• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن قرآن و عترت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
قرآن و عترت (بازدید: 2804)
دوشنبه 21/5/1387 - 8:8 -0 تشکر 51678
-:- میلاد طاووس بنی هاشم ... -:-

سلام بر پرورش یافته در بوستان طهارت و امامت ، سلام بر آراسته شده به شجاعت و حمیت ، سلام بر چشمه جوشان فیض و مروت ، سلام بر ستاره افق کربلا ، سلام بر آرامش جان حسین ، سلام بر حامل نام علی، سلام بر...سلام بر... سلام بر شبه پیامبر.

 

 

 

خورشید، پرتو طلائى رنگ شعاعهایش را در زمینه اى سرخ گون تاباند.

غنچه اى زیبا، در دامان مطهر لیلا شكفته شد كه عطر وجودش على را به دیدار كشاند، مولا على كودك را به سینه فشرد، شبنم اشكهایش بر گل نورسته غلتید و روح درد مندش به آینده خونبار این طفل پاك متصل شد.

شهادت تولد یافت، ایثار تفسیر شد، دفتر عشق براى ترسیم فداكارى، زیباترین خط را سرمشق گرفت، میلادش همه را به یاد پیامبر انداخت و خاطره دیدار آن رسول گرامى را در ذهنها زنده كرد همگى پیامبر دوباره اى را دیدند كه هم اینك پس از گذشت هشتاد و شش سال، دیگر بار تولد یافته است.

 

 

یازدهم شعبان،ولادت جگر گوشه حسین ،آینه تمام نماى جمال سرمدی

حضرت علی اکبر(ع) مبارک و خجسته باد. 

 

خوب دوستان پیشاپیش تبریک میگم ... در همین مورد دوست خوبمون mamal 92 تاپیکی رو تو انجمن اجتماعی ثبت کردند که شخصیت اجتماعی جوان رو از نظر قرآن وعترت بررسی میکنن ... این دیگه تاپیک خودتونه ها ... تاپیک ما جوونا ... اسوه و الگوی ما جوونا ... ببینم چه می کنیدا ... هر چی دارید رو کنید ... باید سنگ تموم بزاریم ...

 

پس بسم الله...

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

دوشنبه 21/5/1387 - 8:43 - 0 تشکر 51681

هوالرحمن الرحیم

سلام

حضرت علی اكبر(ع) فرزند ابی عبدالله الحسین(ع) بنا به روایتی در یازدهم شعبان، سال43 قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود.پدر گرامی اش حسین بن علی (ع) و مادر محترمه اش لیلی بنت ابی مرّه بن عروه بن مسعود ثقفی است.

بنا به نقل ابوالفرج اصفهانی، آن حضرت درعصر خلافت عثمان بن عفان (سومین خلیفه راشدین) دیده به جهان گشود. این قول مبتنی بر این است كه وی به هنگام شهادت بیست و پنج ساله بود. در برخی روایات هم سن ایشان را 28 ساله ذكر كرده اند، وی در مكتب جدش امام علی بن ابی طالب (ع) و در دامن مهرانگیز پدرش امام حسین(ع) در مدینه و كوفه تربیت و رشد و كمال یافت.

امام حسین (ع) در تربیت وی و آموزش قرآن ومعارف اسلامی و اطلاعات سیاسی و اجتماعی به آن جناب تلاش بلیغی به عمل آورد و از وی یك انسان كامل و نمونه ساخت و شگفتی همگان، از جمله دشمنانشان را بر انگیخت.

احترامى كه براى پدر قایل بود, از روابط پـدر وفـرزندى فراتر مى رفت , زیرا

در تمام شرایط مطیع امر پدر بـود و رضـایـت و اجـازه او را در رفـتـار و اعـمال خویش شرط اساسی

موفقیت مـى دانست.

فکرمی کنم این رابطه رو از گفته های اباعبدالله میشه فهمید تا حدودی ... جایی که جوانش با شوق عازم میدان بود ... او را در خلق , منطق و بیان به جدش رسول اكرم (ص ) تـشـبـیه کرد وغم واندوه خود را به خاطر جدایی از او اعلام كرد و بر قاتلانش نفرین فـرسـتـاد. ارزش معنوى این جوان تا اون اندازست كه پدر بزرگوارش با آن مـقـام عـصـمت و امامت ,زندگى بعد از او را فنا و مرگ و بودن با او را حیات واقعى مى داند: ((قـتـل اللّه قـومـا قـتلوك یا بنى ما اجر اهم على الرحمان و على رسوله و على انـتهاك حرمة الرسول على الدنیا بعدك العفا)) (532) خدا هلاك كند قومى كه تو را كشتنداى فرزندم , چقدر گستاخى نموند بر خدا و هتك حرمت رسول خدا(ص ) نمودند,بعد از تو خاك بر سر دنیا.

اللهم عجل لولیک الفرج

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

دوشنبه 21/5/1387 - 8:45 - 0 تشکر 51682

به نام اولین عاشق

به نام اولین تنها

به نام خدا

سلام

ای سرو بوستان ایستادگی! ای زیباترین گل باغ حسین (ع)!

ای جوان رعنا و رشید حسین (ع) ای علی (ع) را یادگار! ای علی اکبر!

گلستانی از زیباترین گل های فداکاری! و دریایی از آبیِ عطوفت را دل دل خود،

جمع داشتی، لوح عاشورا، در انتظارِ قلم شمشیر تو نشسته تا خاطره دلیر مردی های

بدر و حنین را بر آن نقش نمایی و تمثال قدم های رسول خدا (ص) را بر پهنه کربلا حک کنی.

تو که در صورت و سیرت شبیه ترین بودی به پیامبـر خیر و برکت (ص)!

ســـلام و درود بی پایان بر صورت و سیرت پیامبر گونه ات.

تبریک میگم فرخنده میلاد زیباتین گل باغ حسین(ع)رو...به همه دوستان نازنینم

آقای علیرضای عزیز خیلی متشکرم بابت تاپیک...بسیار بسیار عالی...شروع خیلی خیلی خوب...

دوستان بیایید تو این تاپیک اونجور که شایسته وجور نازنین حضرت علی اکبر(ع) هست فعالیت کنیم...

تاپیکی بسازیم که با انرژی جوونانمون...با عشقمون به حضرت علی اکبر....تاپیکی بسازیم بی نظیر...

همگی 

بسم الله...

مهدوی باشید

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
دوشنبه 21/5/1387 - 8:47 - 0 تشکر 51683

سلام

من دوره جوونی رو پشت سر گذاشتم ولی امیدوارم شما جوونا این مطلب رو از من قبول کنید "

رسول خدا (ص)می فرماید:

"خدا به جوان عابد بر فرشتگان مباهات می کند ومی گوید بنده مرا بنگرید که به خاطر من از تمایلات خود چشم پوشیده است"       نهج الفصاحه

                          این نیز بگذرد.....
دوشنبه 21/5/1387 - 9:13 - 0 تشکر 51686

هوالرحمن الرحیم

سلام 

ادامه مطالب ... 

درباره شخصیت علی اكبر(ع) گفته شده، كه وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اكرم(ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب (ع) به ارث برده و جامع كمالات، محامد و محاسن بود.

در روایات بسیاری آمده که این بزرگواراز نظر ظاهری و خلقی شبیه ترین کس به پیامبر اکرم بوده در این مورد همین کافیه كه به سخن پدر والایش اشاره كنیم آنجا كه امام محاسن شریفش را در دست میگیرد و با نگاهش او را بدرقه میكند و چنین می فرماید:

اللهم اشهدا انه برز الیم اشبه الناس خلقا و خلقا و منطقا بر سولك وكنا اذا اشتقنا الى نبیك نظرنا الیه.

خدایا تو شاهد باش جوانى به سویشان می رود كه شبیه ترین مردم در خلقت و رفتار و سخن گفتن به رسول تو می باشد و ما چون مشتاق پیامبرت می شدیم به او می نگریستیم

حضرت على اكبر (ع) آینه جمال نبوى و مثال كمال سرمدى ان بزرگوار بوده و در سخن و كلام، كلمات گهربار آن حضرت را بر زبان داشته تا آنجا كه پدرش سید الشهداء (ع) چون مشتاق سیماى جد امجدش می گشت دیده به این جگر گوشه خود می انداخت و یا چون خواهان شنیدن آن سخن جانفزاى حضرتش كه نغمات داوود را به فراموشى می سپرده می گشت، گوش به سخنان فرزندش می داد و یا بدان هنگام كه اخلاق كریمه نبى اكرم را كه خداى تعالى از آن به عبارت و انك لعلى خلق عظیم ستوده بود، به یاد میاورد، توجه به وى مینمود.

اللهم عجل لولیک الفرج

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

دوشنبه 21/5/1387 - 20:51 - 0 تشکر 51794

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

با تشکر از علیرضا جان بابت این تایپیک بسیار زیبا و جون پسند، اکثر دوستان تبیانی هم که جون،‌ پس دیگه باید غوغا کنن جونا، روز جوان هست و روز خودمون، منم در رابطه با روز جوان همسو با این تایپیک مبحثی رو ایجاد کردم با عنوان "شخصیت اجتماعی جوان از دیدگاه قرآن و عترت" که امیدوارم مورد پسند دوستان باشه، روز جوان مبارک.

11 شعبان سالروز تولد شبیه ترین انسان ها از لحاظ صورت و سیرت به پیامبـر خیر و برکت محمد مصطفی (ص) است، میلاد سرو بوستان ایستادگی، زیباترین گل باغ حسین (ع)! جوان رعنا و رشید حسین (ع) یادگار علی (ع) گلستانی از زیباترین گل های فداکاری! و دریایی از آبیِ عطوفت، ســـلام و درود بی پایان بر صورت و سیرت پیامبر گونه اش باد.

روز عاشورا پس از شهادت یاران امام، اولین کسى که اجازه میدان طلبید تا جان را فداى دین کند، علی اکبر(ع) بود
در چنین روزی حضرت علی اکبر (ع) فرزند بزرگ امام حسین (ع) در سال 33 قمری در مدینه دیده به جهان گشودند. مادر بزرگوار ایشان لیلا دختر ابى مره می باشد. وی زمانى چند در خانه امام حسین علیه السلام به سر برد و روزگارى در زیر سایه حسین (ع) بزیست. لیلا براى امام حسین (ع) پسرى آورد، رشید، دلیر، زیبا، شبیه ترین کس به رسول خدا صلى الله علیه و آله رویش روى رسول، خویش خوی رسول، گفت و گویش، گفت و گوى رسول خدا صلى الله علیه و آله؛ هر کسى که آرزوى دیدار رسول خدا را داشت بر چهره پسر لیلا مى نگریست، تا آنجا که پدر بزرگوارش می فرماید:
«هرگاه مشتاق دیدار پیامبر مى شدیم به چهره او مى نگریستیم»؛ به همین جهت روز عاشورا وقتى اذن میدان طلبید و عازم جبهه پیکار شد، امام حسین (ع) چهره به آسمان گرفت و گفت:«اللّهم اشهد على هؤلاء القوم فقد برز الیهم غلام اشبه الناس برسولک محمد خلقا و خلقا و منطقا و کنا اذا اشتقنا الى رؤیة نبیک نظرنا الیه...».
او اولین شهید عاشورا از بنى هاشم بود. شجاعت و دلاورى حضرت على اکبر (ع) و رزم آورى و بصیرت دینى و سیاسى او، در سفر کربلا بویژه در روز عاشورا تجلى کرد. سخنان و فداکاریهایش دلیل آن است. وقتى امام حسین (ع) از منزلگاه «قصر بنى مقاتل» گذشت، روى اسب چشمان او را خوابى ربود و پس از بیدارى «انا لله و انا الیه راجعون» گفت و سه بار این جمله و حمد الهى را تکرار کرد. حضرت على اکبر (ع) وقتى سبب این حمد و استرجاع را پرسید، حضرت فرمود: در خواب دیدم سوارى می ‏گوید این کاروان به سوى مرگ می ‏رود. پرسید: مگر ما بر حق نیستیم؟ فرمود: چرا. پس گفت: «فاننا اذن لا نبالى ان نموت محقین» پس باکى از مرگ در راه حق نداریم!
روز عاشورا نیز پس از شهادت یاران امام، اولین کسى که اجازه میدان طلبید تا جان را فداى دین کند، او بود. اگر چه به میدان رفتن او بر اهل بیت و بر امام بسیار سخت بود، ولى از ایثار و روحیه جانبازى او جز این انتظار نبود. وقتى به میدان می ‏رفت، امام حسین (ع) در سخنانى سوزناک به آستان الهى، آن قوم ناجوانمرد را که دعوت کردند ولى تیغ به رویشان کشیدند، نفرین کرد. على اکبر چندین بار به میدان رفت و رزمهاى شجاعانه ‏اى با انبوه سپاه دشمن نمود. پس از شهادت، امام حسین (ع) صورت بر چهره خونین حضرت على اکبر (ع) نهاد و دشمن را باز هم نفرین کرد: «قتل الله قوما قتلوک...». حضرت على اکبر (ع)، نزدیکترین شهیدى است که با امام حسین«ع» دفن شده است. مدفن او پایین پاى ضریح مقدس اباعبد الله الحسین«ع»، در کربلای معلّی قرار دارد.
۱۱ شعبان سالروز ولادت با سعادت فرخ لقای نگارخانه عاشورا، حضرت علی اکبر علیه السلام همراه با روز جوان خجسته باد.

التماس دعا

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
سه شنبه 22/5/1387 - 11:19 - 0 تشکر 51893

هوالرحمن الرحیم

سلام

ادامه مطالب ...

از دیدگاه علما

سـیـد هـبـة الـدیـن شـهـرستانى ضمن آنكه على اكبر را از نسل پیامبر معرفى كـرده ,مـى نـویـسـد: ((چون قرآن تلاوت مى كرد, گویى رسول اللّه (ص ) سخن مـى گـویـد)). ومى افزاید: ((نه تنها در خصوصیات ظاهرى به پیامبر اكرم (ص ) شـبـاهـت داشـت , بـلكه در دفاع از حق , استوارى در مقابل معاندین , شجاعت و شهامت به آن حضرت شباهت داشت )).

  شـیـخ مـحـمـد الـزهـیـرى مى گوید: ((على اكبر منتهاى فضیلت و شرافت و عزت نفس رادارا بود و ویژگیهایى چون دانش , بردبارى , سخاوت و... را در خود جمع كرده بود.)) 

 شـیـخ عـبـدالـجواد مظفرى چنین گفته است : ((على اكبر نویسنده اى توانا و خـطـیـبى جامع بود. جمیع فضایل و مكارم عدیده را صاحب بود و در میان آنها شجاعت ,بصیرت , بخشش و صداقت جلوه اى خاص داشت.))

  خیرالدین زركلى در اثر مشهور خود, على اكبر را به عنوان جوان قریشى هاشمى و ازسـادات آل طـالب و نخستین مرد از اهل بیت كه در كربلا به شهادت رسید, معرفى مى كند. 

 خـالـد مـحـمـد خـالد, على اكبر را در شرافت نفس و شجاعت از نوادر دانسته ومـى افـزایـد: ((ایـن جـوان در كسب معارف و فصاحت بیان از جدش حضرت على (ع) ارث برده است.)) 

 عـلامه محقق محمد على عابدین در ترجمه على اكبر مطالبى آورده كه عصاره آن چـنین است : ((على اكبر یكى از بزرگان هاشمى است كه چون ستاره اى در افـق كـربـلادرخـشندگى دارد, او ادامه دهنده طریق نبوى و مسیر حق علوى اسـت و در آسـمـان فكر و اندیشه پرتوافشان بوده , امتیازاتى چون عزمى استوار, دانش و جهاد در راه خدا را صاحب است .))

اللهم عجل لولیک الفرج

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

سه شنبه 22/5/1387 - 18:56 - 0 تشکر 51964

هوالرحمن الرحیم 

سلام

ولادت جگر گوشه امام حسین (ع)،حضرت علی اکبر (ع) رو به همتون تبریک میگم

--------------------------------- 

به پاکیزگی و آراستگی علاقه ای وافر داشت و این صفت از دوران کودکی در او دیده میشد. از این رو همواره بر تمیزی لباس و بدن اهتمام میورزید.

بسیار فروتن بود و از تکبر نفرت داشت. نه تنها برانسانها بلکه باحیوانات نیز محبت داشت و با مهربانی و انصاف با آنانرفتار میکرد. آنان که قیافه ظاهری و سیمای به نور نشسته علی را دیدهاند،چهره وی را این گونه ترسیم کردهاند:

قیافه اش بسیار با ابهت بود و چون ماه تابان می‌درخشید. به زیبایی و پاکیزگی آراسته بود. چون به طرف کسی بر میگشت با تمام بدن بر میگشت. نگاهش به زمین بود تا بهآسمان. (تاریخ یعقوبی، ج 1، ص 513)

ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام

با این ویژگیهای روشنی آفرین به خوبی میتوان او را شناخت، وی علی اکبر پور والای امام حسین علیه‌السلام است. جوانی زیبا که همانند جد خود رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله در سیرت، سپید و در صورت، آسمانی مینمود و هماره یاد و نام پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و‌آله از چگونگی سخن گفتن و یا راه رفتن و دیگر برخوردهای اجتماعی و اخلاقی او میتراوید. از این رو، امام حسین علیه‌السلام او را شبیهترین در خلقت و آفرینش، اخلاق و صفات روحی، گفتار و آداب اجتماعی به رسول خداصلی‌الله‌علیه‌و‌آله) معرفی میکرد.

کلام شیرین، بیان روان، ادب بسیار در برابر پدر و مادر، اطاعت بی‌چون و چرا از مقام ولایت و دلدادگی به حقیقت، برگی دیگر اززندگانی زرین علی اکبر بود. این ویژگیها چون با فروتنی او همراه میشد، نگاه تحسین آمیز همگان را به دنبال داشت.

اللهم عجل لولیک الفرج

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

سه شنبه 22/5/1387 - 19:15 - 0 تشکر 51968

اى طلعت زیباى تو، عكس جمال لم یزل *** وى غره غراى تو، ائینه حسن ازل

روح ور وان عالمى، جان نبى خاتمى *** طاووس آل هاشمى، ناموس حق، عزوجل

در صولت و دل حیدرى، ز انروز على اكبرى *** در صف هیجا صفدرى، وى دوحه علم و عمل

اى تشنه بحر وصال، سرچشمه فیض و كمال***سر شار عشق لایزال، سرمست شوق لم یزل

اى سرو ازاد پدر، اى شاخ شمشاد پدر *** نا كام و ناشاد پدر، اى نو نهال بى بدل

اى شاه اقلیم صفا، سرباز میدان وفا *** بادا على الدنیا العفا، بعد از تو اى میراجل

زینب شده مفتون تو، اغشته اندر خون تو *** لیلا زغم مجنون تو، سر گشته سهل و جبل

ياد خدا آرامبخش قلبهاست...

چهارشنبه 23/5/1387 - 14:18 - 0 تشکر 52113

 سلام به همگی

عیدتون مباااااااااااااااارک ، روزتون مباااااااااااارک تر

ای سرو بوستان ایستادگی! ای زیباترین گل باغ حسین (ع)! ای جوان رعنا و رشید حسین (ع) ای علی (ع) را یادگار! ای علی اکبر! گلستانی از زیباترین گل های فداکاری! و دریایی از آبیِ عطوفت را دل دل خود، جمع داشتی، لوح عاشورا، در انتظارِ قلم شمشیر تو نشسته تا خاطره دلیر مردی های بدر و حنین را بر آن نقش نمایی و تمثال قدم های رسول خدا (ص) را بر پهنه کربلا حک کنی. تو که در صورت و سیرت شبیه ترین بودی به پیامبـر خیر و برکت (ص)! ســـلام و درود بی پایان بر صورت و سیرت پیامبر گونه ات.

******

راستی حتما به بانک صوتی ولایت هم سر بزنید

اللهم عجل لولیک الفرج

ماندگار باشید

یا حق

اللهم ‌ارزقنا توفیق‌الشهادة فی سبیلك تحت لواء ولیك

همراه شما در انجمن سیاسی anjoman.siasi@tebyan.org

و انجمن ورزش و تندرستی anjoman.varzesh@tebyan.org

چهارشنبه 23/5/1387 - 16:9 - 0 تشکر 52143

آینه عشق
سید علی‏اصغر موسوی
هنوز می‏آید نوای کربلایی‏ات از عمق میدان، ای آفتاب غروب کرده در ظهر عاشورا! هنوز می‏آید غریو فریادت از بلندای آسمان؛ فریادی که دژخیمان کوفی را به مبارزهمی‏خواست و نهیبش، رشته جانشان را از هم می‏گسیخت.
هنوز می‏آید عطر حضورت، از حوالی خیمه‏هایی که آکنده از نگاه سکینه علیهاالسلامبود.
امروز، روز ولادت توست، مولای جوانمرد!
روزی که خداوند خواست تا چهره‏ات آیینه جمال نبوی صلی‏الله‏علیه‏و‏آله بشود.
روزی که خداوند خواست تا از تبسم نگاهت، آفتاب بر شوق آید.
روزی که خداوند خواست تا نبیره علی علیه‏السلام ، سیرتی همچون او داشتهباشد.
روزی که خداوند خواست مشام مدینه از عطر حضورت آکنده گردد.
امروز، روز توست؛ روز تولّدی شیرین که طعم نبوت و ولایت را توأمان دارد. غوغاییدر دل آل الله است. عطر صلوات، شش جهت آسمان و زمین را فرا گرفته است.
امروز، سروش آسمان، تهنیت گوی مولودی است که روزی همت بلندش، او را از ناسوت خاکبه لاهوتستان افلاک خواهد برد. او نام بشکوهش را بر تارک عرش جای خواهد زد.
... و روزی ورق برمی‏گردد و کربلا رقم می‏خورد.
تصویر در تصویر، کوفیان و غلتیدنشان در خاک مذلّت!
شمشیر به شمشیر، دست یداللهیِ تو بود و یادآوری حماسه ذوالفقار!
جلوه‏زار هستی در شگفت نقشی بود که تو ایفا می‏کردی؛ نقشی بدیع که ایمان و حماسهرا به هم پیوند می‏داد؛ همانگونه که قامت دل‏آرایت، زیبایی نبوت و ولایت را بهتماشا گذاشته بود.
علی جان، جوانمرد مولای جوان! میدان کربلا چه بی‏فروغ می‏شد، اگر به میداننمی‏آمدی! هنوز هم وقتی خورشید به آسمان کربلا می‏رسد، درنگ می‏کند و به یاد فروغچهره‏ات، اشک حسرت می‏ریزد.
چهره‏ای که عاشقانه، سرخی خون، در شفق نگاهش نشست و افلاک را سوگوار تبسّم‏هایدلنشین‏اش کرد.
امروز، روز ولادت توست.
تویی که عشق از یادآوری نامت به خود می‏بالد و آسمان، شکوه تو را هماره با عطرصلوات، می‏ستاید.
مبارک باد بر عاشقان کوی حضرت دوست «جل جلاله» حضور عاشقی که زندگی را شرمندهایثار خود کرد و بی‏مهابا: «نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد».

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.