست نیست.

محمد جواد لاریجانی افزود: در مقوله سیاست خارجی نقد مبنایی کار درستی است اما نقدهایی که می بینیم به اصل مساله توجه نداشته و بسیار سطحی هستند. مثلا در مورد طرح هولوکاست؛ ممکن است در مورد روش های طرح آن جای بحث وجود داشته باشد اما اصل موضوع که همان وقایع نگاری هولوکاست است و از آن مهم تر سو استفاده از آن یعنی کسی جنابت کند و دیگری مجازات شود می باشد زیرا باعث مشروعیت بخشی به اسرائیل می شود. این امر با استقبال گسترده مسلمانان مواجه شده است. چرا باید از آن ناراحت باشیم. اینکه آنها ما را محکوم کرده اند عجیب نیست مگر قرار بوده است آنها ما را محکوم نکنند.

وی ادامه داد: در مورد شرکت در اجلاس قطر، من چنان که پیشتر نیز گفته ام ابتکار بسیار ارزنده ای بود. این شورا برای مقابله با ایران تشکیل شده بود اما هم اکنون این شورا یا باید مضمحل شود و یا اینکه با خضور ایران، عراق و حتی یمن بتواند تمام نگرانی هایی منطقه را پر کند و خلا موجود را که ناشی از عدم حضور ایران است برطرف نماید و امنیت منطقه را برآورده سازد. این فلشی که سیاست خارجی آقای احمدی نژاد در مورد شورای همکاری خلیج فارس دارد و مساله بسیار استراتژیکی است. تعجب می کنم این دوستان ما که به کلمه خلیج اینقدر حساسیت دارند به اصل قضیه که این همه ارزش استراتژیک دارد بی توجه هستند، این ضعف بزرگی است.

لاریجانی افزود: آقای احمدی نژاد دارد سیاست خارجی ایران را از کرختی که من به آن سیندروم ولایتی می گویم که حالتی فکری است که بر دستگاه سیاست خارجی ما حاکم شده بود و مانع از هر گونه ابتکار بود خارج می کند. من واقعا شگفت زده می شوم وقتی که می گویند ما در دنیا ذلیل شده ایم، این واقعا یک اشتباه است، عزتی که هم اکنون کشور در دنیا دارد با گذشته قابل مقایسه نیست و البته با کمک همه دولت ها، ملت و الطاف الهی بدست آمده است. وقتی که امریکایی ها می گویند ما ایران را باید به عنوان قدرتی که بدون آن صلحی در منطقه ممکن نیست به رسمیت بشناسیم و اعراب و حتی اسرلائیل نیز به قدرت ایران اذعان دارند چطور ما احساس ذلت می کنیم.

لاریجانی گفت: کشورداری کاری است که هم داری فلسفه است، هم داری علم است، هم دارای مهندسی و هم خلاقیت و هنر است و باید منتظر باشیم که هر یک از دوستان که رئیس جمهور شوند برنامه ای قوی به ملت ارائه دهند. رقابت ها و بحث ها اگر با این شیوه انجام می شد از بسیاری از بداخلاقی ها و تنش ها جلوگیری می شد.

محمد جواد لاریجانی در مورد ایراد به دولت که در زمان آن قطعنامه هایی صادر شده است گفت: چیزی که دولت مبنای کار قرار داد ادامه فعالیت هسته ای بود. اینکه جلوی قطعنامه ها را می شد گرفت یا نه سوالی کارشناسی است، شاید امکان آن بود ولی صد در صد نمی توان گفت. چیزی که من بدان معتقدم اینست که ما باید سیاست هسته ای را تا انتها دنبال کنیم. مهم اینست که ما بدانیم 10 تا 20 درصد دیپلماسی در رسانه جریان دارد و قسمت عمده آن مخفی است. ما باید ایران را در کلوب کشورهای عضو کلوب هسته ای بقبولانیم، این انتظار از دولت آینده اقای احمدی نژاد و یا هر دولت دیگری خواهد بود.

وی افزود: با تغییر شرایط و ارتقای جایگاه منطقه ای که با دیپلماسی درست و دارا بودن استراتژی مناسب است این قطعنامه ها را می توان از کارایی خواهیم انداخت. صدور یک قطعنامه به معنی تسلیم شدن و رو به قبله شدن نیست.

لاریجانی در باره رابطه ایران و آمریکا گفت: من از از زمان حضرت امام در این مورد سخن گفته ام که فکر می کنم بیش از سایر سیاسیون کشور باشد. سیاست تغییر اوباما ناشی از نیاز آمریکاست. این نیاز دو بخش دارد که یک بخش آن ظهور ایران قدرتمند است و دیگری شکست سیاست های خود آنهاست، ترکیب این دو نیاز سیاست تغییر آنها را بوجود آورده است. منافع ملی ما در کاهش تنش با آمریکاست. دنیا نقش ایران در منطقه را پذیرفته است.

وی با اشاره به مغلطه ای که در باره اعتماد سازی و اقدامات دولت که عده ای آن را باعث بی اعتمادی می خوانند گفت: مناقشه ما با کشورهای غربی بر سر بی اعتمادی نیست، دعوایی که آنها بر سر مساله حقوق بشار به راه انداخته اند به بی اعتمادی ارتباطی ندارد. این دو ناشی از مخالفت و خصومت است. ظهور ایران قدرتمند در منطقه باعث ترس برخی در منطقه است که ما باید به تناسب آن واژه هایی درباره اعتماد متقابل را به اجرا بگذاریم که چنانچه پیش از این گفتم باید دارای ویژگی های قابل حصول، عملی و قابل اندازه گیری باشد.

وقتی می گویند بمب اتم نباید داشته باشید ما می گوییم ما اصلا به دنبال سلاح هساته ای نیستیم و برای آن می توان از ابزارهایی مانند NPT نیز برای اعتماد سازی استفاده کنیم. این مفهوم همیشه کاربرد ندارد و فقط گاهی می توان از آن استفاده کرد. در تعامل با آمریکا آنها باید ابتدا دست از خصومت بردارند، ما فراتر از NPT نخواهیم رفت و تعهداتی بیش از آن قبول نمی کنیم.

محمد جواد لاریجانی تاکید کرد: نباید با ابتکارات بسیار مناسب دولت لفظ ماجراجویی اطلاق کنیم. تاکید ایشان بر افکار عمومی بسیار زیباست به همین دلیل تایم نوشت که احمدی نژاد در کل منطقه از قاهره گرفته تا سایر جاها محبوب تر از سران کشورهای آنهاست.

وی در پایان گفت: کشورهای غربی نیز امروزه پذیرفته اند انتخابات جمهوری اسلامی دمکراتیک است و مناظره کاندیداها باعث شگفتی غربی ها شده است زیرا فهمیده اند که نظام سیاسا ایران دمکراتیک است. همه گروهها باید به انتخابات احترام بگذارند و رئیس جمهور نیز رئیس جمهور همه مردم است و باید از همه توانایی های فکری کشور استفاده کند. آقای احمدی نژاد نژاد سخن زیبایی گفت مبنی بر اینکه رئیس جمهور باید از همه کارشناسان استفاده کند اما خود باید کارشناس ارشد باشد و توان تشخیص داشته باد. هر کس که انتخاب شود به معنی پیروزی ملت است.

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 533918

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.