• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن معارف > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
معارف (بازدید: 940)
جمعه 19/1/1390 - 8:43 -0 تشکر 305309
معارف زینبی سلام الله علیها

به نام خدا

سلام و عرض ادب به همه بزرگواران

دوستان خوب معارفی

عزیزانی که با مطالب ناب خودشون همه ما را به فیض می رسانند

اگر گاهی زیر تاپیک ها و پست هاتون نمی نویسم

برا اینه که می ترسم برخی تشکرات به صورت اسپم و ....بشه

ولی در کل مطالب اتون رو حتما یه بار می بینم و استفاده می کنم

 

اما بحث از بانوی صبر و وفا زینب سلام الله علیها است

علامه مامقانی کلام شیوا در مورد این بانوی صبر و وفا دارد

می فرماید:

َ   زَینَبُ، وَما زَینَبُ وَ ماادریک َ ما زَینَبُ! 

   هِیَ عِقیلَهُ بَنی هاشِمٍ وَ قَد حازَت مِنَ الصِّفاتِ الحَمیدَ]ِ مالم یَحزها بَعدَ أُمّها حتّی حقّ أن یقال هی الصدّیقه الصغری.
زینب! زینب کیست؟! توجه می دانی که زینب کیست ؟ اوعقیلة بنی هاشم است که در صفات ستوده، برترین است و کسی جز مادرش براوبرتری ندارد؛ تا جایی که اگر او را صدّیقة صغری بخوانیم، حق گفته ایم.

ضمن عرض تبریک به پیشگاه امام عصر روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه

وشما خوبان به مناسبت میلاد بانوی صبر آنچه از زینب سلام الله علیها می دانید برایمان بنویسید

متشکرم 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 19/1/1390 - 9:2 - 0 تشکر 305310

آیا می دانستید که حضرت زینب سلام الله علیها:
زینب کبری(س)، دختر علی و زهرا (علیهما السلام) در روز پنجم جمادی الاولی سال پنجم هجرت، در مدینه منوره دیده به جهان گشود. در پنج سالگی مادرش را از دست داد و از همان دوران طفولیت با مصیبت آشنا شد. او در دوران عمر بابرکت خویش، مشکلات و رنج های زیادی را متحمل شد.

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 19/1/1390 - 9:4 - 0 تشکر 305311

آیا می دانستید که حضرت زینب سلام الله علیها:
هم مادر شهید، هم فرزند شهید، هم خواهر شهید و هم عمه شهید است. این ویژگی ها را در کمتر کسی می توان یافت.

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 19/1/1390 - 9:15 - 0 تشکر 305312

 آیا می دانستید که حضرت زینب سلام الله علیها:

اگر زهرای مرضیه، هنگامی که امام خویش حضرت علی (ع) را در معرض خطر و حقوق مسلم او را در حال پایمال شدن می بیند خود را سپر بلای او می کند و خطاب به امامش می گوید: «روحی لروحک الفداء و نفسی لنفسک الوقاء» ای ابا الحسن، جانم فدای تو و سپر بلای تو باد!
دخترش زینب نیز برای حفظ جان مولایش به آغوش خطر می رود. در مجلس ابن زیاد، آنگاه که آن ملعون دستور قتل امام سجاد (ع) را صادر می کند، این زینب (س) است که با شهامت خاصی که از حیدر به ارث برده، جان پسر برادر را نجات می دهد، او را در آغوش خود می گیرد و می گوید: ای پسر زیاد، آنچه از ما خون ریخته ای تو را بس است، به آنچه قسم از او جدا نخواهم شد. اگر قصد کشتنش را داری، مرا نیز با او بکش.

 این مسأله را نباید صرفاً از دیدگاه عاطفی و روابط نسبی توجیه و تحلیل کرد، بلکه اینجا بحث امام و مأموم مطرح است. 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 19/1/1390 - 9:17 - 0 تشکر 305313

 آیا می دانستید که حضرت زینب سلام الله علیها:

 آنگاه که حسین و یارانش از سوی دشمن یاغی و باغی معرفی می شدند، این زینب (س) بود که امامش را «سید جوانان بهشت»، «فرزند مکه و منی»، «حبیب رسول خدا» و دارای ده ها صفت دیگر معرفی کرد. 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 19/1/1390 - 18:8 - 0 تشکر 305446

 زینب كبری برای دفاع از آرمان‌های دین، سختی‌ها را تحمل می‌كرد
حجت‌الاسلام والمسلمین محمد غفوری خاطرنشان كرد: حضرت زینب(س) در یك خانواده شرافتمند و بزرگوار رشد یافته‌اند و دست پرورده شخصیت‌هایی همچون حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) بودند، بنابراین شخصیت بسیار والایی از همه جهات دارند.

وی با اشاره به اینكه آن حضرت دومین بانوی برجسته از نظر فضل و بزرگواری در خاندان اهل بیت(ع) به شمار می‌آیند، افزود: حضرت زینب(س) بانویی بسیار فاضله و عالمه بودند و در طول زندگی خود تربیت خاندان بزرگوارشان را در همه صحنه‌هایی كه حضور می‌یافتند به كار می‌گرفتند و این ناشی از همان تربیتی بود كه در نزد پدر و مادر بزرگوارشان آموخته بودند.

این كارشناس پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی ادامه داد: آن حضرت در طول زندگی با مشكلات و مسائل زیادی مواجه بودند به طوری كه در پنج سالگی شاهد رحلت پیامبر خدا(ص) و پس از آن شاهد منازعات خلافت بودند و پس از آن مادر بزرگوارشان بر اثر همین حوادث به شهادت می‌رسند و در 25 سال خانه‌نشینی پدر بزرگوارشان در كنار آن حضرت می‌مانند و به خانه‌داری و كارهای منزل می‌رسند و بعد از شهادت پدر بزرگوارشان ماجرای خلافت و صلح امام حسن(ع) و فشار معاویه بر شیعیان را شاهد هستند تا اینكه به جریان عاشورا می‌رسند.

غفوری با تاكید بر اینكه حضرت زینب(س) در زندگی خود با مشكلات و گرفتاریی‌هایی كه برای خاندان اهل بیت(ع) پیش می‌آید مواجه بودند، گفت: اوج این مصیبت‌ها و مشكلات در واقعه كربلا بود كه آن حضرت در این صحنه از نزدیك شاهد پر پر شدن گل‌های باغ خاندان عصمت و طهارت بودند.

وی با بیان اینكه آن بانوی بزرگوار نقش ویژه‌ای در تربیت فرزندان و انجام امورات منزل و شوهرداری داشتند، یادآور شد: در كنار این فعالیت‌ها آن حضرت همواره در كنار امامان زمان خود بودند و به عنوان پشتیبان امام خود را حمایت می‌كردند و حتی پس از واقعه عاشورا غافله‌سالاری كاروان كربلا و بازماندگان عاشورا و سرپرستی و دفاع از امام سجاد(ع) را بر عهده گرفتند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با بیان اینكه نقش زن در جامعه و حضورش در صحنه‌های اجتماع به شرایطی بستگی دارد، افزود: آنچه آموزه‌های دینی به ما نشان می‌دهد این است كه باید حضور زن در جامعه حساب شده و كنترل شده باشد، چراكه حتی حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) نیز برای حضور در جامعه و سخنرانی در جمع مردم با حفظ حجاب و عفاف و حرمت‌ها وارد می‌شدند.

غفوری تاكید كرد: اكنون نیز برای الگو گرفتن از حضرت زینب(س) باید شرایط را بسنجیم. آن حضرت برای دفاع از آرمان‌های دین خود تمام سختی‌ها و مصیبت‌ها را تحمل كردند.

وی خاطرنشان كرد: حضور بدون حساب و كتاب و در هر شرایطی، شایسته زن مسلمان و كسانی كه می‌خواهند حضرت زینب(س) را الگو قرار دهند، نیست، لذا كسانی كه می‌خواهند این بزرگواران را الگوی خود قرار دهند باید به آنچه وظیفه یك زن است عمل كنند.
سایت عصر شیعه
لینک مطلب: http://www.asreshia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=981:1390-01-18-12-02-20&catid=3:main&Itemid=103

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.