• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1399)
سه شنبه 25/1/1388 - 23:36 -0 تشکر 106011
حداد عادل:در حاکمیت اصلاح طلبان طرد شدگان از سوی امام بر سر کار آمدند

 رییس كمیسیون فرهنگی مجلس گفت:پس از سال‌ 76 عده‎ای به سمت كسانی كه امام(ره) آنها را كاملاً طرد كرده بود رفتند و كسانی كه مبلّغ جدایی دین از سیاست بودند، دوباره جان گرفتند.


غلامعلی حداد عادل رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس در مصاحبه ای اظهار داشت: روز اول كه هاشمی رفسنجانی می‎خواست كابینه‎اش را به مجلس معرفی كند، گفت: من یك كابینه‌ كار معرفی می‎كنم، درواقع خواست بگوید این جنگ و جدال بر سر اقتصاد دولتی و بازار را كنار بگذارید، اكنون كشور احتیاج به سازندگی دارد ما اكنون باید كشور را بسازیم و این هم چیزی نبود كه بگوییم حالا چپی‎ها مخالف بودند یا راستی‎ها. وی هم برای این‎كه از همه‎ نیروها استفاده كند، تقریباً نیمی از اعضای دولت خود را از جریان موسوم به راست و نیمی دیگر را از جریان موسوم به چپ انتخاب كرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبتهایش به فضای دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و بی‌توجهی به مقوله فرهنگی پرداخت و گفت‌: اما آن چه مهم است این است كه این سازندگی، قدری فضا را برای كار فرهنگی تنگ كرد و اگر قرار باشد نقدی بر دوران 8 ساله‎ ریاست‎جمهوری هاشمی رفسنجانی داشته باشیم این است كه ایشان آن‎قدر روی سازندگی متمركز شد كه به جنبه‌های فرهنگی انقلاب، آن‎طور كه باید، رسیدگی نشد.
حداد عادل در ادامه به مسائل و مشكلات سیاسی پبش آمده پس از سال‌ 76 پرداخت و تصریح كرد: مسائل سیاسی كشور از 76 به بعد پدید آمد كه در واقع آخر دهه‌ دوم و آغاز دهه‌ سوم بود. شما می‎بینید كه دعوا بر سر شیوه‌ مدیریت اقتصادی نیست، دعوا بر سر مفاهیم اصلی انقلاب است یعنی عده‎ای به سمت كسانی كه امام(ره) آنها را كاملاً طرد كرده بود رفتند. شما می‌بینید كه كسانی كه مبلّغ جدایی دین از سیاست بودند، دوباره جان گرفتند و در تمام دوران دفاع مقدس، چون این‎ها اهل جبهه و جنگ نبودند و اعتقادی هم نداشتند، حالا وارد عرصه و صحنه شده بودند و بحث جدایی دین از سیاست را طرح كردند و ما هم به‎ویژه بعد از دوم خرداد دیدیم كه آن زمزمه‎هایی كه در فلان مجله یا فلان محفل هفتگی وجود دارد اینها تبدیل شد به صحبت كسانی كه معاون وزیر بودند و در حاكمیت تحت عنوان جامعه‎ مدنی،روزنامه‌هایی را منتشر كردند كه موجب حیرت همگان بود.
رییس مجلس هفتم شورای اسلامی جریان اصولگرایی را چیزی جز اندیشه و آرمان‎های اصلی و اولیه‎ انقلاب و امام ندانست و تاكید كرد: بعد از جریان دوم خرداد نیاز به یك بازسازی و بازتعریف از گفتمان امام (ره) احساس می‎شد و نیروهای مخلص و وفادار به امام و انقلاب به سوی یك گفتمانی رفتند كه اسمش را اصولگرایی گذاشتند.
وی بر اینكه اصولگرایان نباید این راه را گم كنند خاطرنشان: اصول‎گرایان برای این‎كه راه را گم نكنند باید فراموش‎كار نباشند یعنی باید دائماً این تجربه‎ تلخ سال‎های قبل در خاطرشان باشد، یعنی باید از یاد نبرند كه این اصول‎گرایی برای چه به وجود آمد. این حقیقتی است كه می‎تواند همه‎ ما را علی‎رغم همه‎ اختلاف سلیقه‎هایی كه داریم، حول یك محور جمع كند .
وی افزود:ما باید یك لحظه هم آن خطری را كه انقلاب را تهدید ‎كرد و باعث تولد اصول‎گرایی شد، فراموش نكنیم و باید همه‎ ما مراقب ملاك‎های اصول‎گرایی و تطبیق آن با عمل‎كرد دوستانمان باشیم به این معنی كه باید در قبال رفتار اصول‎گرایانه‎ دیگر بازیگران سیاسی نیز انصاف و حق‎طلبی داشته باشیم.

««« تبیان »»»

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.