• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2519)
چهارشنبه 6/3/1388 - 22:24 -0 تشکر 116735
احمدی نژاد:تحقیر رئیس جمهور سابق در فرانسه از غم انگیزترین روزهای زندگیم بود

به نام خدا

۞اللهم عجل لولیك الفرج و العافیه والنصر و اجعلنامن خیرانصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه۞سلام
احمدی‌نژاد: تحقیر رئیس‌جمهور سابق ایران در فرانسه از غم‌انگیزترین روزهای زندگیم بود

خبرگزاری فارس: احمدی‌نژاد گفت: روزی كه رئیس‌جمهور سابق كشور با آن وضعیت به فرانسه رفت یكی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود؛ چرا كه شیراك بالای پله‌ها ایستاده بود و رئیس‌جمهور ایران پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد.


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگوی تخصصی كه عصر امروز در رادیو گفتگو برگزار شد، در خصوص موضوع توسعه در اقتصاد گفت:‌ با به كار بردن این كلمه بدون تعریف بومی مخالف هستم؛ چرا كه اگر تعریف مشخصی از این موضوع ارائه ندهیم هركسی از ظن خود از آن برداشت می‌كند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: برخی می‌خواستند با تعریف معیارهای خارجی فرهنگ و ادبیات را با تعریف توسعه تعریف كنند و حتی برخی اول انقلاب گفتند باید بدنبال تعریف و اقتصاد بر مبانی توسعه باشند.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینكه ما بدنبال تعالی كشور هستیم، اظهار داشت: تعالی یعنی بالا رفتن هم در بخش اقتصاد و هم در بخش فرهنگ و هم سیاست كه باید پیشرفت با تعاریف ما همراه باشد.
وی گفت: جامعه وقتی متعالی است كه پیشرفت‌ها و تعاریفش انسانی و دوستانی باشد كه این موضوع در فرهنگ بومی ما وجود دارد.
احمدی‌نژاد گفت: وقتی از تعالی سخن می‌گوییم یعنی عدالت و احترام به انسان‌ها و فداكاری برای دیگران در ذات برنامه‌ریزی‌ها قرار دارد و ما باید بر توانمندی‌های خود متكی باشیم نه اینكه هر كسی به فكر سود حداكثری خود باشد؛ چرا كه این یعنی فاصله طبقاتی و له شدن عده‌ای برای منافع دیگران و این یعنی یك اقتصاد یكجانبه مادی و سودگرا.
رئیس جمهور كشورمان خاطرنشان كرد:‌ همه این توسعه باید برای رشد انسان باشد و ما به دنبال دستیابی به یك اقتصاد اخلاقی باشیم نه یك اخلاق اقتصادی.
وی خاطرنشان كرد: این ادبیات با انقلاب اسلامی ایران متولد شد اما سازوكار مناسبی نداشت درحالی كه در تاریخ گذشته خود منابع ملاك‌ها و روش‌هایی داریم كه باید جایگزین شود و ما در برنامه پنجم امیدواریم بتوانیم تصویری روشن از این نگاه به برنامه‌ریزی توسعه و پیشرفت و تعالی ارائه دهیم.
این كاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص موضوع سیاست خارجی و شعار نه شرقی نه غربی اساس این شعار را یك نفی و یك اثبات دانست و گفت: نفی این شعار این است كه ما مدل‌های غیر ممتنی بر مبانی خود را نمی‌پذیریم و امروز نیز بر سر حرف خود هستیم چون این مبانی بر انسانیت استوار نیست و امروز همین لیبرالیسم است كه جنگ‌ها و كشتارها در سطح جهان را توجیه می‌كند و این نفی امروز هم پابرجاست.
احمدی‌نژاد با بیان اینكه شرایط به شدت به نفع ما در حال تغییر است گفت: ادبیات انقلاب جای خود را در دنیا باز كرده است و امروز می‌بینیم كه تقریبا همه ملت‌ها از وضع موجود ناراحتند و امیدی هم به اصلاح از درون سازوكارهای موجود ندارند.
وی خاطرنشان كرد: راه جدید با شاخصه‌های انقلاب ما همراهی دارد كه همان بازگشت به انسانیت و عدالت است و جالب است كه در خود آمریكا این وضع شدیدتر از اروپاست كه نشانه آن را می‌توان از همین شعار تغییر كه توسط دولتمردان آمریكا سر داده می‌شود، مشاهده كرد.
رئیس جمهور با بیان اینكه سیاست خارجی و سیاست داخلی مكمل یكدیگر هستند گفت:‌ما باید نظام جهانی را به سمت خود تغییر دهیم تا بتوانیم در داخل بصورت مستقل عمل كنیم.
احمدی‌نژاد گفت: سیاست خارجی ما فعال و تاثیرگذار و منشاء اقتدارش درون‌زاست و این بخاطر قدرت اثرگذاری فرهنگی ملت ما در دنیاست كه نشانه آن را در پیروزی هسته‌ای دیدیم.
وی با بیان اینكه كشورهای غربی در موضوع هسته‌ای مغلوب فرهنگ ما شدند، اظهار داشت: ‌امروز قدرت اول در دنیا افكار عمومی است و ما در دور اول توانستیم فریاد بزنیم كه ما هستیم؛ چراكه قبل از این دولت می‌گفتند كار ایران تمام شده است و ایران هیچ نقشی در معادلات جهانی نخواهد داشت و حتی در اروپا نابودی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند اما ما نشان دادیم كه ایران توانمند است و قدرت برنامه‌ریزی برای دنیا را در چارچوب انسانی دارد.
رئیس جمهور با بیان اینكه در جلسات چند جانبه با خارجی‌ها آنها پیشنهادات ایران را قبول می‌كنند علت این امر را پیشنهادات عادلانه جمهوری اسلامی دانست و گفت: برای مثال در همین نشست اخیر كه با روسای جمهور افغانستان و پاكستان داشتیم این دو كشور بر سر موضوعی با هم با هم به مشكل خوردند ولی پیشنهاد جمهوری اسلامی را كه سه پیشنهاد ارائه كرده بود پذیرفتند.
احمدی‌نژاد عدالت را مبتنی بر فطرت انسان دانست و گفت: ‌اگر ما بر مبنای عدالت صحبت كنیم تنها اقلیتی در دنیا هستند كه حرف ما را نمی‌پذیرند.
وی خاطرنشان كرد:‌ اولویت در برقراری ارتباط با كشورهای دیگر همسایگان، دنیای اسلام و مابقی جهان است اما این به این منظور نیست كه استثنایی وجود ندارد؛ چراكه ما در همین دنیای اسلام با برخی كشورها مانند مصر رابطه‌ای نداریم و یا در حوزه خلیج فارس با برخی كشورها رابطه بهتر و با برخی رابطه ضعیف‌تری داریم ولی هدف ما برقراری بهترین نوع ارتباط است. ما هر ارتباطی را كه به نفع تحقق هدف باشد دنبال می‌كنیم و قطعاً در متن آن هدف نیز منافع ملی نهفته است و حضور فعال ما در عرصه‌های جهانی كمك می‌كند كه ایران را بسازیم.

چهارشنبه 6/3/1388 - 22:27 - 0 تشکر 116736

به نام خدا

۞اللهم عجل لولیك الفرج و العافیه والنصر و اجعلنامن خیرانصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه۞

سلام مجدد

این كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر جهان و ارتباطات آن بر محور عدالت شكل گیرد، حتماً منافع ملی ما نیز در آن تأمین می‌شود و دیگر سایرین قادر نخواهند بود به خاطر تأمین منافع خودشان سالها ما را معطل كنند.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینكه عده‌ای سیاست‌های شما در عرصه خارجی را ماجراجویی دانسته‌اند، گفت: مخالفین دولت در این چند سال هر توهینی كه توانسته‌اند انجام داده‌اند و دهها تریبون و 30 روزنامه مدام به ما تهمت زدند اما تاكنون جواب نداده‌ایم.
وی افزود: پیش از این دولت یك سیاست خارجی انفعالی در ایران جریان داشت، در افغانستان و عراق با آنها همكاری شد اما در نهایت آمریكا در آن كشورها مستقر شد. در مرحله هسته‌ای مدام عقب‌نشینی صورت گرفت و در نهایت آمریكا ایران را محور شرارت نامید و كار به جایی رسیده بود كه غربی‌ها فقط به قول خودشان به دنبال گفت‌وگوی انتقادی با ایران بودند و همواره خود را در جایگاه طلب‌كار از ما می‌دانستند و حتی می‌گفتند سالها باید مذاكره كنیم تا اجازه استفاده از چند سانتریفیوژ را به شما بدهیم اما وقتی ما با قواعد خودمان عمل كردیم اكنون 7 هزار و چند صد سانتریفیوژ داریم و هیچكس نیز جرأت تهدید ایران را ندارد و هر از چند گاهی صهیونیست‌ها پارازیت بی‌ارزش می‌دهند.
احمدی‌نژاد ادامه داد: یكی از این آقایان هنوز نمی‌فهمد كه در دنیا چه می‌گذرد و به همین دلیل به ما می‌گوید چرا به سراغ آمریكای جنوبی رفته‌اید در حالی كه استدلال ما این است كه غربی‌ها به دنبال منزوی كردن ایران بودند اما ما به حیات خلوت آمریكا رفتیم و حتی سنگین‌ترین سخنرانی ضدآمریكایی را در نیكاراگوئه انجام دادم و قطعاً حضور فعال ما در آمریكا لاتین یك عملیات هوشمندانه بسیار دقیق بوده است.
وی تصریح كرد: غربی‌ها به وسیله هولوكاست برای خودشان یك مظلومیت دروغین درست كرده بودند و با استفاده از آن ملت‌ها را تحت ستم قرار می‌دادند اما هولوكاست را مورد هدف قرار دادیم و آنها حتی باور نمی‌شد كه چنین كاری انجام شده است چون نقطه ضعف اصلی آنها را مورد هدف قرار دادیم و می‌بینید كه امروز ایران هم وزن آمریكا در معادلات جهانی مؤثر است؛ كجای این ماجراجویی است؟ مگر آنها نمی‌گفتند كه اگر احمدی‌نژاد بیاید جنگ می‌شود، پس چطور شد كه سایه تهدید برداشته شده است.
رئیس جمهور با بیان اینكه با عقب‌نشینی نمی‌توان تهدید را برطرف كرد، بر لزوم حفظ عزت ملت ایران در عرصه سیاست خارجی تأكید كرد و گفت: آن روزی كه رئیس جمهور سابق با آن وضعیت به فرانسه رفت یكی از غم‌انگیزترین روزهای زندگی‌ام بود چرا كه ژاك شیراك در بالای پله‌های محل استقرار خود ایستاده بود و رئیس جمهور قبلی ایران در پایین پله‌ها از ماشین پیاده شد و پله‌های متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد و این حركت از موضع ضعف باعث تحقیر ما شد.
وی افزود: ما دیگران را تحقیر نمی‌كنیم اما اجازه هم نمی‌دهیم كه دیگران ما را تحقیر كنند و معتقدیم كسانی كه در طول آن سالها به ثروت‌های فراوان دست یافتند قادر به تأمین منافع ملت نیستند چرا كه باید در داخل تواضع و در خارج اقتدار و شجاعت داشته باشیم.
احمدی‌نژاد سیاست خارجی دولت نهم را دقیق‌ترین و علمی‌ترین سیاست خارجی دانست و خاطرنشان كرد: پیش از این آنها حتی به صورت هفتگی به ما مهلت می‌دادند كه مجبور به انجام كاری شویم اما اكنون در موضعی قرار داریم كه می‌گوییم در فرصت مناسب به درخواست شما جواب می‌دهیم و آن‌ها هم موضع ما را سازنده می‌‌نامند.
این كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره آزادی، آن را بالاترین هدیه خداوند به انسان و حقیقتی تكامل‌آفرین دانست و اظهار داشت: بعضی‌ها در این 4 سال دیگر چه چیزی می‌خواستند بگویند كه نگفته‌اند؟ آنها علیه دولت و شخص رئیس جمهور انواع توهین‌ها، دروغ‌ها و تمسخر‌ها را مطرح كردند و حتی كاریكاتور رئیس جمهور را كشیدند اما ما شكایت نكردیم و بجز چند مورد انگشت‌شمار حتی به وزارتخانه‌ها نیز گفتم كه شكایت‌های خود را پس گرفتند، كمترین تعداد تعطیلی روزنامه‌ها نیز در این دولت بود و فقط یكی دو مورد بود كه آنقدر خرابكاری كردند كه دادستان آنها را توقیف كرد.
وی افزود: طبق قانون انتخابات هیچ كاندیدای حق ندارد كاندیدای دیگر را تخریب كند اما نه تنها این كار را انجام ندادند حتی پیش از موعد تبلیغات خود را آغاز كردند و حتی افترا زدند كه اگر شكایت می‌كردم قطعاً قادر به پاسخگویی نبودند.
احمدی‌نژاد تصریح كرد: در انتخابات ریاست جمهوری گذشته علی‌رغم آنكه مجریان انتخابات و دولت وقت مخالف روی كارآمدن من بود یكی از كاندیداها گفت كه فلانی تقلب كرده است و من هم از ایشان شكایت كردم اما چندین نفر را فرستاد تا از شكایتم صرف‌نظر كنم و من هم كوتاه آمدم و تاكنون هم تحمل كردم اما حالا باز هم همان حرفها را می‌زنند.
رئیس جمهور اظهار داشت: حریم‌های آزادی به قداست خود آزادی است و همه باید دست در دست هم ذهن خود را در عرصه‌های گوناگون فعال كنیم كه در همین راستا دولت در جلسه اول فشارهای وارده به خود را تحمل كرد و در درجه دوم نیز از حریم مردم صیانت می‌كند اما متأسفانه اكنون شیوه تبلیغات بعضی‌ها تعدی به حقوق مردم شده است در حالی كه همه باید قانون را اجرا كنند.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی براینكه در اجرای آزادی، عدالت و توسعه گاهی تعارضاتی ایجاد می‌شود گفت: اگر تعریف از اینها درست باشد مغایریتی ایجاد نمی‌شود و آن مواردی كه شما می‌گویید در مواقعی ایجاد می‌شود كه تعریفی درست از این مفاهیم انجام نشده است.
احمدی‌نژاد عدالت را ضامن آزادی دانست و افزود: عشق،‌عدالت و آزادی هر كدام جلوه‌ای از حقیقت وجودی انسان هستند اما بعضی‌ها از این مفاهیم تعاریف غلطی دارند مثلاً می‌گفتند ابتدا توسعه را ایجاد كنیم و بعد عدالت را بوجود بیاوریم در حالی كه توسعه بدون عدالت معنا ندارد.
رئیس جمهور ادامه داد:‌ بعضی‌ها از مفهوم آزادی سواستفاده كرده‌اند و برای دیگران هیچ حقی قائل نیستند؛ آنها گفتند دولت به مردم سیب‌زمینی داده است تا به استقبال بیایند در حالی كه چنین حرفی از مردم مؤمن، تمدن‌ساز و دقیق اصفهان بدور است و بیان كردن چنین حرفی یعنی نشناختن حریم آزادی و توهین به ملت؛ آنها بعد از آن نیز گفتند اینها به مردم پول داده‌اند.
وی تصریح كرد: آزادی حقیقی زمانی محقق می‌شود كه به كرامت انسانها احترام گذاشته شود اما می‌بینیم كه به مردم توهین می‌كنند و به بنده نیز تهمت‌های متعدد از جمله دروغ، دزدی و بی‌عقلی زده‌اند؛ آنها مردم را دست‌كم گرفته‌اند و بنده نیز قطره‌ای از این ملت هستم.
احمدی‌نژاد تصریح كرد: آمدند و گفتند دولت پرتقال اسرائیلی وارد كرده است در حالیكه اینگونه نبود و اگر بنده شكایت كنم والله نمی‌توانند ادعاهایشان را اثبات كنند و تاكنون هم 3 بار شكایت‌هایم را پس گرفته‌ام.
رئیس جمهور با اشاره به برخی مسائل مطرح شده درباره نیروی انتظامی گفت: در سال 64 و 65 شهربانی جزئی زیرمجموعه وزارت كشور بود اما اكنون اینگونه نیست و به همین جهت همه با هم باید تلاش كنیم تا قدرت در خدمت مردم باشد و با فرهنگ‌سازی درست اقدامات صورت گیرد.
وی در پاسخ به سؤال مجری این برنامه مبنی بر دلائل انحلال سازمان مدیریت و موضوع سفرهای استانی گفت: ما سازمان مدیریت را متحول كردیم نه منحل؛ چرا كه اگر اتاق فكر با كارهای اجرایی مخلوط شود توان فكر كردن صحیح را نخواهد داشت و كارها نیز معطل می‌ماند كه وضعیت قبلی كشور نیز حاصل همین موضوع بود.
احمدی‌نژاد با اشاره به سابقه 60 ساله بوجود آمدن سازمان مدیریت افزود: این سازمان هم برنامه می‌ریخت و هم نظارت می‌كرد كه دیدید در طول 60 سال هیچ‌كدام از مسائل كلان به نتیجه نرسید؛‌ این سازمان اختیارات مطلق هم داشت و هیچ فردی نمی‌توانست در كشور حتی یك مدرسه بدون اجازه آن سازمان بسازد.
رئیس جمهور تصریح كرد:‌ آن برنامه‌ها جواب نداد و هرچقدر به جلو رفتیم به نقطه اطمینان نرسیدیم البته این بدین معنا نیست كه مشكل از افراد این سازمان بوده بلكه مشكل از سیستم بوده است و به همین دلیل ما گفتیم سازمان مدیریت یا همان مغز مدیریت و برنامه‌ریزی باید اتاق فكر سیستم باشد؛ آن سازمان چند معاون داشت كه هر كدام چند صد یا یكی 2 هزار موافقت‌‌نامه امضا می‌كردند و دیگر وقتی نمی‌ماند كه به درستی نظارت شود و در همین اثنا منابع فراوانی مصرف شد؛ حالا آقایان می‌آیند و ایران را با كره مقایسه می‌كنند و می‌گویند كه ایران چقدر عقب افتاده است.
وی ادامه داد: سازمان مدیریت باید محل تفكر نخبگان كشور باشد كه ما در اولین گام این كار را انجام دادیم و سعی كردیم مبانی را عوض كنیم و در درجه دوم نیز برنامه‌هایی كه از اتاق فكر بیرون می‌آید باید همه ارزشهای فرهنگی ما را در بر داشته باشد نه اینكه همواره به دنبال این باشد كه جا پای غربی‌ها بگذارد.
احمدی‌نژاد ادامه داد: بیشترین استقبال از این تحول نیز از درون همین سازمان انجام شد و می‌بینید كه ابتكار و بهره‌وری از 0.48 به 1.02 رسیده است.
رئیس جمهور تصریح كرد: در این مدت تولید ناخالصی داخلی، سرمایه‌گذاری و سرعت انجام پروژه‌ها نیز افزایش یافت در حالی كه تا پیش از این حتی پروژه‌هایی داشتیم كه 19 سال به طول انجامیده بود یعنی هزینه آن صددرصد افزایش یافته بود و هنوز هم افتتاح نشد.
وی ادامه داد:‌اختیارات متمركز، نفوذ و بی‌عدالتی را در پی داشت ولی اكنون باید یك مغز متفكر دقیقاً مسائل را كنترل كند و با فراق بال از اندیشه كشور استفاده كند و هدف از این كار تنها تمركززدایی نبود بلكه اختیارات را توسعه دادیم و معتقدیم یكی از عوامل بوجود آمدن تمركز، خود آن ساختار بود.
احمدی‌نژاد یكی از اهداف سفرهای استانی دولت نهم را كنترل اجرای تصمیمات و برطرف كردن عیوب بوروكراسی دانست و با اشاره به منافع متعدد این سفرها گفت: در این سفر كنترل و نظارت تصمیمات نیز پیگیری می‌شود.
رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی درباره نهضت تولید علم، حركت یك ملت بدون علم را بی‌معنا دانست و با بیان اینكه نور علم روشن‌كننده مسیر حركت است گفت: در دنیا پیشرفت و توسعه به مفهوم خودی، منوط به علم است و از این منظر كشورها سه دسته هستند، كشورهایی كه دانش می‌فروشند، كشورهایی كه می‌توانند فروشنده دانش باشند و عده‌ای از كشورها كه توان این كار را ندارند كه ایران جزو گروه دوم است و ظرفیت تبدیل ایران به فروشنده علم زیاد است.
وی ادامه داد: در دانش‌‌ها یكسری دانش پیش‌رو وجود دارد كه تحقق پیشرفت كشور منوط به بدست آوردن آن دانش‌ها است مانند نانوتكنولوژی، بیوتكنولوژی، هوا فضا و انرژی هسته‌ای كه اصرار ما و مخالفت غربی‌ها به خاطر نقش مهم اینها بوده است چرا كه آنها می‌خواسته‌اند ما در درجه 2 باقی بمانیم و می‌بینیم كه از روز پافشاری ایران در موضوع هسته‌ای ما 4.5 برابر كل 27 سال قبل اختراعات داشتیم و مقالات علمی كشورمان نیز چندین و چند برابر شده است و با توجه به غنای نیروی انسانی ایران و رشد 70 درصدی ظرفیت دانشگاهها زمینه برای برداشتن گام‌های بلند فراهم شده است.
رئیس جمهور تصریح كرد: وقتی افق بالا برود همه حركت می‌كنند و این از چیزهایی است كه باید برایش هزینه بدهی و می‌ارزد.
احمدی‌نژاد با اشاره به رشد چشمگیری تولید فولاد، سیمان، مس و رشد صادرات غیر نفتی و 4 برابر شدن بودجه پژوهشی كشور اظهار داشت: تازه فضا باز شده است و پس از مدتها می‌‌توان افق حقیقی ایران را نشان داد.

منبع

اول خدا بعد امام عصر(عج)


چهارشنبه 6/3/1388 - 22:35 - 0 تشکر 116738

به نام خدا

سلام این تازه اول راه است ماشاالله به این شجاعت ایشون سکوت کردند اما دیگران سو استفاده

چهارشنبه 6/3/1388 - 22:52 - 0 تشکر 116739

البته امیدوارم که آقای احمدی نژاد در این مورد اشتباه کرده باشند و این غلط فاحش در صحبت ایشان سهوی باشد در غیر اینصورت اعتماد به نفس ایشان در قلب حقایق و دروغگویی ستودنی است؛ چون ژاک شیراک یکی از بهترین و رسمی ترین استقبالها را از خاتمی کرد. شیراک شخصا تا پایین پله های الیزه پایین آمد و بر مبنای پروتکل های استقبال رسمی که در عرف دیپلماتیک وجود دارد، برخورد بسیار شایسته و حاکی از احترامی را با رییس جمهور سابق کشورمون داشت. در آن زمان هم روزنامه ها نوشتند که آقای خاتمی بالاترین سطح سان را از گارد استقبال دید.




(نکته ای داخل پرانتز: در دولت نهم چند مرتبه سفر اروپایی وجود داشته و با کدام کشورها و در چه سطحی؟ و آیا اگر شرایط دیپلماتیک کشور برای غم انگیز و شادی بخش بودن ملاک باشد، واقعا آقای احمدی نژاد این روزها باید غمگین تر باشند یا در دولت قبل؟ مثلا کدام غم انگیزتر است: برخورد رییس جمهور ایتالیا در اجلاس کشورهای عضو فائو با احمدی نژاد یا برخورد شیراک با خاتمی)

--------------------------

ظهور کن که ابرهاي ظلماني فتنه احاطه مان کرده است.

 

چهارشنبه 6/3/1388 - 23:45 - 0 تشکر 116753

سلام

جل الخالق!!!

دووست عزیز افتضاح سفر آقای خاتمی به فرانسه که دیگه شهره ی خاص و عام هست و نمایندگان و حامیان آقای مووسوی و خاتمی در برابرش فقط سکووت میکنند حالا شما اینقدر راحت میگی درووغه باید بگم یا به سنت نمیخورده یا اوون موقع چشم و گووشت رو بسته بوودی!!!

تا بعد...

چهارشنبه 6/3/1388 - 23:57 - 0 تشکر 116756

شهره عام و خاص است؟ این شد استدلال شما؟

اینطور نیست. آقای احمدی نژاد یکبار دیگر این مطلب را در یک سخنرانی در جمع سپاهیان گفته بود و اگر رجا نیوز و انصار نیوز و چند احمدی نیوز دیگر آنرا منتشر کرده اند شهره عام و خاص بودننیست، چه حتی اگر باشد، لزومی ندارد که هر چیزی با معروفیت زیاد درست باشد.

همانطور که در تصویر می بینید، شیراک از پله ها پایین آمده و احترام کرده است. اینجاست که اگر حق طلب باشید شک می کنید: چه کسی راست می گوید؟

شک مقدمه یقین است، واقعا مساعی خود را بر این متمرکز کنید که شک سازنده داشته باشید و به صرف حب یک فرد (یا بغض او) جهتگیری و اعلام موضع نکنید. با دیدن این مطلب، یک درصد احتمال در ذهن شما شکل نگرفته که شاید این حرف آقای احمدی نژاد خلاف واقع باشد؟

--------------------------

ظهور کن که ابرهاي ظلماني فتنه احاطه مان کرده است.

 

پنج شنبه 7/3/1388 - 0:4 - 0 تشکر 116762

ضمنا به سن بنده می خورد و اتفاقا گزارش مراسم را به یاد دارم. خبرنگار واحد مرکزی خبر در محوطه کاخ الیزه بود و از شکوه مراسم پذیرش و استقبال ژاک شیراک می گفت. آیا به سن شما هم می خورد؟ شما هم به یاد دارید که در پاریس در آن روز چه گذشت؟ بریده روزنامه ای یا مطلب صوتی از آن زمان دارید که این "افتضاح" را برای ما دوباره شرح دهد و چشم بسته مان را باز کند؟ اتفاقا (و از بدی یا خوبی شانس هر دوی ما) بنده دارم!

به من اتهام کورکورانه نظر دادن نزنید. تا از چیزی مطمئن نباشم نمی گویم. اینکه خاتمی با بهترین استقبال در پاریس مواجه شد یکی از آنهاست که مطمئن هستم. عکس را ببینید و مطلب ضد آنرا بیاورید تا به مباحثه بنشینیم.

--------------------------

ظهور کن که ابرهاي ظلماني فتنه احاطه مان کرده است.

 

پنج شنبه 7/3/1388 - 8:24 - 0 تشکر 116823

به نام خدا

سلام

ببخشید اقای بهروز شما مثل اینکه میخوای هر جوری شده این خرابکاریرو جمع کنی نه!دیگه همه میدونند که ایران اون زمان ذلیل بود که یک نمونه اش سفر اقای خاتمی به فرانسه و استقبال سرد از ایشون بود

پنج شنبه 7/3/1388 - 12:59 - 0 تشکر 116884

ظاهرا اهل مزاح هستید! بنده عرض می کنم که مدرک دارم از استقبال گرم شیراک از خاتمی و اینکه این مطلب (استقبال سرد از خاتمی در فرانسه) دروغی بیش نیست. شما در پاسخ می فرمایید نه! همه می دانند که خیلی هم سرد برخورد شده با او! استدلال نیست که پاسخ دهم، بیشتر فکاهی بودن طبع شما را می رساند که در بین مباحث سیاسی خیلی هم جالب است.

دوباره تاکید می کنم: شیراک یکی از بهترین استقبال ها را از خاتمی کرد. او متاسفانه هیچگاه احمدی نژاد را به حضور نپذیرفت مثل خیلی از دیگران سران کشورهای اروپایی که درخواست ملاقات ایشان را رد کردند از جمله در اجلاس فائو در ایتالیا در سال گذشته.

احمدی نژاد در نیویورک نیز پس از درخواست بازدید از منطقه برجهای دو قلو با برخورد بسیار نامحترمانه پلیس و شهرداری نیویورک مواجه شد که نه در حد یک رییس جمهور بلکه در حد یک شهروند عادی به او گفتند: نه! نمی گذاریم آنجا را ببینید!

حالا با وارونه کردن حقیقت می خواهید بی اعتباری خود را بپوشانید. خاتمی بسیار عزیزتر و محترم تر از احمدی نژآد در عرصه بین المللی بود و همچنان هست.

--------------------------

ظهور کن که ابرهاي ظلماني فتنه احاطه مان کرده است.

 

جمعه 8/3/1388 - 2:23 - 0 تشکر 117041

خوب در این یکی دو روز خیلی ها در مورد این ادعای دروغ آقای احمدی نژاد نوشتند. لابد خواندید و اگر متعصبانه نگاه نکرده باشید، پذیرفتید که تحویل نگرفتن خاتمی در فرانسه دروغی بیش نیست. اگر نپذیرفتید لطفا بفرمایید تا مطالب و مستندات دیگران را هم برایتان ارسال کنم.

--------------------------

ظهور کن که ابرهاي ظلماني فتنه احاطه مان کرده است.

 

جمعه 8/3/1388 - 23:48 - 0 تشکر 117299

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

جناب بهروز 61 پیشنهاد میکنم برای دیدن حماسه آقای خاتمی در فرانسه به اینجا رجوع کنین!

سربلند و پیروز باشین...
التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.