• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2618)
دوشنبه 14/2/1388 - 8:41 -0 تشکر 110299
رسوایی بزرگ: وقتی تابناک نظراتش را قبل از خبر می نویسد!

به نام خدایی که همین نزدیکی هاست

سلام

ما تا هر حرفی میزنیم میگن تخریب می کنن اولا چرا از بیان حقایق می ترسید اگر چیزی بی مدرک گفتیم بگید تخریب ولی وقتی مستندات ارائه می کنیم دیگه تقصیر ما نیست که اصلاحاتی یه ریگی به کفششون هست نمیشه انتظار داشته باشید هر حرکتی ناشایستی بکنید ما سکوت کنیم. به جای متهم کردن ما خودتون رو اصلاح کنید.
ثالثا اگر به تخریب باشه که اصلاحات چی ها در این زمینه روی هر چی تخریبچی بوده سفید کردن در ادامه چند نمونه از کارهای این تخریبچیان رو خدمتتون ارائه می کنم:

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
جمعه 11/2/1388 - 9:21 - 0 تشکر 109714

بسم الله الرحمن الرحیم

۞اللهم عجل لولیك الفرج و العافیه والنصر و اجعلنامن خیرانصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه۞سلام

همه کسانی که در 16 ساله گذشته دست‌اندرکاران امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور بودند و همه کسانی که گام به گام به نفع این منافع اقتصاد نئولیبرال حرکت کرده‌اند، امروز مدعی آفاتی می‌شوند که سیاست‌های بحران‌زای خودشان در کشور ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه ایران گفتگو با دکتر شهریار زرشناس دومین مصاحبه از سلسله گفتگوهای چالشی پیرامون روند مصرف گرایی در ایران است که در آن تلاش می‌شود زوایای پنهان این پدیده و آثار اجتماعی، سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی آن بررسی شود.

دکتر زرشناس نویسنده کتاب حقیقت و ماهیت دموکراسی که به تازگی کتاب جستارهایی در ادبیات داستانی معاصر از وی منتشر شده است در این گفتگو ضمن تحلیل تاریخی از وضعیت مصرف در ایران به نقد عملکرد رسانه و دانشگاه به عنوان دو عنصر تاثیرگذار اجتماعی می‌پردازد.

مقوله مصرف‌گرایی از چه دوره‌ای مطرح بوده و چگونه در جامعه ایران رسوخ پیدا می‌کند؟
مسئله‌ای به نام ضرورت مصرف غیر اصیل، مصرفی که در واقع مصرف کاذب می‌شود آن را نامید، در پی انقلاب صنعتی و شکل‌گیری اقتصاد سرمایه داری در غرب بوجود آمده است.در اقتصادهای ماقبل مدرن مانند اقتصاد فئودالی دوران قرون وسطی غرب، اقتصاد برده‌داری دوران یونان و روم باستان یا اقتصاد سنتی خود ما، ‌مصرف به این شکل وجود ندارد. یعنی مصرف توام بااسراف، مصرف بی‌رویه و کاذب ما نداریم. اساسا ساختار اقتصادی‌های سنتی و اقتصاد مافبل مدرن به گونه‌ای هستند که چون انسان نسبتش به طبیعیت نسبت تجاوز‌گرانه و تصرف‌گرایانه نبوده و خود را جزیی ارگانیک از طبیعت می‌بیند، هدف اقتصاد کسب سود نیست. در واقع انسان جدید انسانی هستش که سود محور است در دوره‌های گذشته صورت‌های نوعی تمدن‌های ماقبل مدرن حتی در خود غرب، نظامها و تمدن‌ها استثماری بودند اما سود محور به این معنا نبوده‌اند این سود محوری لازمه‌اش این است که شما در مخاطبانتان، مردم و کسانی که به عنوان مصرف‌کننده مطرح هستند مصرف مداوم ایجاد کنید و گرنه کالاها فروخته نمی‌شوند تولیدات فروخته نمی‌شوند و سود به دست نمی‌آید.

بنابر این یک پروسه ایجاد می‌شود که در کنار تولید انبوه اقتصادی ما باید نیازهای انبوه هم در جامعه ایجاد کنیم. طبیعی است که دیگر این نیازها، نیازهای سالم و اصیلی نیستند، نیازهای کاذبی‌اند. نیازهای سالم انسان محدوداند،‌نیازهایی هستند برای بقاء و نیازهای حداقلی‌ای هستند که به صورت طبیعی قابل رفع‌اند. اما شما وقتی نیاز دارید که یک اقتصاد بزرگی را در حد اقتصاد سرمایه‌داری صنعتی که سبقه جهانی هم دارد بگردانید،شما اگر این اقتصاد را بر مبنای صرف فروش و مصرف بنا کنید، مجبورید که صورت جدیدی به مقوله مصرف بدهید و اینجا یک چیزی بوجود می‌آید بنام مصرف کاذب، مصرف بی‌رویه یا مصرف مسرفانه. این جزء ذات اقتصاد سرمایه‌داری محسوب می‌شود و در خود غرب حدود قرن 19 به خوبی مشاهده می‌شود و در قرن بیستم به شکل عجیبی گسترش پیدا می‌کند.

در کشور ما هم می‌توان از یک شبه سرمایه‌داری نام برد تا یک سرمایه‌داری صنعتی مدل غربی . ما چون در واقع غربزده شبه مدرن هستیم نه غربی مدرن. به هر حال به میزانی که این شبه سرمایه‌داری در ما شکل می‌گیرد. همین مسئله مصرف کاذب پدید ‌آمده و به عنوان یک نیاز طرح می‌شود و موج مصرف‌گرایی خصوصا از دهه 50 قبل از انقلاب خیلی شدت پیدا می‌کند. یعنی فرهنگ مصرف،‌ فرهنگ تبلیغات گسترش می‌یابد. چون مصرف وقتی می‌آید با خودش مساله تبلیغات را هم می‌آورد. یعنی تبلیغات که به زور به مخاطب نیاز تزریق می‌کند. نیاز کاذب ایجاد می‌کند. این نیازها هر روز، هر هفته و هر ماه باید تولید و باز تولید بشوند.

- بعضی از نظریه پردازان انقلاب هم یکی از دلایل وقوع انقلاب را همین روند مصرف گرایی ناشی از نوسازی شتابان و اختلالاتی که در ساختار اجتماعی ایران بوجود ‌آورد، می‌دانند.

دقیقا.در جامعه ما خصوصا دهه چهل بعد از آن جریان موسوم به انقلاب سفید، ساختار یا فرماسیون غربزدگی شبه مدرن کاملا بر جامعه مسلط می‌شود. اولین کار این فرماسیون ی نابودی کامل ساختار اقتصاد سنتی کشور است. اگر شما به سال‌های 47 به بعد نگاه کنید، حتی در آمارهای رسمی هم منعکس است. روستاهای ما دارد خالی می‌شود. و یک موج بزرگ مهاجرت از روستابه شهر شکل می‌گیرد. این ناشی از چه چیزی است؟ علتش چیزی نیست جز نابودی اقتصاد ساده معیشتی مردم ما که در روستا برقرار بوده است. به تدریج از میزان روستانشینی کاسته و بر میزان شهر‌نشینی افزوده شده است.شهرنشینی هم یک شهرنشینی بیماری است. یعنی درواقع یک طیف گسترده ای از مردم فقیر از روستا آمده‌ای، پدید می‌آیند که به دلیل نابودی اقتصاد کشاورزی ناشی از انقلاب سفید از روستا رانده‌شده‌اند. اما شهر هم توانایی جذب آنها را ندارد چرا که یک اقتصاد صنعتی پررنگی بنا نشده تا بتواند آنها را جذب کند. بنابراین جذب بخشهای غیر مولد اقتصادی یعنی کارهای کاذب و خدماتی می‌شوند. چرا این کار را می‌کنند؟ به این دلیل که مردم ما در ساختار اقتصاد سنتی یک معیشت خودکفایی دارند و خیلی مصرف‌زده و مصرف‌گرا نیستند.

بنابراین جامعه با آن ساختار نمی‌تواند بازار کالاهای غربی باشد. چون ما اقتصاد صنعتی که نداشتیم. خودمان که تولید نمی‌کردیم. کالاها غالبا وارداتی بود. 80-90 درصد کالاهای مصرفی جامعه ما وارداتی بود .بنابراین ما بازار مصرف نمی‌توانستیم درست کنیم مگر آنکه دو حادثه رخ می‌داد. یکی اینکه ساختار اقتصاد سنتی ما درهم شکسته می‌شد که با انقلاب سفید شاه محقق شد و دوم اینکه موج فرهنگ مصرف‌گرایی ترویج می‌شد، که این فرهنگ را هم ترویج می‌کردند که در دهه 50 شاهد اوج گرفتن آن هستیم.
وقتی که انقلاب رخ می‌دهد، خب انقلاب یک اعتراض گسترده‌ای است به جریان غرب‌زدگی شبه مدرن در ایران و یک طغیانی است علیه این فرماسیون غرب‌زدگی شبه مدرن. در حوزه سیاست انقلاب موفق می‌شود کهً تجسم اراده سیاسی این غربزدگی شبه مدرن که رژیم پهلوی بود را در هم بشکند. در حوزه اقتصاد تا یک مقطعی روند این اقتصاد سرمایه‌داری شبه مدرن را دچار اختلال می‌کند. یعنی با فرار سرمایه‌دارهای بزرگ با مصادره‌هایی که صورت می‌گیرد یک مقدار ضرباتی به این ساختار اقتصاد سرمایه‌داری شبه مدرن می‌زند. چون این ساختار بر روی دربار و خاندان پهلوی بنا شده بود حتی آن بخش خصوصی هم که به ظاهر وجود داشت آنها هم قائم به دربار بودند.

ایا انقلاب توانست دگرگونی خاصی در این ساختارها بوجود آورد؟

به هر حال این ساختار ضربه می‌خورد و می‌بینیم همزمان با شکل‌گیری امواج انقلاب و فرهنگ انقلاب خب فرهنگ مصرفگرایی هم رو به عقب‌نشینی می‌گذارد. منتهی به میزانی که متأسفانه علی‌الخصوص از دوران دولت توسعه، دولتی که گفتمان خود را توسعه قرار می‌دهد به میزانی که علی‌الخصوص پس از جنگ، به سمت این می‌آییم که دوران پس از جنگ که یک بازساز‌ی‌ای صورت بگیرد و برای اولین بار مدل اقتصادی روشنی انتخاب بشود. برای جامعه ایران چون در دوران جنگ مدل اقتصادی و برنامه و این چیزها وجود نداشت عمدتاً دفع‌الوقتی، لحظه‌ای و اینها اداره می‌شد جامعه .به هر حال در دوران بعد از جنگ متأسفانه مدل اقتصادی نولیبرالی انتخاب می‌شود توسط مسئولین کشور ما توسط عمدتاً برنامه‌ریزان اقتصادی ما و جریانی که به نام کارشناسان اقتصاد ما بودند آنها متأسفانه مدل اقتصاد لیبرالی را انتخاب می‌کنند خب دقیقاً فضا هم فضایی بود که جریان نئولیبرالیسم در مقیاس جهانی هم یک تهاجم گسترده‌ای را علیه جریان مقابل خودش که جریان سوسیالیستی و یا حتی سوسیال دموکراتیک بود آغاز کرده بود. در عرصه بین‌المللی همزمان بود تقریباً با تضعیف و فروپاشی شوروی و عقب‌نشینی جریان‌های رادیکال اجتماعی و انقلابی در سطح جهانی و جلو آمدن و حالت تهاجم گرفتن جریان ضدانقلاب لیبرالی در دنیا. در کشور ما هم متأسفانه این موج به کشور ما آمد و برنامه‌ریزان اقتصادی ما متأثر و ملهم شدند. جریانی که اتفاق افتاد این بود که اینها آمدند برنامه‌ریزی اقتصادی ما را براساس مدل نئولیبرالی طراحی کردند. یعنی اقتصاد ما را سعی کردند به این سمت بکشانند. خب از لوازم، اقتضائات و نیازهای چنین مدل و رویکردی این است که شما باید فرهنگ مصرفی را ترویج کنید یعنی مصرفگرایی باید ترویج شود.

ادامه دارد...

جمعه 11/2/1388 - 10:31 - 0 تشکر 109718

فقط

                 احمدی نژاد

 

                             /کجايند ان مردان بي ادعا/

دوشنبه 14/2/1388 - 8:42 - 0 تشکر 110300

برای تخریب دولت نهم روزانه 290 وبلاگ راه‌اندازی می‌شود

عبدالرضا داوری گفت: بر اساس پژوهشهای انجام شده، مخالفان دولت نهم برای دروغ پردازی و سیاه‌نمایی عملكرد دولت، به طور متوسط روزانه 290 وبلاگ با محتوای مشترك در فضای سایبر ایجاد می‌كنند.

عبدالرضا داوری پژوهشگر در گفتگو با فارس، گفت: یك مركز فرماندهی واحد كه خود را "جنبش وبلاگی حامیان یكی از كاندیداهای ریاست جمهوری " نامیده است مدیریت پروژه تخریب سایبری دولت نهم را برعهده دارد.

وی افزود: بررسی عملكرد این مركز نشان می‌دهد كه از ابتدای فروردین 88 روزانه 290 وبلاگ (هر 5 دقیقه یك وبلاگ) به ظاهر شخصی راه اندازی شده است اما مرور مطالب این وبلاگها حاكی از آن است كه 98 درصد مطالب آنان مشترك و از یك كانون واحد تغذیه می شود.

داوری ادامه داد: آرشیو تمامی این وبلاگها صرفا فروردین 88 را نشان میدهد كه این موضوع حاكی از آن است كه وبلاگهای مذكور پس از فروردین 88 را اندازی شده اند.

مدیركل پژوهش ایرنا تصریح كرد: در عین حال طراحی مشترك قالب و فرم این وبلاگها نشانگر آن است كه ایجاد این وبلاگها با عجله كامل صورت می گیرد و طراحان این وبلاگهای زنجیره ای از فرصت كافی برای تغییر در فرم وبلاگها برخوردار نیستند.

داوری تاكید كرد: در انتخاب اسامی وبلاگهای زنجیره ای تلاش می شود تا مسائل قومیتی و منطقه ای و نیز مسائل مربوط به زنان و جوانان مورد توجه قرار گیرد.

این پژوهشگر افزود: 86 درصد از محتوای وبلاگهای زنجیره ای به انتشار گزارش های تخریبی علیه دولت نهم اختصاص دارد و مابقی مطالب نیز به تبلیغ دیدگاههای كاندیدای مورد نظرشان اختصاص یافته است.

عبدالرضا داوری اظهار داشت: از آنجا كه راه اندازی این حجم عظیم از وبلاگهای زنجیره ای توسط یك گروه 7 الی 10نفری صورت می گیرد، وبلاگهای مذكور عمدتا فاقد اسم و عنوان و عكس و حتی ایمیل صاحب وبلاگ بوده و غالبا با اسامی مستعار ایجاد شده اند.

مدیركل پژوهش ایرنا خاطرنشان كرد: با توجه به روند كنونی ، پیش بینی می شود تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در 22 خرداد 88 ، حدود 30000 وبلاگ زنجیره ای علیه دولت نهم از سوی این كانون تخریبی راه اندازی شود كه این موضوع از یك جنگ سایبری تمام عیار علیه دولت نهم حكایت دارد.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 14/2/1388 - 8:43 - 0 تشکر 110301

40 هزار مورد تخریب رسانه ای علیه احمدی نژاد

یك كارشناس خبری گفت: تخریب رسانه ای علیه احمدی نژاد در چهار سال این دولت 40 هزار و 930 مورد بوده است كه این موضوع مظلومیت دولت نهم را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس ، سید‌حسین علوی جمعه شب در همایش انتخاب اصلح و شاخص‌های اصولگرایی كه از سوی حامیان دولت نهم در مسجد ولی عصر(عج) تنكابن برگزار شد، افزود: آیا اصلاح‌طلبان واقعا اصلاح‌طلب هستند كه با نگاهی كوتاه به گذشته متوجه می‌شویم آنان چه عملكردی داشتند.

وی ادامه داد: در نشریات زنجیره‌ای‌ كه در حال حاضر مسئولان آن در رادیو آمریكا و تلویزیونی استكبار جهانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی صحبت می‌كنند، متوجه می‌شوید كه آنها به این نظام و مردم چه خیانتی كردند.

علوی اظهار داشت: آنها مشكلات فرهنگی كشور را آزاد نبودن موسیقی، رقص و ماهواره عنوان كردند.

وی تصریح كرد: امروز به بركت اقتدار، پایداری و بی‌توجهی به آمریكا توانستیم به دستاوردهای بزرگی در بخش‌های مختلف دست یابیم و استقلال اقتصادی نسبت به دولت‌های دیگر در دولت نهم بیشتر مشاهده شده است.

علوی تصریح كرد: در بررسی‌هایی كه به عمل آمد، میزان تخریب در هشت سال دولت هاشمی چهار مورد بود كه منجر به تعطیلی دو نشریه شد و در هشت سال دولت خاتمی نیز هشت مورد بود سه نشریه تعطیل شد و در چهار سال دولت احمدی‌نژاد 4 هزار و 930 مورد بوده است كه اخیرا نیز روزنامه اعتماد ملی كاریكاتور احمدی‌نژاد را به چاپ رسانده است كه این مظلومیت دولت نهم را نشان می‌دهد.

یك كارشناس در ادامه به خدمات دولت نهم و سیاست‌های داخلی و خارجی و پیشرفت‌های علمی، هنری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دولت احمدی‌نژاد پرداخت.

وی در پایان گفت: اصلاحات باید جهت‌گیری اصلاح به سوی اصول باشد و اگر اصلاح‌طلب حقیقی و درست باشیم، باید به سوی حق برویم و در مسیر آرمان‌های شهدا و حضرت امام(ره) حركت كنیم.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 14/2/1388 - 8:45 - 0 تشکر 110302

اجیر تیم190 نفره طنزپرداز برای تخریب دولت نهم

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به تخریب‌های گسترده علیه دولت نهم گفت: اخیرا تیم 190 نفره طنزپردازی برای تولید اس ام اس و مسائل طنزی علیه دولت اجیر شده است.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام ذوالنور جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران عصر روز گذشته در همایش تحلیل سیاسی و انتخابات ریاست جمهوری دهم كه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار ‌شد، گفت: برای بررسی دولت‌های پس از انقلاب باید گفت كه در خصوص دوران دولت موقت حرف خاصی وجود ندارد، چرا كه در این دولت با گذر زمان كم و لیبرال‌ها، سكولارها و لائیك‌ها حاكم بودند.

وی افزود: این افراد مبانی حكومت دینی را قبول نداشتند و همان كسانی بودند كه در جریان رفراندوم قانون اساسی مفاهیمی چون جمهوری دمكراتیك و ... را مطرح می‌كردند، به خاطر مدت زمان كم این دولت حرف خاص دیگری در این باره وجود ندارد.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه همچنین در خصوص دولت بنی‌صدر گفت: دولت وی نیز با توجه به شرایط كشور قابل مقایسه با وضع امروزی نیست، عملكرد بنی‌صدر روشن است و كسی در زمان حاضر وجود ندارد كه بخواهد از وی دفاع كند.

ذوالنور با بیان اینكه در آن زمان دینداران از دولت ناراحت بودند و در همان حال امام حمایت عمومی از دولت را پیش گرفته بودند گفت: یك زمانی بود كه امام تذكراتی را می‌دادند، مثلا وقتی بنی‌صدر درباره تخصص‌گرایی حرف می‌زد امام عقل و مكتب‌محوری شهید رجایی را مطرح می‌كرد.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشی از امام خمینی(ره) در خصوص حادثه سقوط هلی‌كوپتر بنی‌صدر مبنی بر اینكه حفظ جان رئیس جمهور از الطاف خداوند بود اظهار داشت: اگر بنی‌صدر در آن حادثه كشته می‌شد راهش به عنوان یك شهید تثبیت می‌شد، تبلیغات در زمان حاضر می‌تواند یك فردی را كه در دادگاه به جرم اتلاف بیت‌المال محاكمه می‌شود به عنوان امیركبیر معرفی كند.

ذوالنور ادامه داد: اگر اتفاقی برای بنی‌صدر می‌افتاد با تبلیغات وی را قهرمان نشان می‌دادند ولی خروج مفتضحانه بنی‌صدر موجب شد وی در كشور مدافعی نداشته باشد و كسانی كه قبل از این از او حمایت می‌كردند شرمنده شوند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه با اشاره به نقل قولی از آیت‌الله فاضل لنكرانی در خصوص اینكه ایشان شكایت بنی صدر را به محضر امام خمینی‌(ره) برده بودند گفت: امام در آن دیدار به آیت‌الله فاضل می‌فرمایند اگر بنده با بنی‌صدر برخورد كنم می‌گویند كه نگذاشتند منتخب ما كار كند ولی اگر مردم خودشان بفهمند، بنی‌صدر را پایین می‌كشند.

وی در ادامه با اشاره به مواضع رهبری در خصوص حمایت عام از دولت‌ها گفت: همانطور كه بعضی‌ها با جملات امام گزینشی برخورد می‌كنند و تنها قسمتی از فرمایش ایشان در خصوص اینكه میزان رای ملت است را معرفی می‌كنند و به آن قسمت از حرف امام كه فرمودند اگر مسئولی حكم تنفیض ولی فقیه را در حكمش نداشته است طاغوت است اشاره نمی‌كنند این حمایت عام را نیز بد معرفی می‌كنند.

ذوالنور با اشاره به اینكه حمایت رهبر معظم انقلاب از دولت فعلی به استناد سخنان خودشان یك حمایت ویژه است گفت: هیچكس نمی‌تواند بگوید حمایت امام خمینی(ره) از رجایی یك حالت عادی است، امروز نیز در دولت فعلی مقام معظم رهبری در موارد متعدد عنوان حمایت ویژه را استفاده كرده است.

وی افزود: وقتی پس از دور دوم، آقای خاتمی جمعی خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودند، در آن جمع آقای جهانگیری وزیر دولت وقت نیز حضور داشت كه رهبری فرمودند من از مجلس به خاطر رای بالا و قاطع به وزرا تشكر می‌كنم و بعد توضیح دادند كه این تشكر به معنای رضایت از انتخاب‌ها نیست بلكه به این جهت است كه با این رای قاطع امكان فعالیت مثبت دولت بیشتر است.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در یكی از سخنرانی‌هایشان در خصوص اینكه بنده با خانواده خود صحبت می‌كردم و می‌گفتم اگر حتی احمدی‌نژاد رای نیاورد بخاطر اینكه نگذاشت شعار عدالت‌ فراموش شود كار مثبتی انجام داده است اظهار داشت: تاكید رهبری بر در میان گذاشتن این جمله به خانواده خود نشان می‌دهد كه بحث عدالت گستری به عنوان جوهره اصلی انقلاب در مقام دغدغه زندگی شخصی ایشان نیز وجود دارد.

وی با بیان اینكه خاطره شیرین مردم از دوران كوتاه شهید رجایی به دلیل مكتب محوری و ولایت‌مداری وی است گفت: هر آن چه كه ذایقه مردم از دوران كوتاه شهید رجایی را شیرین می‌كند به این حفظ ساده‌زیستی، تبین و مردمی بودن وی برمی‌گردد.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه با اشاره به دوران پس از شهید رجایی و حضور 8 ساله مقام معظم رهبری به عنوان رئیس جمهوری و میرحسین موسوی بعنوان نخست‌وزیر گفت: در آن دوران بحث اختلاف بین رئیس جمهور و نخست‌وزیر مطرح بود چرا كه مشكل قانونی در این زمینه وجود داشت و بعد از آن نیز با تغییر قانون اختیارات رئیس جمهور افزایش پیدا كرد، در چنین فضایی كه كشور حالت خاصی داشت دو تفكر حاكم بود، اول كسانی در جامعه مدرسین در بحث مالكیت خصوصی در اسلام تاكید می‌كردند و تفكر دوم با اشاره به زمان جنگ به سیستم كوپنی مانند كشورهای سوسیالیستی اعتقاد داشتند.

وی افزود: امام خمینی(ره) نه به خاطر درستی تفكر دوم بلكه به خاطر شرایط كشور تشخیص دادند كه آن تفكری كه مسئولیت كشور را بر عهده داشت كار را انجام داد، مقام معظم رهبری با وجود اختلافات موجود بعد از تاكید امام خمینی‌(ره) مبنی بر ادامه كار در یك اقدام ولایتمدارانه موجب بروز اختلافات نمی‌شدند.

ذوالنور به ماجرای استعفای نخست‌وزیر وقت اشاره كرد و گفت: بعد از آن ماجرا امام فرمودند اینكه در زمان رای و وقتی كه مردم بچه‌هایشان را روی آتش می‌ فرستند این چه كاری است كه صورت می‌گیرد. اگر شما می‌خواستید استعفا بدهید قبل از آن موضوع را با من در میان می‌گذاشتید و جالب است كه امام آن استعفا را در راستای اهداف دشمن تعبیر كردند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به سخنی از امام خمینی‌ (ره) خطاب به نخست‌وزیر وقت مبنی بر اینكه اگر برنگردید شما را به مردم معرفی می‌كنم و اگر خدمات گذشته نبود شما را دادگاهی می‌كردم گفت: اما رهبری در آن زمان به عنوان رئیس جمهور در خط امام حركت كردند تا اینكه به دوران سازندگی رسیدیم، در این دوران از یك طرف جنگ تمام شد و آن عواملی كه می‌توانست روحیه معنوی را در جامعه حفظ كند از بین رفت، از سوی دیگر بحث سازندگی و رونق اقتصادی به بحث اول تبدیل گشت.

ذوالنور ادامه داد: در چنین شرایطی ضرورت توجه به معنویت به مراتب بیشتر از زمان جنگ بود چرا كه برخلاف زمان جنگ دیگر شرایط معنوی برای جامعه مهیا نبود اما در آن زمان دولتمردان برخلاف توصیه‌های رهبری مدل سرمایه‌داری‌ غربی را در كشور پیاده كردند،‌ این به آن معنا نیست كه خدمات گذشته را زیر سئوال ببریم چرا كه خدمات پس از انقلاب آنقدر زیاد بوده است كه زبان از گفتن همه آنها قاصر است.

وی ادامه داد: امروز نمی‌خواهیم دولت‌ها را با كسی غیر خودمان مقایسه كنیم بلكه یك آسیب‌شناسی درونی است، در این 30 ساله كارهای بزرگی همچون ساخت سدها، شبكه‌های جاده‌ای، شبكه‌های ارتباطی، مراكز درمانی و مراكز آموزش عالی و علمی زیادی ساخته شده است و حتما كسانی كه در این راستا زحمت كشیده‌اند اجرشان را می‌گیرند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینكه اما رشد در یك زمینه كافی نیست و باید دید تا چه حدی در راستای اهداف انقلاب حركت كرده‌ایم اظهار داشت: اگر در بعد معنوی زمان سازندگی فرهنگ اشرافی‌گری بر فرهنگ كشور غلبه كرد بطوریكه عده‌ای دلسوزند به رئیس جمهور وقت گلایه می‌كردند تا ایشان مسئولیت فرهنگی كشور را به عهده نمی‌گرفتند قابل پذیرش نیست.
وی در ادامه با بیان اینكه نوع نگرش در دولت سازندگی موجب شد فضا برای پیدایش جریان دوم خرداد آماده شود گفت: آقایانی كه روی كار آمدند پروژه پارس جنوبی كار چشمگیری نداشتند هیچوقت دیده نشده كه یك طرح مدون اقتصادی قابل توجه از سوی آن دولت ارائه شود چرا كه بر خلاف دولت آقای هاشمی در دولت آقای خاتمی محوریت با توسعه سیاسی بود.
ذوالنور افزود: اینكه بیان می شود ما در دولت اصلاحات پول زیادی در صندوق ارزی جمع كردیم هنر نیست چرا كه وقتی كاری انجام نمی‌شد خب معلوم است كه پول ها در صندوق می‌ماند و جالب است می‌گویند افزایش تورم كم بوده ما این را قبول داریم اما وقتی در دوران جنگ تنها برای تامین جنگ و سیر كردن مردم پول خرج می‌كردیم بدیهی است كه تورمی ایجاد نمی‌شد.
جانشین مقام ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه با بیان اینكه خصوصی سازی، حذف یارانه‌ها مسكن ارزان و از این دستگاه‌ها موجب ایجاد تورم می‌شود گفت: عواملی همچون تورم جهانی كه امسال همه افراد با چشم دیدند به طوری كه آقای ابوترابی به نقل از نخست وزیر كره می‌گفت: نرخ مسكن در این كشور در یك سال اخیر 5 برابر شده است یكی از عوامل مهم تورم در كشور است، همچنین جالب است برخی افراد پایین آمدن قیمت ها در زمان فعلی به پایین آمدن تورم در جهان مرتبط می‌كنند.

ذوالنور افزایش قیمت نفت را یكی از عوامل مهم تورم در كشور عنوان كرد و گفت: از سال 86 تا اوائل سال 87 به مدت یازده ماه میزان درآمد كشورهای وارد كننده نفت در اوج قیمت این ماده دو نیم برابر صادر كننده های آن بوده و ما اعتقاد داریم یكی از تاثیر گذار ترین عوامل تورم افزایش قیمت نفت بود.

وی با اشاره به اینكه در دولت آقای خاتمی تنها 43 هزار مسكن ساخته شد گفت: دردولت فعلی یك و میلیون و دویست هزار مسكن به دست گرفته شده به طوری كه ثمرات آن در زمان نزدیك قابل مشاهد نیست، همچنین 3 قطعنامه پیاپی علیه ماه توسط شورای امنیت سازمان ملل صادر شده است تاثیر زیادی در گرانی‌ها در كشور داشته است. البته ما می‌توانستیم همه چیزمان را بدهیم و تحریم نشویم.

ذوالنور وضعیت اقتصادی فعلی كشور را غیر قابل مقایسه با سالهای گذشته عنوان كرد و افزود: این دولت شبانه روز كار می‌كند و آن تعبیر رهبری در خصوص دولت كار در این زمینه موجود است و نظر سنجی‌ها در خصوص انتخابات ریاست جمهوری كه رای بالای دولت فعلی در نقاط محروم را نشان می دهد ثابت كننده این مسئله است كه مناطق زیادی از كشور طعم خدمات دولت را كشیده‌اند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاهان پاسداران در ادامه با اشاره به اصل احیای عزت ملی در سیاست خارجی گفت: وقتی كسانی بودند كه از ارائه و عرضه آرمان های امام و انقلاب در مجامع شرم داشتند چطور می‌توان آن را با زمان فعلی مقایسه كرد.

وی به مصاحبه كریستین امان پور با سید محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری وی اشاره كرد و گفت: ایشان در آنجا با زیركی خبرنگاران سی ان ان به مدیحه سرایی مردم آمریكا پرداختند و تا آنجا پیش رفتن كه آبراهم لینكلن را شهید اعلام كردند اما در این سو رئیس جمهوری وجود دارد كه با وجود تبلیغات گسترده قبل با دانشجویان آمریكایی از موضع عزت سخن می‌گوید.

وی افزود: رئیس دانشگاه كلمبیا با همكاری سازمان سیا صحنه را آماده كرده بودند تا دانشگاه كلمبیا را به صحنه شكست جمهوری اسلامی تبدیل كنند. اما صلابت، طمأنینه و تكیه بر اصول آقای احمدی‌نژاد موجب شد غربی‌ها اذعان كنند تبلیغات گسترده خودشان و بیننده 500 میلیون این بنده به نفع جمهوری اسلامی شد.

ذوالنور به تبلیغات منفی برخی جریان های سیاسی در خصوص پیروزی رئیس جمهور در اجلاس ضد نژاد پرستی ژنو گفت: الان نیز برخی تلاش می كنند شیرینی آن پیروزی را به كام مردم تلخ كنند و شكست غرب را پیروزی آنها معرفی كنند، ما چطور می‌توانستیم پوشالی بودن شعار آمریكا و اروپا را در خصوص آزادی به همه جهان نشان دهیم. در ژنو ثابت شد جامعه جهانی نه تنها علیه ما نیست بلكه با ما است و امریكا و اروپا تنها مانده اند.

انشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در خصوص بحث انرژی هسته ای نیز با یاد آوری حضور 3 وزیر اروپایی در كشور گفت: هیچ كس فراموش نمی‌كند كه در آن زمان آنها با چه وضعی به ایران آمدند واین لكه ننگ بر پیشانی ما را بر جای گذاشتند. نسل آینده دوران سیاه بعضی ها را در مجلس ششم و حاكمیت دولت شان را خواهد شناخت.
ذوالنور با تشریح خاصیت پذیرش پروتكل الحاقی برای كشور گفت: آنها می‌خواستند ضعف های نظارتی ام پی تی را با پروتكل الحاقی پوشش دهند و جاسوس های آمریكایی در لباس بازرسان آژانس به میزان واقعی توانمندی های نظامی كشور پی ببرند كار مجلس ششم این بود كه آب در آسیاب دشمن بریزند، من اعتقاد دارم اگر دولت اصلاحات ادامه پیدا می‌كرد تمام اهداف غرب در خصوص عدم دستیابی ایران به انرژی هسته ای تحقق می‌یافت.

وی با اشاره به نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبر انقلاب منبی بر نوشیدن جام زهر اظهار داشت اما وقتی آقای احمدی نژاد بر سر كار آمد فرمان اتومبیل هسته‌ای را از جا كند و به بیرون انداخت و غربی ها مجبور شدند مسیر را عوض كنند تا كه امروز با تكیه بر شجاعت و ایستادگی رئیس جمهور به چرخه كامل سوخت هسته ای دست یافت.
ذوالنور با بیان اینكه امروز تمام حلقه های سوخت هسته ای را در اختیار داریم گفت: این اتفاقات توسط دولت اصولگرا روی داد و اگر هر كشوری مانند روسیه نخواهد مانند قدیم همكاری كند ایران نیازی به همكاری آنها ندارد. به طوری كه ما امروز با تكیه بر آرمان گرایی و روحیه اصولگرایی روی پای خودمان ایستاده ایم .

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تاكید كرد: با روحیه مرعوب و مجذوب غروب نمی شود این كارها را انجام داد یقین داشته باشید اگر 2 خرداد بود نه جنگ 33 روزه حزب الله به پیروزی ختم می شد و مقاومت چشم گیر 22 روزه روی می داد.

وی گفت: كارهای صورت گرفته در دولت فعلی با 16 سال قبل از آن قابل مقایسه نیست تنها به عنوان نمونه بودجه مساجد نسبت به چهار سال گذشته از 2 میلیارد تومان به 17 میلیارد تومان افزایش پیدا كرده است. البته ادعا نداریم تمامی كارهای لازم صورت گرفته اما امروز دیگر بین سه قوه روحیه تقابل وجود ندارد و دیگر كانون فساد در درون دولت نیست.
ذوالنور افزود: روزگاری اصغر زاده می‌گفت: منظور جامعه مدنی خاتمی این است اگر مردم خواستند علیه خدا نیز شعار دهند در صورت داشتن مجوز وزارت كشور می‌توانند این كار را انجام دهند. امروز دیگر كار به جایی رسیده عوامل فتنه در گذشته برای ایجاد تقابل بین دولت و مرجعیت به تحریك آنها می‌پردازند.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به تخریب های گسترده علیه دولت نهم گفت: گروه 190 نفری طنز پرداز مامور شدند تا با دریافت پول های كلان علیه دولت سیاه نمایی كنند.

وی همچنین به ماجرای آتش زدن حوزه علمیه ایلام به مناسبت پیروزی مجدد آقای خاتمی در دور دوم ریاست جمهوری اشاره كرد و گفت: پس از آن ماجرا آقای خاتمی در سخنرانی گفتند شورای نگهبان بد عمل كرد و با احساسات مردم بازی شد در حالی كه ایشان قبل از این در واكنش به درس قصاص آیت الله مصباح یزدی گفته بودند كه بعضی‌ها خشونت را تئوریزه می كنند!
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به ماجرای 18 تیر گفت: در آن زمان به هفت دختر جوان در خیابان انقلاب به طرز فجیعی جسارت شد و در پشت مسجد دانشگاه تهران اتاق فرمانده ای تهیه كرده بودند و در آنجا هر كس كه چهره حزبی اللهی داشت مورد تهاجم قرار می گیرد و بعد از ضرب و شتم، تحویل وزارت كشور می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر برخی شبهات مطرح شده مبنی بر دخالت سپاه در سیاست، با بیان اینكه آنچه سپاه از آن منع شده حمایت از حزب یا جریان‌های سیاسی است، گفت: ما تنها مبانی را مطرح كرده و از اصول انقلاب و آرمان‌های امام و انقلاب و رهبری سخن می‌گوییم و قصد حمایت از حزب یا گروه خاصی را نداریم، حال وقتی مصداق‌های زیرپاگذاشتن اصول انقلاب و آرمان‌های امام را بدون ذاكر اشخاص بیان می‌كنیم و مردم خودشان مصداق‌ها را می‌یابند، آن دیگر تقصیر ما نیست.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 14/2/1388 - 8:45 - 0 تشکر 110303

مقایسه آماری 3 سال بی‌بندوباری سیاسی علیه دولت
۱۶۸۹ توهین مستقیم، ‪ ۳۹۶۸۲‬مورد سیاه‌نمایی

مدیركل پژوهش خبرگزاری جمهوری اسلامی در پاسخ به این پرسش آیا دولت نهم تخریب می‌شود یا نه؟ اظهار داشت: براساس كار پژوهشی كه طی ماه‌های اخیر انجام داده‌ایم مشخص شد در سه سال فعالیت دولت نهم ‪ ۳۹۶۸۲‬مورد سیاه نمایی درفضای رسانه‌ای و تبلیغاتی كشورعلیه دولت نهم انجام شده است.

به گزارش رجانیوز به نقل از ایرنا،در نشست جنگ روانی علیه دولت اسلامی كه از سوی بسیج اساتید دانشكده خبر درمحل این دانشكده با حضور دکتر عبدالرضا داوری مدیرکل پژوهشی ایرنا، حمیدرضا مقدم فر مدیرعامل خبرگزاری فارس و دکتر روح الله احمدزاده رئیس دانشکده خبر برگزار شد، داوری به موضوع جامعه شناسی تخریب دولت نهم پرداخت و گفت: در 3 سال فعالیت دولت نهم ‪ ۱۶۸۹‬مورد توهین مستقیم به رییس جمهوری در فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی صورت گرفته است.

وی با مقایسه رفتاری كه با دولت نهم صورت گرفته و رفتاری كه با دولت‌های گذشته انجام شده است، اظهار داشت: ما در این پژوهش توهین مستقیم به رییس جمهور و سیاه نمایی عملكرد دولت بر اساس تعریف مقام معظم رهبری یعنی انكار امتیازات و برجسته كردن ضعف‌ها و اشكالات را بررسی كرده ایم.

مدیركل پژوهش ایرنا افزود: دردولت آقای هاشمی رفسنجانی یعنی از سال ‪۱۳۶۸‬ تا سال ‪ ۱۳۷۶‬هیچ موردی از توهین مستقیم به رییس جمهور درمطبوعات آن زمان نیافتیم و تنها ‪ ۱۸۹‬مورد سیاه نمایی مشاهده شد.

وی به دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی اشاره و خاطرنشان كرد: طی سال‌های ‪ ۱۳۷۶‬تا ‪ ۱۳۸۴‬پنج مورد توهین مستقیم به رییس جمهوری و ‪ ۵۴۳‬مورد سیاه نمایی علیه دولت دیده شد.

وی گفت: درحالی كه سیاه نمایی در دولت‌های سازندگی و اصلاحات به بیش از ‪ ۵۰۰‬مورد می‌رسد در سه سال فعالیت دولت نهم بیش از ‪۳۹‬هزار مورد سیاه نمایی علیه این دولت انجام شده است.

وی درتبیین شواهد این موضوع كه جریان نقد دولت نهم به جریان تخریب تغییر شكل داده است به نگرانی مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: ایشان در دوم شهریورماه امسال در دیدار با هیات دولت تاكید كردند دو جریان داخلی و خارجی علیه دولت وجود دارد.

داوری اظهار داشت: آخرین هشدار مقام معظم رهبری نیز ‪ ۱۵‬آبان ماه امسال در دیدار با كارگزاران حج ابراز شد كه نسبت به فضای بی‌بندوباری در حرف زدن و اظهارنظر علیه دولت ابراز نگرانی و اعتراض كردند.

وی با اشاره به اینكه دولت نهم دچار بایكوت خبری است، اظهار داشت: بدیهی است دولتی كه دولت اقدام و كار لقب می‌گیرد اشتباه هم دارد. اما مساله این است كه اشكالات بزرگنمایی نشود و دوم اینكه امتیازات هم در كنار اشكالات دیده شود.

وی در ادامه سخنانش به مقایسه انعكاس اخبار در خبرگزاری ایسنا طی شش ماهه اول امسال پرداخت و گفت: در این مدت اخبار مربوط به آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی، قالیباف، كروبی و احمدی نژاد به ترتیب ‪۱۵/۵،۲۱/۳،۲۲/۵‬، ‪ ۱۴/۹‬و ‪ ۱۲/۵‬درصد بوده است.

وی گفت: در حالی كه كوچكترین موارد مربوط به آقایان هاشمی، خاتمی و كروبی به این شكل منعكس می‌شود اما اخبار مربوط به آقای احمدی نژاد به عنوان رییس جمهور و شخص اول اجرایی كشور در این حد پوشش داده می‌شود.

وی در همین زمینه به افتتاح پل میانگذر دریاچه ارومیه به عنوان بزرگترین پروژه پل‌سازی خاورمیانه در روز گذشته اشاره كرد و گفت: روزنامه‌های كارگزاران، اعتمادملی و اعتماد حتی خبر افتتاح این پل را منتشر نكردند.

وی این پرسش را مطرح كرد كه آیا این رویه انكار نقاط قوت دولت و نبود توجه به اطلاع رسانی نیست؟

مدیركل پژوهش خبرگزاری جمهوری اسلامی با طرح این پرسش كه چرا دولت نهم با این حجم وسیع در داخل و خارج تخریب می‌شود، ساختار دولت در ایران را مرور كرد و گفت: از سال ‪ ۱۳۶۸‬شبكه‌های اقتصادی و نفتی و ارتباطات بین نیروهای بروكراتیك شكل می‌گیرد و تا اینكه مردم در سال ‪ ۱۳۷۶‬با انتخاب آقای خاتمی تصور می‌كردند این شبكه‌ها كنار گذاشته می‌شود.

وی تصریح كرد: خاتمی نه تنها این شبكه‌ها را كنار نمی‌گذارد بلكه زمینه های تئوریك آنها را نیز ایجاد می‌كند.

داوری گفت: سال ‪ ۱۳۸۴‬كسی در راس كار قرار می‌گیرد كه این مجموعه را می شناخت لذا این شبكه و بازی را به هم ریخت اما چون این شبكه فعال بود و بخشی از آن اتصالات خارجی دارند در فضای رسانه‌ای اهرم‌های فشار را علیه دولت اعمال می‌كند.

وی انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان یك مركز انحصاری را درهمین راستا ارزیابی كرد و گفت: این دو اقدام به شدت به این شبكه لطمه زد.

وی تصریح كرد: دولت آقایان هاشمی و خاتمی به شدت در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی و سیاسی در فضای جهانی میل به ادغام داشتند و احمدی نژاد در برابر این میل به ادغام مقاومت كرد.

وی با اشاره به فرازهایی از كتاب مبانی نظری برنامه چهارم توسعه مبنی بر اینكه ایران در جهان نقش متوسط دارد و باید ذیل نظام سلطه عمل كند اظهار داشت: عباراتی در این كتاب آمده است كه سكولارترین روشنفكرها حداقل به این صراحت آنها نگفته اند.

مدیركل پژوهش ایرنا خاطرنشان كرد: اگر امروز احمدی نژاد را تخریب می‌كنند برای این است كه شبكه نفتی را كنار گذاشت و به هم ریخت و جلوی ادغام ایران در نظام سلطه را گرفت.

وی با اشاره به اینكه تصویب‌ها در سال‌های ‪ ۱۳۷۸‬و ‪ ۱۳۷۹‬در فضای رسانه ای نسبت به مقام معظم رهبری صورت می‌گرفت اظهار داشت: امروز سیبل تخریب ها به سمت احمدی نژاد رفته و این قابل تأمل است.

وی دولت نهم را به مفهوم دقیق كلمه دولت ملی برشمرد كه بر منافع ملی ایستاده است.

وی افزود: بخشی از رسانه‌ها منافعشان در زمین زدن دولت نهم است و اصلاح پذیر نیستند لذا انتظار ما از رسانه‌های اصولگراست تا به یك جمع بندی و استراتژی مشخص در خصوص اطلاع رسانی و نقد برسند.

رییس دانشكده خبر: حجم عملیاتی دشمن پس از دولت نهم ده برابر شده است

رییس دانشكده خبر با اشاره به جنگ نرم دشمن گفت: حجم عملیات روانی دشمن پس از روی كار آمدن دولت نهم حدود ‪ ۱۰‬برابر شده است.

همچنین در این نشست، دكتر روح الله احمدزاده كرمانی گفت: حجم عملیات روانی در مقیاس بین‌المللی حكایت از تغییراتی داشت كه پس از سوم تیر ‪۱۳۸۴‬در مناسبات حكمرانی در ایران در حال به وقوع پیوستن بود.

وی با اشاره به اینكه درهم تنیدگی كانون‌های قدرت و ثروت مفاسدی را ایجاد می‌كند گفت: دولت نهم این كانون‌های تجمیع شده مقابله كرد.

رییس دانشكده خبر بازخوانی ادبیات انقلاب و امام را از دیگر ویژگی‌های دولت نهم و نگرانی تخریبگران عنوان كرد و گفت: بدیهی است كه در پی پافشاری دولت نهم بر مقوله استكبارستیزی و عدم وادادگی به نظام سلطه جریان خزنده‌ای علیه دولت به رسانه‌ها نفوذ كند.

احمدزاده با بیان اینكه بی‌بند و باری رسانه‌ای از سوی مقام معظم رهبری در سال جاری و شارلاتانیزم مطبوعاتی در فضای گفتمان اصلاحات از سوی ایشان مطرح شد اظهار داشت: به رغم تحول گفتمانی جبهه روانی دشمن توانسته است كارویژه‌های خود را محقق كند و در مقیاس خود موفق عمل كرده است.

وی كارویژه شارلاتانیزم مطبوعاتی را آنارشیسم سیاسی عنوان كرد و گفت: نمونه آن تحصن در مجلس ششم و استعفای دسته جمعی مدیران بود كه مختصات حكومتی و انقلابی را نشانه گرفت.

وی تصریح كرد: اگر فضاسازی عملیات روانی رسانه‌های وقت نبود جسارت تحصن در مردمی‌ترین نهاد نظام شكل نمی‌گرفت.

رییس دانشكده خبر كارویژه تاكتیك بی‌بند و باری رسانه‌ای را آنومی اجتماعی برشمرد و گفت: در این كارویژه آنقدر ناامیدی و تضعیف اجتماعی صورت می‌گیرد كه سبب سلب اعتماد عمومی به ساختار حكومتی می‌شود.

وی تصریح كرد: تاكتیك بی‌بند و باری رسانه‌ای و مطبوعاتی به شكل آرام و خزنده به سمت از بین بردن سرمایه اجتماعی، اعتماد عمومی، امید به آینده و وحدت شكل می‌گیرد و پیش می‌رود.

احمدزاده تاكید كرد: برای مفهوم شناسی بی‌بند و باری مطبوعاتی باید مرز انتخاب و تخریب بی‌بند و باری و اطلاع رسانی و شارلاتانیزم و جریان‌سازی خبری تبیین شود.

وی افزود: گاهی بی‌بند و باری رسانه‌ای در فضای در یك خلاء اطلاعاتی صورت می گیرد و لذا باید در این بخش كار اثباتی انجام شود.

مقدم فر: رسانه‌هایی كه غیرمستقیم ازدولت بودجه می‌گیرند دولت را می‌زنند

مدیرعامل خبرگزاری فارس درخصوص رویكرد مصداقی به بی‌بندوباری رسانه ای نگاه كلام مقام معظم رهبری را ناظر به دولت دانست و گفت: حتی برخی رسانه ها كه به طورغیرمستقیم از دولت بودجه می‌گیرند بیشترین توان خود را برای زدن این دولت به كارمی بندند.

حمیدرضا مقدم فر نیز در این نشست اظهار داشت:امروز شرایط به گونه‌ای است كه عده‌ای خدمتگزار در حال تلاش هستند و سعی می‌كنند گذشته‌ها را جبران كنند اما به گونه‌ای دیگر معرفی می‌شوند.

مدیرعامل خبرگزاری فارس تصریح كرد: امروز در فضای روانی و تبلیغی كشور به گونه‌ای عمل می‌شود كه مردم دچار تردید و ذهن آنان مشوش می‌شود.

وی با مقایسه نگاه تهدید محور به ادوار قبل، اظهار داشت: تهدید پس از دفاع مقدس از جنس نرم بوده است.

وی افزود: تهدید نرم در دولت سازندگی با شبیخون فرهنگی رقم خورد و از آنجا شروع شد و در دولت اصلاحات با استحاله و فروپاشی از درون ادامه یافت.

وی تصریح كرد: جنس تهدید نرم در دولت نهم برمبنای ناكارآمد نشان دادن دولت جریان اصولگرایی و رویگردانی مردم از جریان پاك اصولگرایی است.

مدرس دانشكده خبر اظهار داشت: اگر بپذیریم جنس تهدید در دولت نهم ناكارآمد نشان دادن دولت و رویگردانی مردم نسبت به جریان اصولگرا بوده است باید به دنبال تاكتیك‌ها و تكنیك‌ها در این زمینه باشیم.

وی ایجاد بدبینی نسبت به مسئولان ایجاد و تشدید اختلاف بین اصولگرایان دولت و مجلس و جریان‌های سیاسی بزرگنمایی و سیاهنمایی مشكلات كشور و ایجاد یاس و ناامیدی برای حل مشكلات را از جمله این روش‌ها برشمرد.

مقدم فر روش دیگر را اختلاف حق و باطل عنوان كرد و افزود: وقتی فضا غبارآلود و تیره و تار شود مردم دچار تردید می‌شوند و با خود می‌گویند حق با كدام جریان سیاسی است.

وی نسبت به آثار وعوارض خطرناك بی‌بند و باری رسانه‌ای و شارلاتانیزم مطبوعاتی كه از سوی مقام معظم رهبری عنوان شده است هشدار داد و گفت: این موارد به مسیری كه دشمن طی می‌كند كمك خواهد كرد.

وی گفت: تنها بحث دولت نهم مطرح نیست این موارد برای دولت‌های آینده نیز مصداق دارد.

وی دربخش دیگری ازسخنانش به تبیین بی‌بند و باری رسانه‌ای و شارلاتانیزم مطبوعاتی درحوزه اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای پرداخت و گفت: اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای در نظام جمهوری اسلامی كه تكیه گاه آنها معارف دین اسلام است باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و این اخلاق فراتر از قانون است.

وی به مسئولیت پذیری اجتماعی اشاره كرد و گفت: دانستن حق مردم است اما تبصره دارد. رسانه‌های ما نمی‌توانند همه چیز را به مردم بگویند زیرا مواردی به حق جذاب و پرمخاطب وجود دارد اما به وحدت و انسجام اجتماعی لطمه می‌زند.

وی بر لزوم امانتداری درگفتار و نوشتار تاكید كرد و گفت: گاهی جابه جایی عناصر خبر اشكال ندارد اما خبر دوپهلو، مبهم و كنایه آمیز نوعی بی بندوباری است.

وی آنارشیسم و هرج و مرج رسانه‌ای را مورد اشاره قرار داد و گفت: با حرف زدن رفتار اجتماعی رقم می‌خورد.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به تاثیر متقابل نوع گفتار جامعه و قدرت اظهار داشت: قدرت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی مبتنی برمعارف دین اسلام است لذا رسانه‌ها نباید اجازه دهند هر گفتار و زبانی در رسانه‌ها و ادبیات عمومی رایج شود.

وی همچنین با تقدیر از دانشكده خبر برای اهتمام به موضوع اعتراض مقام معظم رهبری در خصوص بی‌بند و باری رسانه‌ای اظهار داشت: یكی از ویژگی‌های رهبران گفتمان‌سازی است و این امر زمانی محقق می‌شود كه مورد توجه جدی نخبگان قرار گیرد.

مقدم فر پیشنهاد كرد خبرگزاری‌ها از جمله ایرنا و فارس نشست‌هایی را با عنوان راهكارهای مقابله با بی‌بندوباری و شارلاتانیزم رسانه‌ای برگزار كنند.

وی همچنین بر ایجاد بستر تعامل صحیح دولت و رسانه‌ها تاكید كرد و گفت: گاهی مطلق بینی برخی رسانه‌ها سبب می‌شود كه مخاطب را از دست بدهند.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 14/2/1388 - 8:47 - 0 تشکر 110306

تداوم تخریب دولت در سایت نزدیک به روحانی

سایت خبری نزدیک به حسن روحانی، در گفت و گو با اعضای اپوزیسیون نهضت آزادی، در ادامه سخنان روزهای اخیر حسن روحانی به تخریب اقدامات دولت در عرصه سیاست خارجی پرداخت.

به گزارش رجانیوز به نقل ازشبکه ایران، سایت خبری نزدیک به روحانی در مصاحبه با توسلی، رئیس دفتر گروهک نهضت آزادی با نادیده گرفتن نقاط قوت سیاست خارجی دولت نهم، از این نقاط به عنوان نقاط ضعف دولت نهم یاد کرد.

توسلی، در این گفت و گو ضمن تائید اقدام برخی نمایندگان در طرح سئوال از رئیس جمهور، از سیاست خارجی فعال دولت نهم به شدت انتقاد کرده و به تخریب آن پرداخته است.

انتشار سخنان این عضو گروهک نهضت آزادی در رسانه نزدیک به حسن روحانی در ادامه انتقادات روحانی صورت می گیرد که درهفته گذشته و در یک نطق انتخاباتی به تخریب سیاست‌های دولت نهم به خصوص در عرصه سیاست خارجی پرداخته بود.

انتشار این سخنان و همسویی آن با انتقادات روحانی شاید از آن جهت حائز اهمیت باشد که در آستانه انتخابات دهم ریاست جمهوری از تلاش برخی کاندیداهای احتمالی برای جلب حمایت گروه‌های مختلف سیاسی حتی از میان گروه‌های سیاسی اپوزوسیون حکایت می‌کند.

انتشار مواضع یک گروه اپوزیسیون در سایت نزدیک به روحانی که دراین روزها رسما از حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفته و حتی در حال فعال کردن ستادهای انتخاباتی خود است، این سوال را ایجاد می‌کند که انجام چنین مصاحبه و گفت و گو‌هایی بدون اطلاع وی بوده و یا آنکه در راستای تلاش وی برای پیدا کردن حامیانی همچون گروه اپوزیسیون نهضت آزادی است.

منبع

كار ما نیست شناسائی "راز" گل سرخ
كار ما شاید این است
كه در "افسون" گل سرخ شناور باشیم...
دوشنبه 14/2/1388 - 8:55 - 0 تشکر 110307

آفرین این شد یک بحث حسابی خوب بود این بحث رادر جواب آن بحثی می گذاشتید که فرموده بودند تخریب دولت نهم در مرامشان نیست والبته پاسخ بند سانسور شد وجواب خودشون به ان پاسخ ماند

دوشنبه 14/2/1388 - 14:28 - 0 تشکر 110370

سلام سلام سلام

ممل جان ممنونم از این اطلاع رسانی که انجام می دید

چه خوبه همه به ارزشون که پیروز شدن کاندیدای مورد نظرشونه برسن

ولی ای کاش این ارزو با تخریب و تحقیر نفر مقابل همراه نباشه چون دیگه اون شیرینی و لطافت و به همراه نداره

ممل جان دستت درد نکنه من امار دقیق تر این توهینها و مقایسه ها رو در تاپیک یوسف دولت نهم قرار دادم اگه دوست داشتی برو اونجا هم ببین

موفق و موید باشید

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
دوشنبه 14/2/1388 - 14:43 - 0 تشکر 110373

به نام خدا

سلام ممل جان وطرفدار اقای احمدی نژاد من هم با حرف شما موافقم اما بدانید که توهین در مرام حامیان دکتر نیست بگذارید دیگران هر چه میخواهند بگویند البته باید با منطق جوابشان را داد نه با دعوا چون این همان است که انها میخواهند

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.