• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 2582)
يکشنبه 10/11/1389 - 14:58 -0 تشکر 278235
افتتاح بزرگ‌ترین آزمایشگاه های سازه وسامانه های فضایی خاورمیانه


در آستانه دهه مبارک فجر و چهاردهم بهمن، روز فناوری فضایی، بزرگ ترین آزمایشگاه های سازه و سیستم های فضایی در خاورمیانه با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار سرتیپ احمد وحیدی در مراسم افتتاح این مرکز گفت: طراحی و ساخت مرکز آزمایشگاه های سازه و سیستم های فضایی در ادامه گام بلند و محکمی است که متخصصان کارآمد وزارت دفاع در 14 بهمن 1387 برداشتند و با قرار دادن ماهواره بومی سفیر در مدار زمین، آرزوی دیرینه ملت سلحشور و انقلابی ایران را در دستیابی به فضا، تحقق بخشیدند.

وی با بیان اینکه این اقدام ایران چشم جهانیان را خیره کرد و تحسین دوستان و حتی دشمنان را برانگیخت، افزود: در آستانه دهه فجر و سالروز ورود تاریخی و دوران ساز امام خمینی (ره) به کشور، فرزندان معنوی امام راحل و خلف شایسته ایشان حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، با تأسی به آموزه های اسلام ناب محمدی و همت مضاعف و کار مضاعف، عرصه دیگری از خودباوری و اقتدار علمی و ملی را به منصه ظهور رساندند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: مرکز آزمایشگاه های سازه و سیستم های فضایی مرکزی مهم و راهبردی، و نشانه دیگری از عزم و اراده نخبگان، دانشمندان و جوانان این مرز و بوم است که قادرند با خودباوری، از هر مانع و سدی عبور کنند.

وی اضافه کرد: این مرکز که همه مراحل طراحی و ساخت آن به دست متخصصان اقتدارآفرین وزارت دفاع اجرا شده، با هدف تقویت زیرساخت های صنایع فضایی جمهوری اسلامی ایران با سه محورِ تأمین نیازها و تجهیزات تست، تقویت نیروی انسانی خبره و مشارکت و نقش آفرینی در پروژه های فضایی، در قالب ده آزمایشگاه مجهز به تجهیزات مورد نیاز و نیروی انسانی خبره به عنوان مرکزی منحصر به فرد در منطقه (در بخش هایی نیز دارای قابلیت هایی با کلاس جهانی) و یکی از ابزارهای توانمند صنعت فضایی کشور، آماده خدمت رسانی به دانشمندان فضایی کشور است.

وزیر دفاع گفت: آزمایشگاه ها در علوم مهندسی جایگاه ویژه ای دارد و توسعه تحقیقات بدون در اختیار داشتن آزمایشگاه های تحقیقاتی مناسب میسر نیست و به طور خاص در سامانه های فضایی، این آزمایشگاه ها به دلایل مختلف از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

وحیدی با بیان اینکه سازه نیز یکی از بخش های اصلی یک سامانه حامل ماهواره است گفت: سازه حامل ماهواره از لحظه آماده سازی در کارخانه و حمل و نقل های زمینی تا رسیدن به نقطه تزریق ماهواره در مدار با محیط های گوناگون مانند بارهای استاتیکی و شبه استاتیکی، بارهای حرارتی، بارهای شوک، ارتعاش و اکوستیکی مواجه است که باید تحمل آنها را با قابلیت اطمینان بسیار بالا داشته باشد.

وی افزود: در مسیر طراحی، توسعه و ساخت سازه سامانه فضایی، آزمایشگاه های متعدد سازه ای مورد نیاز است که بدون وجود آنها، طراحی بهینه و مطمئن سازه و حصول قابلیت اطمینان مناسب در محصول غیرممکن است.

وحیدی گفت: بررسی و ارزیابی صحت عملکرد بخش ها و سازوکارهای مختلف، آزمون های بارگذاری برای ارزیابی سطح تحمل و تخریب و نیز یافتن مودهای تخریب یک بخش سازه ای تحت بارگذاری های مختلف، آزمون های شناسایی و تعیین مدل رفتار سازه عناصری هستند که آزمون های سازه از آنها تبعیت می کند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ادامه به آزمایشگاه های افتتاح شده درباره مدل رفتار سازه های فضایی اشاره کرد و افزود: تاکنون آزمایشگاه های بارگذاری و استحکام استاتیکی سازه؛ بارگذاری و استحکام حرارتی سازه؛ مودال و تلاطم؛ بارگذاری ارتعاشی و هسته ای سازه؛ شوک و پیروشوک؛ خواص جرمی؛ جدایش مراحل ماهواره بر، ماهواره و پوشش ماهواره؛ و داده برداری میدانی افتتاح شده است.

وحیدی گفت: این آزمایشگاه ها با توجه به ماموریت های کنونی و آینده نزدیک طراحی و ساخته شده است اما برای انجام دادن ماموریت های آینده مانند ماهواره برهای با قابلیت حمل چند ماهواره یا ماهواره های بزرگ تر و سنگین تر در مدارهای leo و حمل ماهواره به مدار geo و نیز ماهواره های بزرگ تر و سنگین تر نیاز به توسعه و به روز رسانی قابلیت های آن وجود دارد.

وزیر دفاع در ادامه برخی طرح های در آستانه یا آماده بهره برداری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را نیز اعلام کرد که به این شرح است:

1- ماهواره بر سفیر 1- ب: با بالا بردن تراست موتور از 32 به 37 تن (افزایش 50 درصدی در وزن و 25 درصدی در ارتفاع) با قابلیت حمل ماهواره تا وزن 50 کیلوگرم در مدار بیضوی 300 تا 450 کیلومتری؛

2- بهینه سازی ماهواره 1-آ: برای پرتاب ماهواره رصد (بهینه سازی موتور ترمزی مرحله دوم، سیستم جدایش ماهواره، سنسورها و سیستم تله متری، تجهیزات زمینی و هدایت و کنترل و پایگاه پرتاب) با افزایش ارتفاع حضیض مداری از 250 کیلومتر به 275 کیلومتر؛

3- ماهواره رصد: به عنوان اولین ماهواره تصویربرداری کشور با قابلیت تصویربرداری با تاثیرپذیری بهتر از 200 متر؛

4- ماهواره فجر: به عنوان اولین ماهواره با ماموریت مانور مداری کشور با قابلیت تغییر مدار 300 تا 450 کیلومتر بیضوی به مدار 450 کیلومتر دایروی که موجب افزایش طول عمر ماهواره به یک و نیم سال می شود؛

5- کاوشگر 4: مجموعه آزمایشگاه فضایی با محموله زیستی و ارتفاع بیش از 120 کیلومتر با همکاری پژوهشگاه هوافضا؛

6- ایستگاه زمینی ثابت: برای دریافت تصاویر از ماهواره های سنجش از دور با قطر آنتن هشت متر؛

7- ایستگاه زمینی ثابت: برای دریافت تصاویر از ماهواره های سنجش از دور با قطر آنتن شش متر؛

8- شبکه فرماندهی و کنترل امنیت فضایی، مرکز آزمایش موتور ماهواره بر با تراست 150 متر، سامانه جامع بهره برداری از اطلاعات فضایی، شروع ساخت مرحله اول پایگاه مراقبت فضایی کشور، سامانه ردیابی و شناسایی سیگنالی و سامانه ردیابی راداری آرایه فازی.
 
 

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 10/11/1389 - 20:27 - 0 تشکر 278323

گزارش تصویری

منبع عكس ها: خبرگزاری مهر
برای دیدن عكس های بیشتر، اینجا كلیك كنید.

 ما مي توانيم ....

يکشنبه 10/11/1389 - 20:29 - 0 تشکر 278324


مقدمات اعزام انسان به فضا در ایران قبل از سال 1400 مهیا می‌شود


رئیس جمهور گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده حتی قبل از افق پیش‌بینی شده در سال 1400، مقدمات اعزام انسان به فضا در كشورمان مهیا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌های ریاست جمهوری، ‌محمود احمدی‌نژاد قبل از ظهر امروز (یكشنبه) پس از افتتاح و بازدید از بزرگترین آزمایشگاه سازه و تأسیسات فضایی ایران در جمع كاركنان این مركز و متخصصان علوم فضایی كشورمان گفت: باید همه توان كشور را برای پشتیبانی از فعالیت‌های دانشمندان علوم فضایی بسیج كنیم تا با چند جهش هم ماهواره‌ها را برای استفاده‌های ارتباطی و مخابراتی در مدار قرار دهیم و هم برای تحقیقات بیشتر، انسان به فضا بفرستیم.

وی با بیان اینكه تحقق آرمان‌های ملت ایران و وعده‌های انبیاء مستلزم حركت علمی شتابنده و همه‌جانبه است، افزود: خدا را سپاس می‌گویم كه امروز حركت علمی جوانان و دانشمندان ملت ایران پرشتاب و سرشار از ثمرات شیرین است.

رئیس جمهور با بیان اینكه راه تعالی و كمال از دروازه علم می‌گذرد و همه زیبایی‌ها و خوبی‌ها در سایه كمال علمی حاصل می‌شود، اظهار داشت: امروز به بركت انقلاب اسلامی، ملت ایران پرچمدار بازگشت به هویت اصلی انسان و ارزش‌های الهی و كمالات معنوی برای كل جامعه بشری است.

احمدی‌نژاد ادامه داد: امروز روح جمعی تمدن‌ساز و فرهنگ‌ساز ملت ایران بیدار شده و همه جهان را تحت‌تأثیر قرار داده و در عرصه فضا دستاوردهای خوبی به دست آورده است.

وی افزود: دانشمندان جوان ایرانی نشان داده‌اند كه دستیابی به بالاترین سطح ممكن در عرصه فضا شدنی است و با برنامه‌ریزی انجام شده حتی قبل از افق پیش‌بینی شده در سال 1400، مقدمات اعزام انسان به فضا در كشورمان مهیا خواهد شد.

رئیس‌ جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد امام راحل گفت: امام خمینی(ره) در مقطعی آمد كه همه صالحان در آستانه یأس كامل قرار داشته، افق‌ها تیره بود و امیدی برای كسی نمانده بود و حقیقت انسان زیر چرخ‌های اندیشه مادی له شده بود.

احمدی‌نژاد افزود: امام آمد و با یك تلنگر و با ندای بیدار باش با زنده كردن روح حقیقی انسان‌ها راه تعالی را باز كرد‌ و افق‌ نگاه‌ها را تغییر داد و آنچنان انرژی در موحدان دمید كه امروز بعد از گذشت 32 سال همه آرزوهای انبیاء در حال تحقق است.

وی تصریح كرد: امروز آنچنان خیزشی در درون بشریت ایجاد شده كه مستكبران ظالمان را سراسیمه كرده و در سراشیبی اضمحلال قرار داده است.

در حاشیه این مراسم نیز رئیس‌ جمهور در گفتگوی كوتاهی با خبرنگاران اظهار داشت: كار در حوزه علوم فضایی و ساخت تجهیزات و تأسیسات مورد نیاز برای صعود به فضا خیلی متفاوت با كار در عرصه‌های دیگر است و این خیلی مهم است كه ما با اتكا به توان داخلی و تلاش دانشمندان خودمان از صفر تا صد كار در این حوزه را انجام دهیم.

‌احمدی‌نژاد با بیان اینكه امروز جوانان كشورمان مرزهای دانش و حركت توفنده علمی و پیشرفت ملت ایران را مدیریت می‌كنند، تأكید كرد: خیزش و جوشش علمی گسترده‌ای جوانان ایرانی این نوید و امید را می‌دهد كه آینده متعلق به ماست و قطعاً در 10 الی 15 سال آینده، ایران در بالاترین سطوح علمی دنیا قرار خواهد گرفت.

 ما مي توانيم ....

دوشنبه 11/11/1389 - 21:36 - 0 تشکر 278535

خوداتکایی ایران در ساخت تجهیزات هوا و فضا


یکی از متخصصان هوا و فضای کشورمان با توجه به تحریم های این صنعت، ساخت تجهیزات در داخل کشور را موجب اتکا نداشتن به کشورهای دیگر دانست.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، در برنامه گفتگوی ویژه خبری یک شنبه شب شبکه دوم سیما، سید جواد موسوی، یکی از متخصصان جوان کشورمان،‌ با اشاره به فعالیت های مورد نیاز کشور در حوزه فضا و نیز ساخت و قرار دادن ماهواره در مدار گفت: این فعالیت ها نیازمند به زیر ساختهایی است که مرکز آزمایشگاه های سازه و سیستم های فضایی از جمله آن به شمار می رود.

وی افزود: این مرکز از آن جهت لازم است که با انجام آزمایش های مختلف از جمله در خود ماهواره، از طراحی ها اطمینان به وجود آید، چرا که در حوزه هوا و فضا هزینه های زیادی صرف می شود تا این که یک ماهواره به فضا پرتاب می شود و این آزمایش ها این اطمینان را می دهند که در زمان پرتاب هزینه ها مثمر ثمر واقع خواهند شد.

موسوی زمان تصویب راه اندازی طرح آزمایشگاه های سازه و سیستم های فضایی را در سال 1381 ذکر کرد و گفت: از آن زمان بودجه ای به این مرکز اختصاص داده شد و جذب نیروی انسانی لازم آغاز شد.

وی افزود: اگر چه این آزمایشگاه امروز افتتاح شد ولی در ضمن راه اندازی و تکمیل، خدمات خود را از جمله در ماهواره بر سفیر و ماهواره امید ارائه داد.

موسوی افزود:‌کشورهای خارجی فناوری هوا و فضا را به راحتی در اختیار دیگر کشورها قرار نمی دهند، تبادل نظر و موافقت هایی هم با برخی طرف های خارجی انجام شد که به نتیجه نرسید از این رو محور کار نیروی داخلی قرار گرفت و ما از اسناد و مقالات علمی منتشر شده با پشتیبانی دانشگاه های کشور استفاده کردیم تا سرانجام توانستیم بسیاری از تجهیزات مورد نیاز خود را طراحی کرده و بسازیم.

این متخصص جوان کشورمان در ادامه گفت: ما از توانمندی همه دانشگاه های کشور و اساتید مرتبط استفاده کردیم و از سوی دیگر خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز دانشگاهها را نیز به آنها ارائه می کنیم.

وی افزود: هم اکنون برخی آزمایشگاه های پراکنده مثلا در صنایع خودروسازی و دانشگاه ها وجود دارند ولی آنها در مقیاسی نیستند که بتوانند محصولی مانند ماهواره بر سفیر را آزمایش کنند، ولی این مرکز به صورت متمرکز و با گروه های متخصص که در کشور و بلکه خاورمیانه منحصر به فرد است، این خدمات را عرضه می کند.

موسوی این آزمایشگاه را همواره رو به رشد خواند و گفت: هم اکنون آزمایشگاه به صورت کامل بر اساس چشم انداز اولیه راه اندازی شده است ولی نقطه پایانی برای آن نیست و همزمان با تعریف طرح های هوا فضا ما هم به صورت مداوم آزمایشگاه را توسعه می دهیم.

وی افزود: آزمایشگاه های ما از جمله تست مودال امکان دادن خدمات به خودروسازی یا صنایع نفتی را نیز برای برخی آزمایش ها دارد و ما هم اکنون حدود 10 حوزه آزمایشگاهی با تیم های مجرب در اختیار داریم که با توجه به افزایش ارجاع کارهای بیشتر، نیروی انسانی بیشتری جذب خواهند شد.

موسوی در پایان سخنان خود تحریم را اگر چه در قدم اول موجب در اختیار نگذاشتن تجهیزات مورد نیاز و تاخیر در ساخت دانست ولی گفت: با خرید تجهیزات از خارج، برای تامین قطعات و تعمیر به آنها وابسته می شدیم اما اکنون نیروهای مجرب و دستگاه های شناخته شده داریم که تعمیر و نگهداری آنها را می دانیم از این رو ما اتکای تجهیزاتی نداریم و نیاز خود را خودمان تامین می کنیم.

منبع:

http://mashreghnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=27280

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 13/11/1389 - 21:44 - 0 تشکر 279011

مشخصات بزرگترین مرکز آزمایشگا‌های سازه و سیستم‌های فضایی ایران در خاورمیانه

وزیر دفاع در ادامه اظهار داشت: طراحی و ساخت مرکز آزمایشگا‌های سازه و سیستم‌های فضایی در ادامه گام بلند و محکمی بود که متخصصان زبده و کارآمد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در 14 بهمن ماه 1387 برداشتند و با قراردادن ماهواره بومی سفیر در مدار زمین، آرزوی دیرینه ملت سلحشور و انقلابی یاران را در دستیابی به فضا تحقق بخشیدند و چشم جهانیان را خیره و تحسین دوستان و حتی دشمنان را برانگیختند.
وی افزود: در آستانه دهه مبارک فجر و سالروز ورود تاریخی و دوران‌ساز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، فرزندان معنوی آن حضرت و خلف شایسته ایشان حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با تأسی به آموزه‌های اسلام ناب محمدی(ص) و همت مضاعف و کار مضاعف عرصه دیگری از خودباوری و اقتدار علمی و ملی را به منصه ظهور رساندند.
سردار وحیدی گفت: این مرکز مهم و استراتژیک که به دست ریاست محترم جمهور افتتاح شد، نشانه دیگری از عزم و اراده نخبگان، دانشمندان و جوانان این مرز و بوم است که در سایه سار انقلاب شکوهمند اسلامی به خودباوری رسیده و در مسیر رشد و پیشرفت و تعالی کشور از هر مانع و سدی عبور می‌کند.

وزیر دفاع افزود: کلیه مراحل طراحی و ساخت مرکز آزمایشگاه‌های سازه و سامانه‌های فضایی توسط متخصصان اقتدار آفرین وزارت دفاع انجام شده است.

وی گفت:‌این مرکز با هدف تقویت زیرساخت‌های صنایع فضایی جمهوری اسلامی ایران با سه محور تامین نیازها و تجهیزات تست، تربیت نیروی انسانی خبره و مشارکت و نقش‌آفرینی در پروژه‌های فضایی در قالب ده آزمایشگاه مجهز به تجهیزات موردنیاز و نیروی انسانی خبره به عنوان یک مرکز منحصر به فرد در سطح منطقه (در بخش‌هایی نیز دارای قابلیت‌های با کلاس جهانی) و یکی از ابزارهای توانمند صنعت فضایی کشور آماده خدمت‌رسانی به دانشمندان فضایی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌ها در علوم مهندسی جایگاه ویژه‌ای دارند و امکان توسعه تحقیقات بدون در اختیار داشتن آزمایشگاه‌های تحقیقاتی مناسب میسر نیست. بطور خاص در سامانه‌های فضایی نقش آزمایشگاه‌ها بدلیل پیچیدگی موضوع، بالا بودن سطح نیازها و ماموریت‌ها، بالا بودن قابلیت اطمینان، وجود ناشناخته‌ها و عدم قطعیت‌ها از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردارند و از این روست که تمامی مراکز معتبر فضایی جهان مجهز به آزمایشگاه‌های پیشرفته‌اند.

وزیر دفاع همچنین گفت: سازه نیز یکی از بخش‌های اصلی یک سامانه حامل ماهواره است که علاوه بر ساختار و الزامات خاص ماموریت خود، لازم است قیود و الزامات تحمیلی از دیگر بخش‌های سامانه حامل را جوابگو باشد.

وی ادامه داد: سازه حامل ماهواره از لحظه آماده‌سازی در کارخانه و حمل و نقل‌های زمینی تا رسیدن به نقطه تزریق ماهواره در مدار با بارها و محیط‌های گوناگونی مانند بارهای استاتیکی و شبه استاتیکی، بارهای حرارتی، بارهای شوک، ارتعاش و اکوستیکی مواجه است که بایستی تحمل آنها با قابلیت اطمینان بسیار بالا را داشته باشد.

سردار وحیدی اظهار داشت: در مسیر طراحی، توسعه و ساخت سازه سامانه آزمایشگا‌های متعدد سازه مورد نیاز است که بدون وجود آنها، طراحی بهینه و مطمئن سازه حصور قابلیت اطمینان مناسب در محصول، غیر ممکن است.

وی افزود: آزمون‌های سازه‌ای دارای تنوع بسیاری است که می‌توان به صورت ساده می‌توان آنها را به سه بخش دسته‌بندی کرد: الف) بررسی و ارزیابی صحت عملکرد بخش‌ها و مکانیزم‌های مختلف ب) آزمون‌های بارگذاری جهت ارزیابی سطح تحمل و تخریب و نیز یافتن مودهای تخریب یک بخش سازه‌ای تحت بارگذاری‌های مختلف ج) آزمون‌های شناسایی و تعیین مدل رفتار سازه
وی ادامه داد: پس از انجام این آزمون‌ها، آزمون‌های متعدد دیگری تحت عنوان آزمون‌های تاییدی، اجرا می‌گردند تا محصولات نهایی تائید شوند.
بنا بر این گزارش، در این مراسم آزمایشگاه بارگذاری و استحکام استاتیکی سازه با قابلیت تست استحکام محصول از سطح قطعات تا زیر سامانه و بارگذاری محوری، ممان خمشی، نیروی متمرکز و همچنین آزمایشگاه بارگذاری و استحکام حرارتی سازه با قابلیت تست و استخراج پارامترهای حرارتی محصول و انتقال حرارت در سطوح مختلف قطعات تا زیر سامانه و انجام تست‌های حرارتی برای سازه‌های تا قطر سه متر و اندازه‌گیری دمای نقطه‌ای و کانتوری، شار حرارتی، کرنش، جابجایی و نیرو با حضور رییس جمهوری افتتاح شد.

آزمایشگاه مودال و تلاطم با قابلیت استخراج مشخصات مودال شامل فرکانس‌های طبیعی، شکل مودها، ضرایب میرایی و انجام تست مودال بر روی ماهواره‌ برهایی تا قطر 4 متر و حداکثر وزن 200 تن، آزمایشگاه‌های بارگذاری ارتعاشی و خستگی سازه با قابلیت انجام انواع تست‌های ارتعاشی در راستاهای مختلف و اندازه‌گیری ارتعاشات در رنج‌های موردنظر ، آزمایشگاه شوک و پیروشوک با قابلیت تعیین میزان شوک وارد بر سازه‌ها و اجزاء الکترونیکی و اثرات مخبر آنها و اعمال شوک سینوسی، نیم سینوسی، دندانه اره‌ای و ذوزنقه‌ای و اندازه‌گیری شوک انفجاری در محیط‌های پیروتکنیک و آزمایشگاه خواص جرمی با قابلیت استخراج جرم، مختصات مرکز جرم و ماتریس ممان اینرسی سازه برای زیر مجموعه‌های ماهواره و ماهواره بر و همچنین مجموعه کامل ماهواره و ماهواره بر از دیگر آزمایشگاههایی بود که روز جاری به بهره برداری رسید.

در این مراسم همچنین فعالیت آزمایشگاه جداسازی مراحل ماهواره‌بر، ماهواره و پوشش ماهواره با قابلیت شبیه‌سازی فرآیند جدایش مراحل ماهواره‌بر، ماهواره و پوشش ماهواره و اندازه‌گیری و تحمیل پارامترهای خروجی مانند میزان پیرو شوک ناشی از انفجار، دینامیک صلب و زیر المان‌های جدایش و نیز آزمایشگاه داده‌برداری میدانی با قابلیت داده برداری از کلیه مراحل آزمایش با استفاده از تجهیزات داده‌برداری شامل سیستم اخذ داده، سیستم ثبات حالت گذرا و انواع اندازه‌گیری‌های آزمایشگاهی و میدانی به بهره برداری رسید.

این گزارش می افزاید: آزمایشگاه‌های اشاره شده با توجه به ماموریت‌های فعلی و آینده نزدیک طراحی و ساخته شده‌اند ولی برای انجام ماموریت‌‌های آینده مانند ماهواره‌برهای با قابلیت حمل چند ماهواره و یا ماهواره‌های بزرگتر و سنگین‌تر در مدارهای LEO و حمل ماهواره به مدار GEO و نیز ماهواره‌های بزرگتر و سنگین‌تر نیاز به توسعه و بروزرسانی قابلیت‌های آن وجود دارد که این مهم تنها با ادامه حمایت‌های دولت خدمتگزار همانند سنوات گذشته میسر می‌شود.

منبع: air-mag.blogsky.com

 ما مي توانيم ....

چهارشنبه 13/11/1389 - 23:15 - 0 تشکر 279056

ممنون از اطلاعات خوبی که ارائه میدید.
موفق تر باشید

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.