• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 911)
سه شنبه 19/3/1388 - 8:59 -0 تشکر 120685
مدارک تازه درباره دروغ احمدی نژاد درباره آزادی ملوانهای انگلیسی

قلم - وزارت خارجه انگلیس مجددا بیانیه ای صادر کرد و ادعای احمدی نژاد را مبنی بر عذرخواهی انگلیس به خاطر ملوانان دستگیر شده در سال 86 رد کرد؛ اخبار کیهان در همان سال نیز تایید کننده ی رد ادعای احمدی نژاد است.

به گزارش قلم نیوز، وزارت امور خارجه انگلیس با انتشار یک بیانیه ی رسمی بار دیگر تاکید کرد که «هیچ گونه عذرخواهی در ارتباط با ملوانان دستگیر شده در ایران صورت نگرفته است، عذرخواهی در این مورد کاری نامناسب می بود چرا که معلوم شده بود که ملوانان بریتانیایی در بیرون از آب های ایران دستگیر شده بودند. با این وجود تماس هایی میان سفارت بریتانیا و مقام های ایرانی برای حل تعدادی از مسائل ناشی از این موضوع صورت گرفت.
گفتنی است احمدی نژاد در مناظره با مهنس موسوی مدعی شده بود که «تونی بلر کتبا نامه داد و عذرخواهی کرد و گفت ما سیاست هایمان را در رابطه با ایران عوض خواهیم کرد و سند آن در وزارت خارجه موجود است».
به گزارش قلم نیوز، در ستون گفت و شنود روزنامه ی کیهان چهارشنبه 15 فروردین 1386 یعنی 24 ساعت قبل از اعلام آزادی ملوان ها از سوی احمدی نژاد، نوشته بود:
{{
گفت: تونی بلر اعلام کرده است که ایران باید ظرف 48 ساعت آینده نظامیان انگلیسی را آزاد کند.
گفتم: اگر نکنه چی؟
گفت: بلر گفته است که اگر آنها طی 48 ساعت آینده آزاد نشوند، اتفاقات مهمی خواهد افتاد.
گفتم: مثلاً چه اتفاقی؟
گفت: چه عرض کنم؟!
گفتم: ببر درنده ای در جنگل راه می رفت و از همه می پرسید سلطان جنگل کیست؟ و همه از ترس می گفتند حضرتعالی سلطان جنگل هستید. در همین حال به یک فیل قوی جثه رسید و پرسید سلطان جنگل کیست؟ و فیل خرطومش را دور کمر ببر پیچید و او را به هوا بلند کرده و محکم به زمین زد، ببر درنده که حسابی خیط شده بود در حالی که کمرش را می مالید به فیل گفت؛ مرد حسابی! فقط یک آدرس پرسیدم خب! می گفتی نمی دونم چرا اینجوری کردی؟!
}}
در سرمقاله ی همان شماره نیز محمد ایمانی نوشته بود که «دولت بلر مدعی شده است روابط تجاری با ایران را به حالت تعلیق درمی آورد و ممکن است «تصمیمات شدیدتری» هم اتخاذ کند».
همچنین در همان شماره ی کیهان(روز قبل از آزادی ملوانها) آقای لاریجانی که در آن موقع دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، در گفت وگو با رادیو سراسری ایران به مقامات انگلیس هشدار داد: اگر بریتانیا بخواهد این موضوع را به روشی غیر از راه های دیپلماتیک حل کند مساله به شکل دیگری تبدیل خواهد شد. آنچه در این رابطه بدیهی است اینکه انگلیس برای جلوگیری از پیچیده تر شدن موضوع باید ضمانت های لازم مبنی بر اینکه دیگر چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، به ایران بدهد.
وی با انتقاد از حمایت بی قید و شرط اتحادیه ی اروپا از اقدام نادرست انگلیس گفت: این اتحادیه بدون دانستن واقعیات ایران را محکوم کرده است. به انگلیس توصیه می کنم که تا دیر نشده اشتباهاتش را بپذیرد.
بنابر این معلوم می شود که بنابر نوشته ی روزنامه ی کیهان، تا آن روز انگلیسی ها از ما عذرخواهی نکرده بودند و قولی هم برای عدم تکرار چنین اتفاقی نداده بودند؛ این در حالی است که تنها سندی که به تازگی از سوی خبرگزاری فارس منتشر شده، نامه ی عادی سفارت انگلیس در تاریخ 9 فروردین ماه است، یعنی یک هفته قبل از آن تاریخ. اگر در آن تاریخ نامه ی عذرخواهی یا وعده ی عدم تکرار چنین اتفاقی به ایران رسیده بود، دولت نهم، آقای لاریجانی و روزنامه ی کیهان منتظر عذرخواهی نمی ماندند.
از طرفی، کیهان همچنین در همان شماره ی چهارشنبه خبر داد: «همزمان با این تلاش ها و فعالیت های دیپلماتیک برای پایان دادن به این بحران، اخبار دریافتی از بصره حاکی است که نیروهای اشغالگر بریتانیایی مستقر در این شهر ساختمان سرکنسولگری ایران را محاصره کرده اند».
روز پنج شنبه احمدی نژاد در مصاحبه ی مطبوعاتی اعلام کرد که ملوانها تا ساعتی دیگر آزاد می شوند و کمتر از ساعتی دیگر، رییس جمهور آن جاسوس های انگلیسی را با اهدای کت و شلوار به صورت رسمی و بی سابقه بدرقه کرد.
در روز شنبه 18 فروردین 86 روزنامه ی کیهان یعنی اولین شماره ی پس از آزادی ملوانانی که ابتدا جاسوس خوانده شده و بعد با آن وضع توسط رییس جمهور بدرقه شدند، حسین شریعتمداری در سرمقاله با عنوان «نظامیان انگلیسی چرا آزاد شدند؟»، نوشت:
{{
این دیدگاه که نظامیان انگلیسی تحت فشار قدرت های خارجی آزاد شده اند نیز چندان بی طرفدار نبوده و علاوه بر شماری اندک از رسانه ها و محافل خارجی، برخی از افراد و محافل در داخل کشور نیز چنین تصوری داشته و دارند. این تلقی مخصوصا در میان جمعی از نیروهای دلسوز و فداکار انقلاب دیده می شود که با توجه به مواضع اعلام شده قبلی مسئولان نظام درباره تفنگداران بازداشت شده انگلیسی، آزادی بی قید و شرط آنها را دور از انتظار دانسته و برای آزادی آنان علت هایی غیر از آنچه رسما اعلام شده است جستجو می کنند. تردید این طیف بیشتر از آنجا ناشی می شود که یک روز قبل از آزادی نظامیان انگلیسی، تونی بلر، نخست وزیر انگلیس با اشاره به ماجرای بازداشت نظامیان یادشده اعلام کرده بود «اوضاع در 48 ساعت آینده، پراهمیت و حساس خواهد بود» و شبکه تلویزیونی بی بی سی از این اظهارنظر تونی بلر با عنوان یک ضرب الاجل 48ساعته یاد کرده بود!
}}
هر چند آقای شریعتمداری در همان سرمقاله گفته بود که «نمی توان نظر برخی از دلسوزان را کاملا نفی کرد که این ماجرا می توانست با تصمیم ایده آل و مطلوب تری پایان پذیرد»، با اعلام اینکه « دولت انگلیس با ارسال نامه ای رسمی به وزارت خارجه کشورمان بر عدم تکرار موارد مشابه تاکید ورزید»، به نامه ی عادی سفارت انگلیس در تهران اشاره کرد که طی چند روز گذشته خبرگزاری حامی احمدی نژاد «فارس» آن را منتشر کرد و فاش شد که در آن هیچ عذرخواهی و وعده ای برای عدم تکرار موارد مشابه داده نشده بود و خبرگزاری فارس فقط با تحریف در ترجمه ی متن نامه، قصد توجیه علت آزاد کردن آنها را داشت.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.