همشهري آنلاين: متخصص بهداشت، تغذيه و رشد کودکان گفت: مصرف شکلات در فصل امتحانات باعث آرامش دانش آموزان در زمان امتحان ميشود. سوسن نظري در گفتو گو با ايرنا افزود: تغذيه مناسب حاوي پروتئين، کربوهيدراتها، مايعات و مقدار کمي چربي در تحرک، فعاليت بدني و پيشرفت درسي دانشآموزان اهميت بسزايي دارد. وي اظهار داشت: در روزهاي امتحان به علت استرس و فشارهاي عصبي، معمولا تغذيه دانش آموزان دچار اشکال شده که روي يادگيري تاثير ميگذارد و سيستم ايمني بدن را ضعيف ميکند. نظري ادامه داد: براي پيشگيري از اثرات نامطلوب تغذيه نامناسب و بروز بيماريها، بايد يک برنامه ريزي غذايي درست براي دانشآموزان تنظيم کرد تا عملکرد مغز و يادگيري آنان افزايش يافته و سيستم ايمني بدن نيز تقويت شود. وي بهترين راه براي افزايش يادگيري را خوردن صبحانه کافي و مناسب دانست و اظهار داشت: خوردن شيريني، ميوه و آب ميوه تازه، شير ، پنير، مغزها (مثل گردو و بادام )، تخممرغ و غلات مثل عدسي همراه با کمي چاي که حاوي کافئين بوده، محرکهاي خوبي براي فعاليتهاي مغزي دانش آموزان است. اين متخصص بهداشت، تغذيه و رشد کودکان گفت: برخي از والدين بيشتر از نياز کودک به او صبحانه يا هر وعده غذايي ميدهند که بيشتر موجب خواب آلودگي و سنگيني دانش آموز ميشود در حالي که هر ماده غذايي را نبايد بيش از ظرفيت دانش آموز به کودک داد.